Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csikibika88

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jövő hét végi Telenor Hoki Kupára kijelölt előzetes válogatott keretből egy hátvéd és egy csatár kikerült, helyükre újak érkeznek majd a keddi találkozóra. Jobb Dávid (Sapa Fehérvár AV19) és Ladislav Sikorcin (HSC Csíkszereda) helyett Pozsgai Tamás (Dab.Docler) és…..
Kedden a Fehérvár–Brassó Mol Liga-mérkőzésen Adorján József, a vendégek hátvédje szabálytalanul állította meg Hajós Rolandot, a Fehérvár EBEL-ben is bemutatkozó csatárát. A fiatal támadó keze eltört, agyrázkódása miatt két napig kórházban ápolták. Tovább után…..
 Az angol ABC a vidámparkban. Ültesd a mackókat a kocsikba! Ügyelj a sorrendre! Ebből a játékból megtanulhatod a betűk kiejtését és nem jársz úgy, mint az egyszeri fuvaros: - Mit szállít ember? - Hát a fuvarlevélben dzsem van, a dobozokon jam, az íze meg olyan, mint a…..
Csikibika88 2010.06.30 12:59:44
Fontos nap van ma Szlovákiában, a magunk módján mi is csatlakozunk a fősodorhoz, amikor röviden bemutatunk egy 17 éves fiatalembert. Tesszük ezt annak okán is, hogy laptársunk, a hokej.sk épp most mérlegeli a jövő lehetséges sztárjának esélyeit. Tomas Jurco 2009-ben Dancsfalvi…..
Csikibika88 2010.06.13 19:55:54
Nyugaton az alapszakasz két legjobbja játszik a Stanley-kupa-döntőért, keleten a hetedik és a nyolcadik találkozik. Erre a rájátszások 1994-es átszervezése óta nem volt példa. Nagy különbség nincs a Philadelphia és a Montreal között, kevésen múlik a siker. Kevesen…..
Történelmi győzelmet aratott a német válogatott az USA felett az A csoportos világbajnokság nyitó mérkőzésén. A találkozóra 77 803 néző volt kíváncsi a helyszínen, ez rekord. A németek második harmadban megszerzett vezetését a harmadikban kiegyenlítették az amerikaiak,…..
Csikibika88 2010.05.08 12:32:03
@hockeythebest: abbba meg beleszol Tavares Gardaja!
A Washington franchise-rekordot döntött. A tavalyi keleti első, a Boston csak az utolsó pillanatokban jutott tovább. Meglepetésre kiesett az erősnek vélt New York Rangers és a tavaly főcsoportdöntős Carolina. A Florida szurkolói 10 éve nem láttak playoffmeccset. A Keleti konferencia…..
Csikibika88 2010.04.13 21:15:32
Nagyságrenddel több játékos van a korosztályban, akikben megvan a nagy lehetőség, értékelte blogunknak Kercsó Árpád az idei kölyökbajnokságot. Az is kiderül, ezt tartja a mester mind közül a legértékesebb bajnoki címének, és jövőre már három korosztályban kíván…..