Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cirmike

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkeztünk kommunikációs tréningünk harmadik fejezetéhez, amely talán a legnehezebb. Arról szeretnék számot vetni, hogy mi az, amivel a férfiakat lehet halálosan felidegesíteni, vagy kibillenteni a béketűrésből. Egyébként egy, egy poszttal is, amit nő írt, azt már látom,…..
A nők hajlamosak látványosan elhagyni magukat, főként szülés után. De nem feltétlenül kell ehhez gyerek, elég egy rosszabb periódus, egy depis időszak, vagy épp egy válás... A férfiak sem különbek, de a sörhassal és borostával nem sok mindent tudunk kezdeni, ez most nem róluk…..
Gyerekszoba Ebédbőr 2013.04.30 09:13:00
Volt egyszer, hol nem volt, volt három környezetbarát életmódot folytató anyuka. Egy szép napon felfigyeltek arra a sokkoló statisztikára, hogy az USA iskoláiban naponta húszmillió uzsonnás zacskó kerül a szemétbe. Nosza, gondoltak egyet, és megalkották a többször használatos…..
A fővárosi közterek fontosságát gyakran hangoztatom, és szokásommá vált, hogy időről-időre egyet-egyet be is mutatok közülük. A nagyobb kiterjedésű zöldfelületek különösen fontosak, megtörik a városi környezet egyhangúságát, teret, sőt életteret biztosítanak a helyi…..
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
Hamarosan iskolakezdés, már nyüzsögve támadjuk le a boltok polcait mi, iskolásgyerekek szülei. Kell venni egy rakás cuccot: füzeteket, tollakat, ceruzákat, körzőt, vonalzót, füzetborítót és tartót, csomagolópapírt, de legalábbis fóliát, ragasztót, és még hosszan…..
Én tényleg nagyon nehezen élem meg, alig tudok kimászni az ágyból, hányás...ájulás stb...és ez nem hiszti! Sziasztok! van egy szerintem szánalmas és egyben vicces történetem :) íme: röviden annyi h én 21 voltam, a pasim 26. néhány hónapig voltunk csak együtt, nem jött…..
Abból kiindulva, hogy gombamód szaporodnak az üzleteik Magyarországon (és a Glamour shopping napokon is verekedtek a lányok egy-egy szebb darabért) feltételezem, hogy a Ti fehérneműs fiókotok is rejt néhány Intimissimi darabot. Én 8 éve töretlen rajongójuk vagyuk, éppen ezért nem…..
Az OurFashion blog is csatlakozott a Johnny Walker és a Diageo '1 millió lépés az ittas vezetés ellen' nevű kezdeményezéséhez. Így holnap, azaz szeptember 16.-án 5 órakor gyülekezünk a Liszt Ferenc téren Jáksó Lászlóval, Für Anikóval, Piringer Patríciával és a Burzsuj…..
cirmike 2010.09.17 21:02:28