Regisztráció Blogot indítok
Adatok
liquidity

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap megvolt a Pixelhősök parti, ahol egyedülálló produkciót láthattak a nézők: egy asztalnál olyan veterán gamer újságírókat, mint CoVboy, Martin és Shy. Volt velük egy kicsit szétesett kerekasztalbeszélgetés is, ebből következik egy részlet. A kérdés az volt,…..
liquidity 2010.12.06 22:13:31
@Komédiás: ez a lehetőség bárki előtt nyitva áll. Úgy hívják: videojátékokkal foglalkozó, szabadidőben szerkesztett blog.
liquidity 2010.12.06 22:42:05
@Komédiás: Azzal az a bökkenő, hogy vannak költségei, méghozzá rendszeresek. Még ha az írói honoráriumot ki is veszed a képletből (nem nagyon lehet, egyébként), szervert, hosztingot, felügyeletet kell venned / fizetned. Ha túl akarsz lépni az alapszolgáltatásokon, kell egy jóember, aki dizájnol / kódol. Ezek pedig pénzbe kerülnek.
A Psychonauts a legjobb platformjáték, amivel dolgom volt, nyakon öntve egy nagy adag Tim Schaferes idiotizmussal. Zseniális az első percétől az utolsóig, aki nem ismerné, gyorsan szerezze be Steamen. A játékban a főhős pszichés képességekkel megáldott kiscsávó más emberek…..
liquidity 2010.09.19 22:49:53
OFF

@algi: a közvélekedés szerint a GOG jövő heti "bétából véglegesbe" manőverének szar promója. Ha figyelmesen elolvasod a főoldalukra kirakott szöveget, valóban erről lehet szó.

Ha igaz: worst PR stunt ever.
liquidity 2010.09.19 22:53:10
Tísztelt olvasoim talán már agyalágyúltnak hittek hogy majnem 3 hónapja el hanyagóltam az elsödleges kűldetésemet: a testelést. Ez utón kérek meg bocsájtást és eggy töllem szokatlan dologal rukkolok elő: a pécé-é nevű gépre meg jelnő játékot fogom ki testelni aminek a címe…..
liquidity 2010.08.23 13:56:53
Gémer A várakozás ára 2010.05.11 18:49:00
Nem, nem arról lesz szó, hogy érdemes-e játékkonzolt venni (naná), inkább arról, hogy idén is érdemes lesz-e kivárni vele az őszi időszakot. A nyár vége, ősz eleje hagyományosan az árcsökkentések ideje a konzolgyártóknál, nem mindegy, hogy kinél, és milyen mértékben…..
Gémer Első poszt 2010.05.11 15:54:00
 ...amiben illik bemutatkozni. A nevem Somosi László, a hazai online / offline videojátéksajtót közelebbről ismerők "liquid" kódnéven találkozhattak velem máshol. Nyomtatásban leginkább az 576 KByte / 576 Konzol magazinokban (előbbiben esetenként továbbra is), illetve…..
A Neogafon találtuk ezt a nagyon vicces párbeszédet egy apuka és az Xbox Live egyik moderátora között. Fater érdeklődik, hogy a csemetéje accountjas miért kapott tiltást 9999. december 31-ig. A moderátor válasza megsemmisítő: „Mert mutogatta magát a kamerába unózás…..
liquidity 2010.04.20 13:29:39
@index-cenzura.biz: ja, csak az Uno-ban nincs guild, vagy klán, vagy ilyesmi.

ps: egy időben rengeteget toltam onlájn az Unot, és egy darab maszturbáló nőt sem láttam, kérem vissza az öt dolláromat!
Imába foglaljuk Szedrencs fedőnevű kommentelőnk (amúgy a CD Projekt forgalmazócég egyik főembere) nevét, amiért németről lefordította nekünk a 20 Minuten című svájci napilap honlapján levő interjút Evi Allemann-nal. Róla már írtunk pár hete: ő az a szocialista képviselő,…..
liquidity 2010.04.08 16:43:00
@Sesquatch: Azért, mert az össznépi tájékozatlanság a videojátékokkal kapcsolatban jóval magasabb, mint a könyveknél, vagy a filmeknél. Ergo: könnyebb belőle nagy(obb) támogatottságra számot tartó témát csinálni, és politikai tőkét kovácsolni, mint azokból.
A CVG előásott egy februári interjút, amit a Telegraph készített Quentin Tarantinóval. A Ponyvaregény és a Jackie Brown 47 éves rendezője a videojátékokról is nyilatkozik benne, a következőképpen: „Nem tudnak lázba hozni a videojátékok. Kaptam ajándékba játékkonzolokat,…..
A svájci Nemzeti Tanács (az ország kétkamarás parlamentjének egyik háza) múlt héten elfogadott két olyan törvényjavaslatot, amik eléggé megnehezítik a helyi játékforgalmazók dolgát – idézi a Kotaku a GamesMarkt cikkét. Az egyik javaslatot a szocialista Evi Allemann…..
liquidity 2010.03.23 15:05:01
@troll: ja, eldönthetik. A gond az, hogy a tiltás eddig sem volt hatásos. Német barátainknál Európa tán legcudarabb videojáték-szabályozása van érvényben, rutinszerűen csapnak tiltólistára játékokat, az iskolai lövöldözések (emiatt csinálják) meg csak nem akarnak megszűnni.

Tessék kőkeményen betartatni kereskedelmi szinten a korhatárokat, a teljes tiltás a "fürdővízzel együtt a gyereket is" tipikus esete.