Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Robinzonád

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szaporítom a szót, csak megpróbálok így strukturálódni. Tehát ide kommentezhetitek a javaslatokat a helyszínre vonatkozólag. Ancsa rákérdezett (ha nem írja, magamtól nem jöttem volna elő vele!!!), de jobb ötlet híján és egyetértés esetén nagyon szívesen látlak titeket…..
Robinzonád 2014.02.11 16:15:18
Megint egy válogatással jelentkezik vb-történeti sorozatunk, ezúttal a világbajnokságok történetének legbotrányosabb meccseit vesszük sorra. A kritériumrendszer ennél már nem is lehetne szubjektívebb, de próbáltuk úgy összeválogatni a lista résztvevőit, hogy igazán nagy…..
Robinzonád 2010.02.15 15:18:00
@Csöncsön: én írtam hülyeséget, má megin: pont úgy gondolkoztam, mint te, de hibásan.
Ténlyeg nem jelenti hogy isteni.
A poén akkor is tetszik. : )
Robinzonád 2010.02.15 15:30:53
@mocsing: Értem: szerinted a mondat nem szellemes.
Szerintem a mondat szellemes. Érted?
Esetleg maradjunk ennél.
Robinzonád 2010.02.15 16:53:29
@mocsing: "Az isteni Diego" ez a beceneve. Tehát utal magára. Ez a szellemsség benne.
Úgyhogy mostantól ez neked is szellemes, világos?
"Akinek nagyobb az arca az enyémnél, az bőrátültetésen esett át" - mondhatta magában Havas Henrik, majd adott egy interjút a Vasárnapi Blikknek, amiben megmutatta, hogy nemcsak emberkedésben Kárpát-medencei bajnok. (Félreértés ne essék, kicsit sem nézem le Havas…..
A BBC Prime valamiért nem feliratozza egy-két napja néhány kedvenc sorozataimat, így kénytelen vagyok azokat felirat-félrefordítások nélkül élvezni, de szerencsére még mindig tartanak a korábban beküldött anyagok (és ezek utánra is vannak ötleteim). A mai téma: lövések minden…..
bulvártér Nemzeti bulvár 2008.04.08 11:10:00
Végre a helyére tudom tenni Tomcatet.Évekig bajban voltam ugyanis a skatulyázással: éreztem, hogy simán belefér egy dobozba, de sehogy nem találtam rá a megfelelő címkét.Próbálkozásaim az elnéző 'balhés blogger, majd kinövi', a felületes 'nylonnáci hülyegyerek szereti a…..
Gratulálunk a gyáva felálláshoz, hogy egy giga tartalékos szlovén válogatott ellen sikerült 1 csatárral és 3 védekező középpályással kezdeni. Gratulálunk a beeukaliptuszozott koalák tempóját idéző kocogáshoz. Gratulálunk, hogy az első lövésünket Vanczák Vili eresztette…..
Robinzonád 2008.03.28 15:53:49
Jó, akkor cinizmus nélkül:

Pontosan mire nem válaszoltam érdemben? Ha nem vettem észre egy érdemi kérdést, bocs, tedd fel újra!

Sokadszorra is értem, hogy minden szurkoló azt mond amit akar, te viszont sokadszorra sem érted, hogy (a mondáshoz való jogot nem elvitatva) nevetségesnek tartom azt a légüres okoskodást, hogy a "Zolit fel kellett volna tolni balkötőbe, Látapályán Petit visszavonnni a kezdőkör magasába, és rögzített játlékhelyzetekből veszélyeztetni".

Kritizálni ettől még lehet, nem mondtam, hogy nem mert furcsa lenne: én is kritizálok. Viszont nem veszed észre, hogy huncros pont azt teszi, ami szerinted nem elvárható a kritikustól: felrohan a színdarab szünetében a színpadra, gyorstalpalót tart a rendezésről, és papíron építi újra az összedőlt épületet. (Szerinted nem?) Az "aha, küldjük el az mlszbe", ennek szólt, annak hogy huncros "taktikája" ellenőrizhetetlen, tétnélküli okoskodás, olyan szurkolói magatartás amit egyrészt viccesnek másrészt fárasztónak tartok.
Ha te sem tudtál volna mást írni, akkor arról is ez lett volna a véleményem. De azért annyira nem vagyok merész, hogy előre eldöntsem, mit írtál volna, mint ahogy te előre eldöntötted, hogy mit válaszoltam volna a nem elhagzott érvelésedre. De csak mert "ez bizonyos körökben nem szokás". Ha érted a korántsem cinikus célzást. Tehát hogy pont azt teszed, amit szerinted nem illik. (de lehet, hogy megint csúsztatok, és egyszerűen csak azt jelezted, egyikünk sem tartozik azokba a "bizonyos" körökbe.)
Úgyhogy azt írni, hogy én lennék a kommentben érvelés Duricája, ötös duma, de egyúttal úgy érvelni, hogy "tudnék tök jót mondani, de neked nem érdemes, mert tudom, hogy mit mondanál rá" (nem szó szerint idézlek, tartalmilag kivonatolva csúsztatok), az öngól, izomból a bal felsőbe. Szvsz.

Valóban nem írtad szó szerint, hogy tudod a szlovének elleni győztes taktikát. De amit írtál, abból számomra ez következett. Azt írtad, hogy V effektíve nem ért a taktikához kellő szinten. Mivel a taktika mindig egy konkrét helyzetre készül, ráadásul egy koknrét meccs kapcsán beszélgetünk,azt csúsztattam ki a mondatodból, hogy V. taktikai éretlenségének bizonyítékát a szlovén meccsen is igazolva láttad, mintegy konkretan megnyilvánult a pályán. Tehát te tudod, hogy a HosszúKareszt nem szabad emberfogásra állítani, mert intimitásfóbiája van. Ebből én azt következtettem ki tévesen, hogy tudod mi lenne Karcsi adekvát szerepe a pályán. Elismerem, ilyet nem mondtál, csúnya, gonosz dolog volt feltételezni részemről, hogy aki látja a hibákat, annak ötlete is lenne a kijavításra. Bocsánat.

Egyébként nem tudom, ez miért fontos de ha név és arc kell: Nagy Balázs vagyok, jelenleg kopasz, szemüveges, kicsit hosszúkás arcú, különös ismertető jelem nincs. Ez segít valamelyest?
Ha a klubcsapataink alanyi jogon csak macedón csapatokat tudnak idehozni, és az MLSZ körül ügyeskedő menedzsereket átverik az argentinok, mit tehet a magyar? Először is, vagy vár 2009 szeptemberéig, és bízik benne, hogy nem egy padlón lévő válogatott fogadja a portugálokat, vagy…..
Egy fekete-szürkében tartott, az Index gazdasági rovatába író Magdinak címzett, titokzatos okból angol nyelvű levélből tudtuk meg, hogy lehúzta a rolót Geszti "Farosszéria" Péter csajának, Ditz Editnek az egyik vendéglátós cége, a Tuk-tuk. A linkre kattintva kiderül,…..
 Hogy kezdődik Torgyán mobilszáma? - 075! - szólt a 2002. áprilisi poén, és tényleg, a rafkós, de tizenkét év alatt jócskán leamortizálódott újpesti ügyvéd épp ennyi százalékra volt már csak jó azon a sorsdöntő, hat évvel ezelőtti választáson. A…..
Azt a tinglitangli kurvaistenint teremburáját, hát van-e még egy olyan ország a Földön, ahol ez így adásba kerülhetne? A Mos Eisley űrkikötő bandája egy kiöregedett sarki ribivel kiegészülve, rémes hangszerelésel felütve. Komolyan mondom, a kishúgom a tesco ötszázforintos…..
Amint azt szerintünk minden kedves olvasónk tudja már, Dzsudzsák Balázs repülőrajtot vett az Eindhovennél, tegnap az Ajax-PSV szuperrangadón is betalált. Kicsit még féltjük ugyan Balázst, nehogy a jó magyar futballistaszokásoknak megfelelően csak villantson, később pedig…..
automatice az IQ trónfosztása 2008.01.27 17:50:00
Az élvezet lehet olyan nagy amit az okoz, hogy valaki az emberiség azon két százalékába tartozhat melyet - igaz burkoltan - de azért egy fontoskodó elit-tudat itat át? Mintha bármi jelentősége is lenne annak, hogy valaki 50, 100 vagy ötszáz kérdésre a kérdezőnek tetszőbb…..
Inkább az olasz focihoz húzó állandó meccsnéző tettestársam a Premier League meccsein a fejét szokta fogni egy-két ész nélküli felszabadítás, buflák angol hátvéd által elkövetett, félresikerült free-style trükknek tűnő labdakezelési hiba után: "Na, ez az, ami nem…..
Végre, végre, végre. Kevés jobb híre van az idei nyárnak a foci szempontjából, mint az, hogy a Reading edzőpályáján végre elkezdték tesztelni a Hawk-eye nevű szerkezetet. Már évek óta itt lenne az ideje, most mindenesetre nagyon úgy tűnik, hogy a vaskalapos FIFA minden…..
A nyár eleji európai átigazolási szezon kifejezetten izgalmasan indult, és bár bankot még senki sem robbantott (Kaká és Lampard, a két legnagyobb kilőhető trófea még a helyén van), azért bőven van miről beszélni. De most nem Henry Barcelonába igazolásáról fogunk írni, bár…..
Jelen sorok írója viszonylag ritkán kápráztatja el környezetét parádés matematikai tudásával, minden bizonnyal ennek köszönhető, hogy behűtött söcivel és rágcsával felszerelkezve leült megnézni a Copa América első meccsét – hétfő éjfélkor. Aztán kedd éjfélkor…..