Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DreamHunter

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme pár kedvcsináló kép;  Mágus / pap        Íjász:   Harcos sisak:    Harcos páncél:   Új AOE animáció ..
In the night time when the world is at its rest. You will find me. In the place I know the best. Dancin shoutin. Flying to the moon. Dont have to worry. Cause Ill be come back soon. And we build up castles in the skys and in the sand. Design our own world aint nobody understand. I found…..
Eljött az ideje, hogy elkezdjük szervezni a találkozót. Leírok mindent, amit egyenlőre tudok és közben frissítem a postot ha lesz új infó. Helyszín: Hejőkeresztúr, Tó part (Google térkép klikk) Szállás: Sátor – 0 Ft Kaja: Éttermek és tudunk bográcsozni is Utazás:…..
 Egész biztosan sok céh fog ránk rossz szemmel nézni az elkövetkező időkben, már most is berágtak páran.. és ez még rosszabb lesz.   Több oka is van a dolognak, és reméljük meglesz a következménye is hosszútávon. Nem az az ok, ahogy a félelmetesen ostoba…..
DreamHunter 2010.03.22 22:58:47
Üdv!
Valamilyen szinten igaza van AxxE-nak ,de vannak hibák is szerintem.Én nem tudok olyan jól fogalmazni mint az elöttem szólok viszont a véleményem leírom.Szerintem 2 lehetséges megoldás van arra ,hogy a Valorian oldal erős legyen.
1.Lényegében marad ahogy van és szerintem tp szempontjából ez a legjobb megoldás.A valorian oldal 2 (szerintem) legértelmesebb céhvezére Wizzurah és AxxE ők tudják és szivesen is teszik a dolgukat, csak nem igen értik meg egymást. Szóval az alap már adva van, 2 10es szintű céh ahova csak összekéne szedni azokat akik mindenre képesek a Valorian oldalért.A többi céh-be meg mehetnének kisebb lv. játékosok.Így az se veszik kárba.
2.Ha nem birtok megegyezni ,hogy ki csatlakozzon a másikhoz fogjon össze a 4-5 céh vezére és csináljon egy Valorian Unio alapú céht ahova cska a legerősebbek mennek.Ez annyiból rossz ,hogy a kisebbek nehezebben érvényesülnek (viszont van húzóerő)
,de a második ötlet szerintem rossz ahogy van mivel sok - TP ami most kell a valoriannak mivel szintbe levagyunk maradva nagyon.
BONUS: Szerintem nem feltétlen ott van a gond ,hogy nem akarnak 1-2 céhbe tömörülni hisz mindenki úgy játszik ahogy akar(pl Criminal ő is elvan magába általába a csatába 70+oson),hanem az hogy az által hogy van mondjuk LoA,Csontdaralok,Hunters,Nightmare és mindenhol vannak erősek ,de egyik céh se elég erős hogy megmerjen indulni a kree ellen.Viszont ,ha már nem 1 céh "zászló" alatt legalább megbeszélten a céhvezérek egymás közt ,hogy most mindenki irány dél és ,hogy ki hova támad.
Én a magam részéről továbbra is maradok a háttérbe ,mert szerintem nem a céhnév a fontos ,hanem az hogy Valorian legyen a nyerő viszont ahoz együtt kell támadni mégha nem is 1 céhbe.Viszont lényegesen nagyobb értelme van ,ha 1-2 céhnek van fejenként 2terület mint 4 céhnek fejenként 1.
Hajrá Csontdaralok,Hunters oldjátok meg ,hogy Valorianban is legalább olyan együtt müködés legyen 2 erős céh közt mint Derionba és akkor a kree ismét a mélybe lesz :)
Tegnap visszatért hozzánk DreamHunter, és Gedor, valamint további két új tagot vettünk fel. Kidobáltam a céhből a már régen inaktiv, alacsony szintű játékosokat.  Igaz, hogy azt mondtam minden 30 alattit kiteszek, de akkor 80 alá csökkent volna a létszám, (akkor esik a céh…..