Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sturm44

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fontos információk! Kéretik előbb ezeket elolvasni! Napra pontosan 1 éve volt annak, hogy a blog mai napig legnépszerűbb posztját megírtam. Akkor azt mondtam, hogy nem szeretném azt a listát állandó  jelleggel megbolygatni, de úgy gondoltam, hogy ennyi idő múltán már…..
Sturm44 2011.03.30 18:33:40
@Hypocrisy:
Betegnek beteg, csak mivel nem illeszthető bele egy valós helyszínbe, vagy történelmi eseménybe, mint jó pár másik film a listán, így abszolút nem lehet komolyan venni. Én az egyik részét tekerve végig néztem 15 perc alatt, mert nem bírtam az alatta lévő monoton borzalmas zenét(habár pont illett ehhez az okádékhoz...). Amit láttam belőle, az teljesen nevetséges volt. A Saló meg a hetvenes években lórúgásként érte a filmipart. :-D Szerintem senki nem fog ezért utálni, mert az emberek 98%-a biztos nem a 2 sornyi mondanivalójáért(a hatalom bármire képes, blablabla...) nézte végig a Salót, hanem mert az egész Világ felháborodását váltotta/váltja ki a film és az ilyenek mindig is érdekeltek voltak.
Sturm44 2011.03.30 18:38:46
@Sturm44:
Maga Pasolini is homokos volt egyébként. A legszörnyűbb a Salóban, hogy egyes gyomorforgató buzulós jeleneteket, amiktől egy épeszű embernek felfordul a gyomra, a rendező a saját mindennapjaiból merítette.
Ma voltam kb 1 év után újra a piros hülye boltban, nem akartam venni semmit, csak benézni mi a helyzet náluk. Örömmel vettem tudomásul, hogy még mindig szánalmas egy üzletlánc, szóval nincs ok újra bemenni egy jó ideig.De itt most nem ez a lényeg. Ahogy nézegettem a játékokat,…..
Hellósztok Már napok óta gondolkodom egy új intrón, van pár jó zeném, ami passzolna, de hátha másnak is van valami jó ötlete.Legyen az a rész egy dalból max 20 mp (legyen befejezhető), de ha valaki nagyon frankó, rapper, operaénekes (stb) vagy van egy bandája, és…..
Sturm44 2007.08.04 23:44:02
  Hogyan tud egy (rossz) freeware játék még így is simán lepipálni egy játékot, amiért pénzt fizettem? HEAT-re gondolok. Tudom, az is ingyenes elvileg, de a szemetek mégis kiadták, hadd vegye meg a hülye vásárló.Ez volt a szándékom a bemutatóval. A játék rossz, de nem…..