Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teszáry Péter

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem erősséged a HTML, és CSS, esetleg azt sem tudod, mik azok, semmi probléma! A blog.hu gyári sablonjait egyszerű kattintgatással is a saját ízlésedre formálhatod, az alábbi módon. Ha mindenképpen egyedi sablont szeretnél, akkor csakis a saját felelősségedre kezdj neki, és feltétlenül legyen…..
Szóval így nézne ki egy #eletemkonyve kampány bejegyzés. Ha hozzáadod egy cikkhez a #eletemkonyve tag-et, akkor az egyből a menüpont alá és a főoldalra is kikerül :) és ha képe beillesztéséhez a 320x320-as méretet használod, mint ahogyan írtad is, akkor a klasszikus bejegyzésnél ugyan úgy balra…..
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse…..
Ilyen egy bejegyzés amikor kép is van hozzáadva :)..
Szabados Ágnes blogja Lorem ipsum 2017.09.25 11:02:08
"Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed…..