Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norbicsek

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az igazi Star Wars fanok és Csillagok háborúja mániásak (vagyis a komplett 2,3, 10 és 11 rajongói csoport) elfogadja azt a tényt, hogy a franchise egy olyan világot teremtett, mely meseszerű és amelyben nem érdemes belekötni a realitások hiányába. Ugyanakkor érdekes végiggondolni, hogy mi az az 5…..
norbicsek 2020.11.13 12:58:27
@chrisred: Így van. Nem kell hogy fénysebességgel haladjon (blaster, nem mondja senki sehol laser-nek)
norbicsek 2020.11.13 13:17:57
Az a legjobb, amikor az űrszél lesodorja a megpusztult konzervnyitó robotot az űrhajó szárnyáról (nem találtam meg a részletet, de biztos lesz aki igen, kérem kommenteld ide, ha sejted mire gondolok), vagy amikor a szerelő robotot találat éri itt
youtu.be/g54KvnPWdO8?t=40 ugyanúgy elsodródik hátra a robbanás anyagaival együtt, amiknek az űrhajóval kellett volny tovább haladniuk, mert mi a fene gyorsítja őket hirtelen fel légkör hiányában? (minden molekulát, amelyek kijönnek a robbanás helyéről és sugárirányban kéne szétszóródniuk hirtelen elragad valami erő hátra) Ugye?
A nyár beköszöntével a legyek száma is megnő, ellenük van, aki légycsapót tartja a legjobbnak, és van, aki a légypapírra esküszik. Pedig van egy módszer, amivel a legyek többségét távol tarthatjuk, ráadásul a fiók mélyén őrzött 1 forintos érméket is felhasználhatjuk…..
norbicsek 2017.06.06 16:41:18
Ki ne álmodozott volna egy saját szigetről, ahol elbújhat a világ elől, egyedül, vagy a szeretteivel, barátaival lehet? Az álom most valósággá válhat, ráadásul még csak nem is kerül olyan irgalmatlan összegbe – igaz, cserébe akadnak elvárások...
norbicsek 2017.04.05 09:00:27
@Mr Eggs: Biztos hogy nem. Ezek tőzegtavak, a szigetek helyén egyszerűen nem szedték ki. Eddig ezeken bárki kiköthetett, és a hajósoknak volt kiváló úszó-piknikező hely mind.
Kíváncsi vagyok az a sok ember így is ott tartja-e majd a hajóját ha csak a tavon lehet ide-oda hajókázni, ezek meg körbe lesznek kerítve, mint ahogy néhány privát sziget eddig is azon a részen. Építeni meg nem nagyon lehet rá, mert rohadt növény az egész.
Hugh Laurie, a House címszereplője úgy döntött, nyolc évadnyi sántikálás egy életre elég minden normális embernek, ráadásul a sorozat sem annyira izgalmas és sikeres már, mint az első évadokban volt, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy Laurie angol és rohadtul…..
norbicsek 2011.11.29 10:57:43
@sweeney todd: nem csak ez, de jól esett kiszámolni. de tudod mit, igazad van, tökkelütött vagyok. most már ok.?
KKBK Bűnözésért - Szingapúrban 2010.03.10 13:00:00
1999-ben egy huszonéves* amerikai "gazdag szülők elkényeztetett gyereke" típusú ficsúr azt hitte, ő szarta a szingapúri spanyolviaszt és randalírozott az utcán, kirakatokat és autó-szélvédőket tört be. Elkapták, 8 hónapot kapott és minden nap végigverték. Napi…..
norbicsek 2010.03.11 11:26:49