Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Masszőr

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsére lejárt már a könyök alá szorított szalvéták ideje. Már nem néznek furcsán arra, aki head-settel a fején látszólag a semmibe beszél, sőt, még gesztikulál is hozzá. Nagyon helyes! Mutogassunk nyugodtan (persze nem mindegy, hogy mit)!A kézmozdulatok ugyanis…..
Tudta-e Ön, hogy egy Magyar nő igazgatja a világ legintelligensebb embereit? Nézzen a hírnek utána!Tudta-e ön, hogy emlékeink közül a régebbieket tudjuk leginkább részletesen feleleveníteni? Ezért célszerű a diákoknak a szorgalmi időszakban tanulni, mert a tanultakat a…..
Hiszen a közhiedelem szerint a futás hasznos és fogyaszt is! Képzeljen maga elé egy női csontvázat, hogy könnyebb legyen, iderajzolok egyet:          Mit lát rajta? Azt, hogy a combcsont illeszkedési pontja a csípőcsontba és a testünkre…..
 Forrás: Werner Gitt: A Csodálatos Ember..
Várjunk csak.... MINDENKINEK! Bőre mindenkinek van, nemde? :) Már a kiscsecsemőt is masszíroztatja a védőnő a szüleivel. Miért? Mert az JÓ! Van-e időnk egymást masszírozni? Dehogy! Mindenki lót-fut, teljesít. Van-e időnk saját magunkra? Kell, hogy legyen! Ki gondozzon minket, ha…..
Finom beavatkozás a testünket borító, mintegy 2 négyzetméternyi élő anyagon keresztül.A cél az, hogy simító, masszírozó tevékenység hatására a gyógyhatású matériák (vitaminok, ásványi anyagok, zsírok, olajok, méz, csokoládé, koffein, gyógyfüvek, stb.) intenzíven…..