Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nicodemus

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A cigánykérdés van! Nem csak azóta, hogy a Jobbik feszegeti, de van már vagy száz, kétszáz éve. Nagyjából azóta, hogy elindult nálunk a polgári átmenet, amely nem szívta magába a magyarországi cigányokat. Na, de, ha egyszer van kérdés, akkor kellene találni valamiféle…..
Nicodemus 2010.03.26 14:01:13
@helota: miért elégtelen? nem én vagyok az egyetlen, aki ezt kérdezte.
Nicodemus 2010.03.26 14:52:03
@haromt: nem, nekik azt kéne eldönteniük, hogy tesznek magukért, vagy sem. Ha nem, akkor nem probléma, de ne az én adómból éljenek meg. Mert ha nem kéne ennyi embert segályezni, akkor nekem sem kéne ennyi adót fizetnem...
Nicodemus 2010.03.26 17:08:45
@van-e szándék: én nem sikkasztok, a fizetésem is teljes egészében be van jelentve, TB-t, adót fizetek, törlesztem a hiteleimet. Igyekszem a megélhetésemet magam biztosítani, törvényes keretek között, másokat nem megkárosítva.

Nekem az, hogy százmilliókat/milliárdokat sikkasztanak egyenértékű azzal, hogy az én adóm magasabb azért, mert valakinek, aki baszik dolgozni (csak baszik) kurva sokat fizet ki az állam. Mindegyik fáj, mert én fizetem meg. És nem akarom senkinek a jólétét megfizetni, én megdolgozom a pénzemért. Aki elsikkasztja a befizetett forintjaimat, azzal börtönbe (pártállástól függetlenül), aki meg nem _akar_ dolgozni, az meg ne is egyék. Az más téma, hogy nem tud. De ne legyünk már ennyire álszentek, hogy szegények azért nem kapnak munkát, mert cigányok. Lófaszt. Dolgoztam olyan cégnél, ahol voltak cigányok csoportvezetők is. Akartak dolgozni. Volt munkájuk. Volt olyan cigány technikus, aki amikor elment a cégtől, a cég vezetése ott akarta tartani magasabb fizetéssel (pedig annál a cégnél nem volt jellemző a fizetésemelés, pláne soron kívül). Szóval aki dolgozni akar, az tud. A gond az, hogy a többség nem akar dolgozni, csak eltartatni magát. Meg azt hiszi, hogy nulla képzettséggel egyből vezérigazgatói állást fognak neki adni. 8 általános végzettséggel vagy kevesebbel nem fogja magát senki hülyére keresni. Nagyon sokszor többel sem.

Ja, és nem csak a nem cigányok sikkasztanak, lásd OCÖ elnök és baráti köre.
Április 6-án, kedden 21:20-kor indul a Viasat3 új, saját gyártású párkereső showja, aminek minden egyes részében 3 férfi és 3 nő próbálkozik majd meg egymással. Hogy a reality milyen lesz, majd kiderül, de az már most biztos, hogy műsorvezetőnek a Viasat3 egy olyan pasit…..
Nicodemus 2010.03.24 17:36:23
@verbal_warrior: miért, milyen blogokat ír Bandika?
Az élet dolgai Hit és vallás 2010.03.19 11:44:00
“Egyik fő gondunk, hogy nagyon kevés embernek van saját élete. Mindenünket másodkézből kapjuk, még az érzelmeinket is. Sok esetben másodkézből szerzett információ alapján létezünk. Elfogadjuk bizalommal, amit az orvos, a tudós, a termelő mond. Ez nekem nem tetszik. Mégis…..
Apologizing doesn’t mean that you are wrong & the other is right. It means that you value the relationship more than your ego.Alapvetően realista, földhözragadt gondolkodással áldott meg az élet, azonban bizonyos dolgokban megkérdőjelezem magamban az érzékelhető, "kézzel…..