Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hatmajdnem

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évekkel ezelőtt egy KRESZ tanfolyamon tette fel az oktató a következő kérdést: "Ki a legveszélyesebb társunk a közlekedésben?" A csoport ügyeletes mókamestere egyből rávágta, hogy "a nő", pedig a helyes válasz az volt, hogy "a GYALOGOOOOS". Sok…..
hatmajdnem 2010.03.12 10:42:00
@regisztráltam: Nem tudom. Ez inkább magyarázkodásnak tűnik. Én mindig megállok, ha kell. Nem vettem észre, hogy egyedül lennék, sőt. A többség ma már, nem állat módon vezet.
hatmajdnem 2010.03.12 10:47:01
@qwertzu: Ne csuklóztass! Keresd meg, ha nem hiszed! Nemrég módosították. Két hónapja? Bizony a biciklis is használhatja a zebrát, merthogy a járdát is használhatja. Legfeljebb tolja.

Ha ezzerrel jön (bárki és bármi a gyalogátkalőhelyen), akkor is meg tudok állni, ha én lassan megyek. De ez azért ugye csak elmélet, hogy bármi kerseztben kétszázötvennel megy? Hülyeséhget bárki tud mondani saját mentségére. Inkább meg kéne már tanulni (akár törvény nélkül is) emeber módra vezetni!
hatmajdnem 2010.03.12 10:49:31
@qwertzu: Annyit mondtam, hogyha meghal majd a biciklis, akkor lehet börtönbe menni, ha az zebrán történt. Egy paragrafus kiragadásával nem lesz meg a megoldás. Csak remélni tudom, hogy nem vagy jogász.
Rettenetes hír ez. Mármint hogy azt csiripelik a felpillantó küllők, hogy a Lovasi András Kossuth-díjat kap 15-én. Rettenetes hír ez a magyar gimnazista lányok százezreinek, nemkülönben ugyanennyi későharmincas-koranegyvenes álfiatal férfinak, (például nekem), akik azt hitték,…..
Elképzeltem, mi lenne ha Mesterházy naplót vezetne. Mi lenne, ha elhagyná és én azt megtalálnám...2009. november 20.Feri és Ildi felkértek miniszterelnök-jelöltnek. Bár az asszony nem kifejezetten örül neki -lúzernek nevezett- de én még gondolkodom rajta, ugyanis a feltételük az,…..
  Nem lehet minden hülye mellé paragrafust állítani.   Ha Sólyom László asztalára kerül egy törvény, a köztársasági elnök három dolgot tehet: visszaküldi az Országgyűlésnek, bocsássák újbóli megtárgyalásra. Ha alkotmányellenesnek találja, elküldheti a taláros…..
hatmajdnem 2010.03.11 05:48:10
@Beela: Te irigykedhetsz! A többség nem azt teszi. Törvénnyel tiszteletet még senki nem vívott ki magának, megvetést, ellenállást annál többen.