Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zséé1982

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme a levél, ami feldobta a szombatomat. Méghozzá azért, mert rengeteg gondolat a Zsoca leveléből, már az én fejemben is megfordult, de ha a tótágast állok, akkor se tudnám így összeszedni. Tehát ez az irritatív, sunyifejű Zázrivecz Gábor (mivel ez az igazi neve, ezen a néven…..
zséé1982 2010.03.11 12:34:16
@Boba: Nem kell megsértődni ha nem osztja a szélsőséges gondolatokat valaki én is ott voltam a nagy gyűlésen és a mankós barátnőm is mert műtötték ,2006-ba okt.23-án ti voltatok a kemény mag(jobbik, vagy mszp provokátorok) és mentetek a Kossuth térre hőbörögni "aki magyar velünk tart"gyűlés félideje körül amikor köröztek a rendőrségi helikopterek felettünk igaz?! Mellőlünk léptetek ki hogy ránk mondhassák hogy azok fideszesek voltak, közöttünk rendet tisztelő állampolgárok(német turista, nagymama,nagypapa,gyerekek)voltak. És a végén vissza szorítottak belénk toltak benneteket a Kossuth térről a fideszesek közé, és ti el vártátok a védelmet hogy ti is jobboldaliak vagytok de milyenek?(radikálisak!vagy mszp-sek)nem lehet széllel szemben hugyozni te is tudod de legalább meg próbáltátok és nem sikerült!Igaz nekünk sem, de az idő nagy úr és mindent megold higgadt erőfeszítéssel és észjárással és emberek többségével becsületes emberek többségével mert az igazság győz ugye?!Hazug embert hamarabb utól érik mint a sánta kutyát!Ne bomlaszd a jobb oldalt!De azért neked is szebb jövőt és én is azt szeretném!Mint minden normális ember ha még lehet normális vaklaki ebben az országban!
zséé1982 2010.03.11 14:59:51
@Boba: Nem bántás képpen kérdezem hová lett akkor a kitartásod? Most miért nem írsz inkább a düh helyett.És miért szavazol a jobbikra mert úgy emlékszem te oda szavazol majd, vagy én olvastam rosszul?
zséé1982 2010.03.13 11:37:57
@Boba:Tedd azt szavazz a Jobbikra mert szuvenír jogod csak nehogy meg égesd magad!Üdv