Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sumigerilla

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Régóta érezzük, hogy alapvető zavar van a lakossági kapcsolatrendszerben az MSZP háza táján. Busszal utaztatott közönség előtt nyomja Ferenc a jakobinus lendületű köztársasági haknit, amit teljes reflektálatlanság övez ugyan, de legalább a négy fal között…..
Borzasztó érzés lehetett látni Gyurcsány Ferenc párton belüli riválisainak azt a baloldali rendezvényeken rendre hiányzó rajongást, szeretetet és érdeklődést, amely a volt kormányfő mai fellépését körülölelte. A döntően nyugdíjas korú és meglepően lelkes…..
  Ezek a fiúk valóban a Fidesz köpenyéből bújtak elő. Kétségtelen. Igaz, korántsem abban az értelemben, amelyben Lendvai Ildikó használná ezt a mondatot. Itt ugyanis nem arról van szó, vagy legalábbis teljességgel mellékes, hogy a Fidesz a kezdetek kezdetén támogatta-e…..
(A képet innen vettük: létező utcatáblák New Hamsphire-ben, Concordban)   „A kormány létbizonytalanságban tartja az egyházi iskolák diákjait, akik magyar állampolgárok gyermekei, ez pedig diszkrimináció” – jelentette ki Erdő Péter bíboros, prímás,…..