Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sgdfkz

11 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Senki ne gondoljon nagy hittérítésre,ennél egyszerűbb dologról van szó.Testvériség keresztény tagjainak,mint például a magyaroknak,és a finneknek továbbra is keresztény marad a vallásuk,de csak akkor lehetnek igazhitűek,és teljes értékű hívők,a hűek a nemzetükhöz,hazafiak,a…..
Üdvözöllek,egy új szervezethez csatlakoztál.Egy olyan szervezethez,amely 150 millió ember érdekét képviseli MAJD,ha létre jön.Mi vagyunk a Magyar és rokon népek testvérisége.(MRNT)Célunk egy új ország létrehozása,mely magyarországból és annak rokonnemzeteiből épül fel,így…..
Nemrég amerikában végeztek egy kísérletet,melynek lényege az volt,hogy néhány alanynak hangos,zavaró hangokat játszottak le,és ezt több mint 3 napig kellet hallgatniuk,megálááás nélkül.A kísérlet vége az lett,hogy 3 nap hanghallgatás után néhány paciens kis sárga törpéket…..
Magamhoz ragadom a felelősséget, hogy mi is tudósítsunk róla: több száz (!) pszichiátriai ellátásra szoruló beteg tűnt el az orvosok szeme elől az OPNI tavalyi bezárása óta. Lipótmező - emlékszünk jól - a so-called kórházreform Molnár Lajos-féle elsőkörös…..
sgdfkz 2008.01.29 17:18:28
Budapest-Bamako Megérkeztünk! 2008.01.27 12:08:00
Kirk kapitány jelenti: "A bkv busz heroikus küzdelem árán érkezett meg szombaton este a bamakói célba. A csapat még mauritániában, Kifában bevállalta, amit Villám Géza csapata már nem, hogy megpróbálja megjavítani a tuningbogarat. Ez részben sikerült, és a csapat 400…..
Egy kis ismertető a wikipédiából.Az Ősmagyar Táltos Egyház egy Magyarországon bejegyzett és törvényesen működő egyház, amely nagy hangsúlyt helyez a gyógyításra is. Alapítója Kovács András (a Táltos hagyaték őrzője), aki hivatásos csontkovácsnak vallja magát. Ezen…..
A sámán vallási vezető és gyógyító is egyben.Számtalan nép ősi vallásában szerepelnek sámánok,de táltosa csak a  magyar nemzetnek.Ő is hasonló mint a többi nép sámánja:kapcsolatot tud teremteni a szellemvilággal,utazni tud a világ fán,no meg gyógyítani.Némelyik…..
magicworld telekinézis 2007.08.05 19:05:40
"Ülj le, nyúlj ki felé, és 'lökd meg'!" - szól az instrukció. "Küldjünk" a tárgy felé egy lökést - ez az alap. Ekkor nem kell elképzelni semmit, csak "elvárni" hogy a tárgy megmozduljon.Alapesetben egy zsinórra függesztett inga, víz felszínén…..
Még 2006 nyarán végeztek egy kísérletet az USA-ban,a gondolat vizsgálatára.Az alany agyába beültettek egy mikrochippet,amit összekötöttek egy számítógéppel.Az alany feladata az volt,hogy a chippen keresztül kezelve a számítógépet.És sikerült!csak a gondolataival megtudta…..
A telekinézis és pszihokinézis az,amikor csakis gondolatunk erejével mozgatunk tárgyakat.A telekinézis valamint a levitáció is tibetből indult,ahol az ottani papok gondolatuk erejével akár mázsás köveket is megtudnak mozgatni.Az egész lényege az,hogy ráhangolódással,és erős…..
A hipnózis egy ún.megváltozott tudatállapot,amelyet egyes feljegyzések szerint már Kr.e. 3000-ban is használták az egyiptomiak.A legtöbb ember szemében valami misztikus jelenség vagy bűvésztrükk,ám ennél többről van.A hipnózist és meggyőzés technikát bárki megtanulhatja,ám a…..
Telekinéziskor vagy hipnóziskor ellengedhetetlen hogy elménk tiszta,rendezett legyen.Ehhez segít nekünk a meditáció,amit ha sokáig gyakorlunk,akkor jó koncentrációs képességhez juthatunk.Íme:Útmutató a gyakorlatok végzéséhez   Ez a könyv a Meditáció című könyv…..
Telekinézisnek ,vagy pszhiokinézisnek nevezzük azt ,amikor csakis a gondolatunk erejével mozgatunk egy tárgyat.Egyesek szerint megtanulható,de a nagy parafenomének,mint Uri geller kisgyermek koruk óta élnek olan képességekkel,hogy csakis a gondolatuk erejével mozgatnak vagy törnek…..