Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megnemerősített

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van itt a blogon az oldalsávban egy menüpont, ami ugyanaz, mint a mai poszt címe. Ezzel a címkével a blog íródása óta már 47 bejegyzés került fel ide, úgy, hogy valamely kedvenc vers, novella, haiku... került bemutatásra benne. Ez itt a mai: Molnár Krisztina Rita: Kőház…..
Akik régebb óta olvasgatják a blogot, talán emlékeznek rá, hogy párszor kifejtettem már, mennyire szeretnék egy kis házat vidéken. Úgy képzelem, hogy a ház maga nem túl nagy, viszont gyönyörű helyen van, naplementés-hegyre néző a kilátás, a kertben mindig lenne mit…..
megnemerősített 2010.06.04 12:21:00
Emlékszel, mikor már nem volt szoba a Víg Apátban, és kiszorultunk a városból a félig már bezárt cserkúti csárdába és voltál olyan bátor, hogy a portásfiútól még szappant is kértél, aki hozott is egy szürkefehér repedezett szappant, amin még szőrszálak is voltak?…..
megnemerősített 2010.06.04 11:30:00
 Lekváros derelye, régi temető, gesztenyés, alsórét, sulymos, orbálista, gátoldal, Danyi papó, stég, biciklizés, Leninváros, vasárnapi istentisztelet, mogyoró cukrászda, logopédus, kukoricatörés, félelem és reszketés Oszkocsil Bertitől, szánkó, jávorkúti háromnapos,…..
megnemerősített 2010.06.03 15:26:00
Fegyelmezettnek lenni nem lehet csak néha, a fegyelmezettségnek az a lényege, hogy minden nap csinálni kell. Néha fegyelmezetten kihúzom magam, de aztán csak elgörbülök.Ahogy Méhes Mariettára hajtom az elliptikus trénert balettcipőben, álruhában egy antropológiai ló vagyok...
megnemerősített 2010.06.03 15:23:24
Néha nem szeretem otthon a sok tárgyat, olyankor üres fehér lakást akarok, szőke kocka bútorokkal, szelíden. Az lenne a szanatóriumom. Régen a pénzes asszonyok, félévente elmentek fürdőre egyedül. És ott nem is volt kedvük csábítani, mert a fürdőre járó férfiak ugye…..
megnemerősített 2010.06.03 15:18:50
Egy szegről végről ismerős fiú, aki biztosítózik, megkért, hogy adjam meg pár barátunk elérhetőségét. Visszaírtam neki, nincsenek barátaink, szélsőségesen introvertáltak vagyunk, még a koktélcsevegést is magántanárnál tanuljuk...
megnemerősített 2010.06.03 15:16:00
Épp csupaszon részegeskedtünk BM fürdőköpenyén a földön, arról beszélgettünk, milyen szép a szálanként összehordott szekrényünk, fantasztikus, csodálatos (BM gyakran használja ezeket a szavakat, ki nem nézni) a barna, kék, zöld pompás, mikor Lajos hívott, tudom-e, hogy…..
megnemerősített 2010.06.03 14:58:00
Nem érdekli a foci és az autók sem. Nem horgász és nem vadász. Sose játszik férfifőzőcskét, azaz nem önt bort  a pörköltbe. Szerszámokat szeret vásárolni, de becsületére legyen mondva, azokat sose használja. Táskájában bicska, cukorkák és vitaminok.Kissé…..
megnemerősített 2010.06.03 14:50:15
Legyen már valaki kedves velem, ha a nőgyógyász nem, akkor a kozmetikus. Minden pénzem ezekre költöm, tisztára mintha kurváznék. Képzeld Ági, már Pécsen is a kisbetű a menő...
Egy év Pécs Coming out 2009.12.21 03:19:00
Egy rövid bejegyzés erejéig hagyjuk a félértelmiségi picsogást, a karácsonyt, Pécset. Feltáró vallomás következik.Sokszor ugrottam neki, nem tudtam elolvasni az Ulysses-t.Tarr Béla filmjei közül csak a Panelkapcsolatot és a Családi tűzfészek-et tudtam…..