Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Er

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-FIGYELEM: NEM FIZETETT TÖMÉNY POLITIKAI TARTALOM. HA NEM ÉRDEKEL,NE OLVASD EL-     Nem tudom okos dolog-e politizálni az interneten, de ugyanakkor a magyar politika megítélése annyira a béka segge alatt van, hogy olyat nem igazán tudnék mondani olyan sokkolót, amit ne mondott…..
Reagálás a Nerd Tiger Electronics videójáraNehéz volt filmezni a képernyőt, mert csak dőlt szögben látni. És én másképp láttam a tükröződést, mint a kamera, azért van az, hogy néha valami tükröződik a háttérben. Később ennek orvoslására meg a kamera kijelzőjéről…..
Román rendőrséggel valaki nagyon kiszúrt. Jackass csengőhang 1:55-nél :P  Román embertől kaptam a linket, úgyhogy ha másutt is látjátok ezt a videót, tuti, hogy innen csente ;)..
A gondolom már tervbe vett fing és böfiadó előtt most az úgymond egészségtelen élelmiszeradót (hamburger, chipsadó) fogják kivetni a népre, természetesen a mi egészségünk óvása érdekében. Persze engem is érinteni fog mint mindenkit, mert bár nem gyakran, de azért én is…..
Sokan félnek elmenni pszichológushoz, mert úgy érzik, ha felkeresnek egy pszichológust, akkor bizonyára pszichés problémáik vannak (vagy ha nincsenek, majd a pszichológus talál) ráadásul, ha kiderül, hogy pszichológushoz járnak, akkor azt hiszik majd róluk, hogy betegek, őrültek.…..
Sándor szerencsétlenségére pontek 13.-án adta fel kalibrálásra Nikon D7000-es fényképezőgépét, amit azóta sem találnak a DHL raktárában:Amit most leírok az nem vicc, tényleg megtörtént péntek 13.-án, pedig egyáltalán nem vagyok babonás. A történet azzal kezdődik hogy van…..
Er 2011.05.18 13:30:40
@Fánkevő Fáncsi:
"A futárcég vállalása pedig nem "Szállítás A-ból B-be", ezt te állítod önkényesen, hogy aztán bírálni tudd a kijelentést. Ócska elavult vita-trükk."

Hm.. Azt hittem egy szállító cég fő profilja a szállítás (A-ból B-be). A többi csak plusz költség, hogy az ügyfél még elégedettebb legyen a szolgáltatással.
Er 2011.05.22 14:28:13
@Teszt.Elek:

Még mindig nem érted. Nem leütötték a csomagszállítót és elrabolták a gépet. Ezért értelmetlen azon vitázni, hogy mennyit fizetne/fizessen a DHL. Amint mondasz az FELTÉTELEZÉS, "mi lenne ha". Amikor feladsz valamit annak van mérete és súlya ebből mondanak neked egy árat amiért ELSZÁLLÍTJÁK. Pont. Ha lezuhanna a repülő, meg elsüllyedne a hajó, kirabolnák a kocsit akkor lép be a BIZTOSÍTÁS. Mivel itt egyik se áll fent értelmetlen erről beszélni. Itt belső lopás történt.
salapapa az aki próbálta hosszabban, értelmesebben elmagyarázni, de Ő is hiába koptatta a billentyűt. Sajnos.
Kívánom, hogy a gép meglegyen a tettes(eke)t meg vonják felelősségre. Ennyi amit szeretnék mondani. Jobbra el...
Csak úgy elmémbe való betekintésként jöjjön az, amit ma álmodtam. Azt álmodtam, hogy valami videót szerkesztek nektek, ahol kiparodizálom azt a "Legyetek jók ha tudtok" dalt a Napoleon Boulevard-tól Azt a dalt egyébként utálom, talán azzal is összefügg, hogy az…..
Er 2011.05.05 08:06:21
A dal alapja egy szerintem jó film. port.hu/legyetek_jok,_ha_tudtok_state_buoni,_se_potete/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=13782189&i_topic_id=1

Aztán gyorsan lecsaptak a filmben elhangzó dalra és addig nyomják a torkunkon amíg fel nem büfizzük és elmegy tőle a kedve az embernek.

"Lennox 2011.05.04. 13:31:18
Általában az álmok a tudatalatti vágyakról szólnak." Basszus... ne mááá... Én sokzsor harcolok Alienekkel meg hasonló borzalmakkal és nagyon nem vágyok rájuk, inkább bikinis lányokkal harcolnék. :)
addict Öngyilkos guminő 2011.03.17 09:15:00
Élt egyszer az ókori Küprosz szigetén egy görög király, Pügmalión. Magányában hófehér elefántcsontból csodálatosan szép nőalakot faragott ki vésőjével és annyit gyönyörködött benne, hogy végül beleszeretett. Könyörgésére Aphrodité istenasszony életre keltette a…..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Megint egy játék, amely toplistás abból, hogy mennyiszer ajánlottátok. Igazából az én hibám, mert bár itt-ott megemlítettem, hogy ezzel nem vagyok hajlandó játszani, részletesen még nem mutattam be. Hogy miért nem akarok ezzel a játékkal foglalkozni? Mert szinte tök ugyanaz,…..
Er 2011.02.01 08:34:56
2010 egyik nagy csillagászati szenzációja a Gliese 581g bolygó felfedezése volt, ami egy tőlünk 20 fényévre található vörös csillag körül kering. Méghozzá pontosan a lakhatósági zónában, ahol az élet elviekben lehetséges. A mérete is nagyon hasonló a Földéhez, így a…..
A lájkvásárlás (azaz cserébe azért, hogy valaki csatlakozik egy rajongói oldalhoz pénz vagy bárminemű juttatás felajánlása) elvileg ellenkezik a facebook szabályzatával, ennek ellenére láthattunk már rá példát külföldön és itthon egyaránt. A Jack in the Box…..
ROFL-net Standup Comedy FAIL 2010.07.24 12:00:00
Hát, nem lennék a helyébe :D ..
Er 2010.07.29 09:40:17
@Jaden: Nálunk olyan van, ha meglátom félrevonulok és alul köpködök. :D
ROFL-net Nintendo Wii 2010.07.28 06:00:00
Küldte: Zsirafee..
Er 2010.07.29 09:33:15
@IAreWinner: Én is ezt néztem. Az előszobájuk és a nappalijuk (ami látszik belőle) nagyobb mint az egész albérletem. De azért nekem is van Wii-m! :D Bár én nem ájultam el, lehet hogy azért mert megdolgoztam érte és megérdemelte, nem csak úgy "nézd kicsi kis fijam, mit kapsz, mert csak rontod a levegőt itt a földön".
Eszméletlen, mik vannak... [A rögzítés miatt helyenként nagyon lelassult a játékmenet, ezért utólag gyorsítanom kellett. Ezért olyan a zene, amilyen]  A játék demója! És nem. Ez nem érdemel korhatáros besorolást..