Regisztráció Blogot indítok
Adatok
psychodrome

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Overdose nem fut Hoppegartenben." "Dózi tulajdonosai lemondták a Derby betétfutamát a Kincsem Parkban." "Kihagyja a magyar csodaló az ascoti futamot." Komolyan, mint egy brazil szappanopera. Pedig a New York Times még címlapon is hozta a magyarok…..
psychodrome 2010.07.18 13:17:09
@egy-fo-epitesz:
Ja! Várják Pareto-t! Ez van. Illegitimmé kellene tenni ezt az egészet, de ehhez egy olyan társadalomnak kéne megérnie, akik még a demokráciára is képtelenek. Kell Nagy Apu meg Nagy Anyu. Ettől függetlenül én továbbra is tartom magam az általam képviselt értékekhez, hű vagyok hozzá és hangoztatom. Nekem is van vezérem: a szeretet. A zemberek.... hagyjuk!
A nép megválasztotta a neki megfelelő összetételt. Az istenadta nép... Úgyhogy hajrá kedves lovak, világszép kutyusok és cicák, életmentő ebek! Mert ezek mögött legalább 1 öszinte embernek lennie kell!
Ps: Isten nem tárgyal!
psychodrome 2010.07.18 12:09:52
@egy-fo-epitesz:
Korrekt vagy! Vagy veszít vagy nem. Nem tudjuk. Gőzöm sincs. De nem itt látom a lényeget. Gyenge futam? Mihez képest? Nem vagyok szakértő. Nem csodaló, lehet. De nagyon jó érzés, hogy tudunk szurkolni, sokan, ÉRDEK NÉLKÜL, együtt. Végre valami! Szeretjük, elismerjük! Igen, ismerjük el! Ha nem lesz első, akkor is egy tehetséges paci. Indítsák akkor is, ha veszít! Mit veszít? A szeretetünket nem! Ettől függetlenül szurkolok és nem leszek csalódott, mert részt vett. Nem kell mindig elsőnek lenni. De ott van! (Mint sokan ezen a poszton, mert fontos a téma és Dózi)!
Pénzcsinálók? Nem tudok ráhatni, de ettől szeretem magam jól érezni a saját kis mikrokörnyezetmben. Ugye azért Te is szurkolsz neki? Max respekt!
psychodrome 2010.07.18 12:36:40
@egy-fo-epitesz:
Őszinte pozitív irigységem, hogy tartasz lovakat! Nekem erre nincs lehetőségem, én megmentett macskákat tartok. Gyermekkoromban falun rengeteget lovaztam, tisztogattam, lovagoltam.
Igazad van, ha kell, pukkadjon ki a lufi, a zemberek "Bekaphattyák", ettől függetlenül minden tiszteletem a korrekt állattartóknak. Biztosan van benne képmutatás, persze. De mi lenne a kívánatos? Ezeket a zembereket nem tudjuk kiirtani a ló mögül, pedig ez lenne a célravezető! És ha lóvá lehetne őket tenni, akkor már nyert ügy lenne... Szerintem ércc!
Nemrég írtuk, hogy a világ hivatalosan is legtökösebb legényének, Jack Bauernek napjai meg vannak számlálva, a Fox-nak nem kell az egyre drágább és unalmasabb sorozatból újabb évad (bár az utóbbi két epizód mintha egy hangyafasznyival jobban sikerült volna), no meg azt is, hogy…..