Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tarski

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor is, ha az áldozata egy pálcikaember. Kínos alapötletre épülő penetráns képvicc minősíthetetlen magyarázkodással: Csongi bácsi érzi a ritmust és ügyesen játszik a kifeszített idegeimen. Az igazi mazochisták értékelni fogják ezt a hármasugrást, fönt a kép, itt a…..
Ismét felemás sikert ért el a Ferrari Valenciában, Hamilton a második, továbbra is vezeti a világbajnokságot Fölényes győzelmet aratott a brazil Felipe Massa a debütáló valenciai pályán, ahol is esélyt sem hagyva másoknak rajt-cél győzelemmel hagyott maga mögött mindenkit.…..
tarski 2008.08.25 19:32:10
Elragadóan naiv kis elemzés ez itt a szürke dobozban. Kubica jó fej, mert az ő útját nem egyengette senki, ezt a baromságot. Szerinted ő miből vette meg tizenöt évesen a százezer dolláros Formula A gokart-licenszét, fagyit árult a Balatonon?

Ugyanígy, a te, vagy az én karrieremet aztán fizethette volna bármilyen szponzor, valószínűleg az utolsó két helyen, vagy a kavicságyon osztoztunk volna legfeljebb, mert szarok vagyunk hozzájuk képest.

Ezeknek a srácoknak nem a Forma 1-ben kezdődött az élete, hanem tízéves koruktól hétvégente versenyeznek, kivétel nélkül. A jobbak megkapják a szerződéseket, egyre magasabb bajnokságokban nyomulnak, a legeslegjobbak meg sem állnak az F1-ig. Lewis Hamiltont betolták a Forma 1-be, mi? Ja, mindössze öt, egyre brutálisabb nemzetközi szériát kellett megnyernie, hogy egyáltalán szó legyen arról, hogy ülést kap.

Tényleg, ha már itt tartunk, te mennyire voltál fasza gyerek tíz évesen? Valószínűleg az alsó tagozatos osztályfőnököd figyelmét is nehezen hívtad fel magadra, miközben Lewis Hamiltonnak ugyanennyi idősen Ron Dennis magyarázott a gokartbajnokság díjátadóján. Hogy akkor ő most tenyészgyerek? Te meg egy senkiházi.

Olyan szánalmas, amikor tehetségtelen, sikertelen emberek becsmérlik a világ legnézettebb, leggazdagabb, legnagyobb formátumú sportolóit. Felipe Massa évente ötször agyonveri a világ legképzettebb versenyzőit, egy kétszázmilliós ország nézi lélegzetvisszafojtva minden mozdulatát, a földgolyó legmenőbb kocsiját hangolják a seggvájatához, hogy aztán még évente tízmillió dollárokat fizessenek neki, és akkor ő csak a kis pösze brazil gyerek marad számodra? Ki vagy te, hol látod ezekhez a versenyzőkhöz képest a helyed a világban, hogy ilyen vállveregető megnyilvánulásokat engedj meg magadnak?
Fruzsitól kaptam ezt a gyöngyszemet. Tipikus szituáció, srác a pultnál gyorsan akar bevágódni a kocsikulcsával... Olvassátok tehát Fruzsi esetét :) Velem is megesett már, hogy pasik szar dumával próbáltak bevágódni nálam. Zsolt az egyik…..
Konzervatórium Nights on Broadway 2008.04.08 18:55:00
A Broadway jegyiroda elleni molotovos támadás - mely most éjszaka, szerencsére "csak" kövekkel, de sajnos megismétlődött, és valószínűleg a Broadway éjszakái továbbra sem lesznek nyugodtak - , a nyíltan antiszemita, rasszista indulatok ilyen módon való erőszakba…..
Bréking volt a New York-i tévében péntek reggel, ugyanis bejelentették, hogy Steve Jobs beperelte New York városát, másik közismert nevén a "Big Apple"-t. Noha az ügyet már tavaly szeptemberben beiktatták, eddig nem volt elérhető a nyilvánosság számára.Az történt, hogy…..
Bajuszblog Legendás pornóbajszok 2008.02.29 10:17:00
A bajuszhónap alatt méltatlanul mellőztük a pornót. Szégyen. A véghajrában ezt három pornóikonnal pótoljuk, röviden, három bajusszal, melyek közül egy már nincs köztünk, egyet levágtak, egy viszont él és virul. John Holmes minden idők legnagyobb pornósztárja,…..
Az Iowa Stars a Chicago Wolves csapatát fogadta, és 3-0-s vereséget szenvedett. Vas János túl van első amerikai ökölcsatáján.A mérkőzésen a szezonban sokkal jobban szereplő vendégek látszólag simán győztek. De a koreográfiát vizsgálva kiderül, az Iowa szokásához híven…..
Az első fontos kapcsolatában a lány rögtön találkozott a legszemetebb férfival, C-vel. A C-k mindig ilyenek, jegyezzük meg. És ki lehetett Sz.? Nem tudjuk. De ez a szerelmi sokszög senkinek sem jó, csak nekünk, mert meg tudjuk írni.A lány (én) 16, a fiú, - nevezzük C-nek- 20.…..
Egy féktelen buliban találkoztam egy a sötétben helyesnek tűnő fiúval, akivel igencsak szimpatikusnak találtuk egymást, a  buli után másnap azonnal hívott, és megbeszéltünk egy randit. Ő ajánlotta a helyszínt: Westend, mert szerinte ott a legpraktikusabb találkozni, a…..