Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kreatív LMP

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kreatív LMP Az erő! 2010.04.02 08:00:00
 "Engem kicsinek látsz nem igaz? Hát tudd meg, a látszat csal... Mertvelem van az Erő, és az Erő hatalmas. Az életből árad, ezért nagy.Körülvesz valamennyiünket. Összeköt és megvilágosít minket. Nem azizmaidban, magadban, magad körül kell érezned az Erőt.…..
Ő is már csak bennünk bízik?   ..
Ennyit kell gyűjtenünk mikroadományokból ahhoz, hogy az utolsó egy héten (azaz a jövő héten) minden korábbinál intenzívebben kampányolhassunk. Az utolsó hét az LMP számára sorsdöntő lesz, készülj Te is!Miről van szó?Ha van pár órád, a hátralévő napokban amit az LMP-re…..
Kreatív LMP 2010.03.31 18:54:45
@ISD: Mitől lenne környezetszenyező??? És igen még nincs benne.
 iii reagált szintén versben, valószínűleg a tegnapi posztra:BiztatóHa az elempésekVersnek nekiülnekSzavazópolgárokGyorsan menekülnek.Menekülnek, dehátNem bírják sokáigVisszahúzza szívükE jóravaló pártig.Azért tehát mondomCsínján csak a versselCsak az merjen írniKinek…..
Kreatív LMP Vers mindekinek! 2010.03.29 08:00:00
Hát izé, nah:Próbáltam kreatívan elmondani a véleményemet. Remélem Petőfi nem haragszik meg, hogy átírtam a versét.Nagyon remélem elnyeri a tetszéseteket.NEMZETI DALPetőfi is az LMP-re szavaznaTalpra magyar, hí az urna!Itt az idő, most vagy soha!Balok legyünk vagy jobbikok?Ez a…..
Van kiút a válságból!..
Kreatív LMP Lehet más a piálás! 2010.03.27 16:28:58
 Komoly kérdés, és a válasz nem csak a plakáton igen! ..
 Nem is fűzök hozzá semmi kommentárt.az lmp 12 pontjaMit kiván a magyar ember is.Legyen béke, szabadság és egyetértés, szóval PEACE!1. Kivánjuk a’ kopogtatózás és a parlamenti küszöb eltörlését2. MIndenhova Buda-Pestet.3. Évenkinti valamit, de Pesten és Budán.4.…..
Elözőposztunkhoz képest sokkal, de sokkal többen letünk, ha így haladunk meg lesz a 10%...
Meg a hold egyébként se menő már..  ..
Bár az LMP nem tekinti bábúnak a választópolgárait sok más párttal szemben, a sokszínű demokráciában hiszünk! Ennek a sokszínűségnek és értékeinkének megtestesülése az a sok szép bábus kép amit Zsolt…..
Bár az LMP nem tekinti bábúnak a választópolgárait sok más párttal szemben, a sokszínű demokráciában hiszünk! Ennek a sokszínűségnek és értékeinkének megtestesülése az a sok szép bábus kép amit Zsolt küldött. Mi mind itt élünk!            …..