Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flora2

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első. A legelső. A kép innen Az első. A legelső, amikor az ember még szűz mindennemű csalódástól , hazugságtól, féltékenységtől és  bosszútól. Ilyenkor még minden egyes mozzanatról csak magasztosan és elfogultan tud beszélni. Az általános iskola 8. s egyben…..
A tegnapi post-hoz kapcsolódva, álljon itt egy szokatlan megoldás külföldről, hogyan tudod elérni a pályázók tengerében, hogy téged hívjanak be interjúra: http://www.buyaninterview.com/Ennek nyilván szimbolikus értelme van itt nálunk, ahol nincs igazán egy Wall Street-hez hasonló…..
Kivételesen nem egy levél, vagy egy hozzászólás következik, hanem egy olyan hír, amelyet eleddig csak és kizárólag  az InfoRádióban hallottam, de úgy gondolom, érdekes lehet mindannyiunk számára. Természetesen hamarosan új olvasói levéllel jelentkezünk. Következzen tehát…..
Munkahelyi (T)error Ifjú titán 2009.03.02 00:01:00
Hátramozdító levele egy igazi naplopóról szól, aki a próbaidő alatt meló helyett msn-ezett, órákig ebédelt, néha szunyókált is egy kicsit. Vajon kinek lehetett a csókosa ez az ifjú titán? Üdv, most olvastam a betanítós sztorit, nekem is van, íme:  Új céghez érkezvén…..
Munkahelyi (T)error Legjobb FAKE 2009.02.01 03:00:00
Vasárnapi vicces poszt következik. Pók írta nekünk az eddigi legjobb FAKE (kamu, fotosop, ahogy tetszik) történetet. Remélem Ti is legalább oylan jól szórakoztok majd rajta, mint én:)!Holnap új, valódi történettel jelentkezünk!Durva dolog esett meg velem. Közepes bányászvárosban…..
Örömmel konstatáltam, hogy a PC Dome webshopban már előrendelhető a Sims 3, és ráadásul igen, magyar nyelven. És hogy fokozzam a pozitív hangulatot: gazdasági válság ide, infláció oda, a játék ára pontosan ugyanannyi, mint több mint négy évvel ezelőtt a Sims 2-é.Eddig az…..
Simmetria - Sims 3 Újévi morzsák 2009.01.07 09:45:00
Kicsit megkésve, de boldog új évet mindenkinek! Remélem, ezalatt az egy hét alatt mindenkinek sikerült magához térnie a szilveszteri mulatozásból - hja, már egy hét eltelt ebből az évből, és milyen hamar el fog menni az a mindössze 43 nap, amely még hátravan a Sims 3…..
Update - 2008. 08. 26. 08:57 - Hivatalos bejelentés szerint Ausztráliában már egy héttel korábban, február 12-én kézbe vehetjük a játékot, reménykedjünk hogy a kenguruk földjén is élnek lelkes The Pirate Bay felhasználók ;) (természetesen, ugye, addigra már le lesz adva az…..
Forrás: Gamespy Bár az EA a nemrég befejeződött E3 kiállításra nem vitte magával a Sims 3-at, a Gamespy szerkesztőinek sikerült elcsípniük Rod Humble-t, aki az egész sims-őrület főfejese a Maxisnál. Tőle a készülő tucatnyi új játék között természetesen a sokak által…..
Avagy lökött csajokról, kik megfordultak a társkeresési procedúráimnak hímes, hírhedt, néha heroikus harcmezején...Udvarlásaim folyamán találkoztam olyan lányokkal, akik véleményem szerint nem voltak rendesen négy kerékre helyezve, inkább csak tricikliként avagy bicikliként…..
Mindenek előtt: az első gimis szerelem, így a nyár kezdetekor. Azt hihetnénk, hogy a gimis sztorik nem tanulságosak a harcedzett katonák és amazonok számára, pedig igen: felejtsük el ezt a Piaget-féle büntetés/jutalmazás dolgot, mert egyfelől idegesítő, másfelől bukó, ahogy…..
A sportért rajongó csávóban kicsit magamra ismertem, mert az utóbbi hónapokban még az amerikai fociba is belekezdtem a kosárlabda mellett. És NBA plyaoff van, mit lehet tenni? Jön az EB is, meg az olimpia. A kettő között bármire kapható vagyok. innen loptam Kedves Szakítós! Az…..
"Hogy a faszba akarnék 21 évesen gyereket" - írja a levélíró, aki egy kezdő angol nyelvkönyvből szedte ki a karaktereket, Sandyt és Johnt. (De miért nem Hot Dog és Cool Cat?) A sztori egyébként súlyos, mert minden szereplő menekül előre, hátha akkor minden megoldódik.…..
Ritkán fordul elő, hogy valaki ne a szerelmétm hanem a szexpartnerét sirassa. De végre ilyen is van. Eddig úgy gondoltam, hogy egy szakításom történetét sem tenném közkinccsé szívesen, de aztán valahogy beugrott egy történet, amit talán mégis. Nem tudom, nektek megfelel-e, mert…..