Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Remus Moody

4 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is szeretném megjegyezni, hogy baromira a faszom kivan a tetű magyar billtől. Z meg Y és összevissza baszott írásjelek mindenfelé..Hát kábé 100000 volt a pulzusom ma mer kezddem unni h egy csomó rám unfit cuccom van. Meg egy csomó ami el van baszva. Szarul néznek ki,…..
Éjszakai Fények POKOL 766. bugyra 2010.07.27 21:24:00
Faszom...   Kiirom statuszba h nem csesztem el semmit, erre szarul érzem magam. A kiscsaj hazudott én meg beszoptam. Könnyű beszopni, ha öreg vagy és hülye. Úgyis könnyű beszopni, ha a másik messen hazudozik. Fasz kivan az egésszel. Szerintem játszadozik. Nekem meg nincs elég…..
Van 30 blogom és egyikre sem írhatom le..Úgy érzem magam mintha fremen lennék és az Arrakis homokja égetné a talpam és valahogy a a cirkoruhám is elvesztettem volna. Olyan, mintha valaki kiszívta volna a levegőt a helyről ahol éppen vagyok. Elégedetlen vagyok a magam körül levő…..
Tudtuk, számítottunk rá, hogy jó lesz, mégis sikerült minden vágyunkat felülmúlnia a bronzmeccsnek. Kilencven percen keresztül a székünkhöz voltunk szögezve. Helyzet itt, helyzet ott, öt gól, fordítás kétszer is, és semmi cicó. Akik eddig fenntartással fogadták a bronzért…..
Dr. Remus Moody 2010.07.11 12:30:23
Dr. Remus Moody 2010.07.11 13:08:25
@smartdrive: Játékosra azt mondani, hogy ebolásan játszott meg olyan, mint a labdára azt mondani h csonka gúla alakú. Nem hiszem el, hogy megint itt jár a szád..
Uruguay és Németország játszik a világbajnokság harmadik helyéért. A kisdöntőben már nem szoktak variálni a csapatok, kiadják magukból, ami a torna végén még bennük van. Németország az esélyes, de a végig fegyelmezett és elszántan küzdő Uruguay képes lehet a meglepetésre.…..
Dr. Remus Moody 2010.07.11 12:09:54
@smartdrive: Nem. Te égsz szarrá VB-n te szerencsétlen. Aki olyat mond h valaki ebolásan játszik az szarrá ég! Te tudod egyáltalán h mi az az ebola? hu.wikipedia.org/wiki/Ebola csak neked csak most.. Orvosin vagyok és tudom miről van szó, mondjuk úgy, hogy a ''bejegyzés nem túlzó''.

Egy ilyen orbitális hülyeség és saját magad óvodás szintre való degradálása után nem hiszem, hogy bárki leégéséről beszélhetsz. Inkább hallgass és húzd meg magad a sarokban. Anfer mellett tiéd a VB citromdíja...
Vállalva, hogy az NST makulátlan mundérjára a cégre szabott közbeszerzési pályázatok setét árnya vetül, tovább keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi (2#), sporttárs, hrvth,…..
Dr. Remus Moody 2010.07.07 14:17:04
Dr. Remus Moody 2010.07.07 14:20:35
Nem sok királyabb dolog létezik a labdarúgásban egy angol-német egymásnak feszülésnél. Az angolokat utálja mindenki, aki hiszi, hogy tényleg a rúgd és fuss a legmélyebb meglátásuk erről a játékról, a németeket meg csak simán utálja mindenki, és elképzelni sem akarjuk, mit…..
Nou San Trafford C-csoport, 16.00 2010.06.23 13:43:00
Szlovénia-Anglia, Port ElizabethEgyesült Államok-Algéria, Pretoria Ebben a négyesben is lehet még bármi, akár pénzfeldobás is. Ha az Angolok győznek, továbbmennek - azt nem mondjuk, hogy megérdemelten, de legalább valamit mutatnának hozzá. Tovább után egy kis duma, egy kis…..
Dr. Remus Moody 2010.06.23 15:38:02
A világbajnokság 10. napja ismét csak Dél-Amerikáról szólt, miközben szép csendesen tovább mélyült a 2006-os győzelem óta folyamatosan kapart olasz gödör és a világbajnokságok történetében először kezdőként léphetett pályára a Négyszögletű Kerek Erdő egy…..
Már ott kéne lennem. De minimum úton. Na jó, valójában irreális ötlet volt. Nem is gondoltam komolyan igazán, csak mentem az árral, majd lesz valahogy. Sokan minden vagyonukat feltennék, hogy akárcsak lótifutizva, promócuccokat osztogatva vagy a pályának háttal állva is részesei…..
Dr. Remus Moody 2010.06.07 17:39:25
@Walmer: Na te aztán egy pökhendi, beképzelt alak vagy. Nagyon kíváncsi lennék, h milyen magasztos élet emelvényéről szólsz le másokat ilyen magabiztosan...

Szép post, jó tudni, hogy van ilyen lehetőség, klassz h vannak még felelősségteljes tanárok, több kéne belőlük Mondjuk meggondolhattad volna előtte is, ha már érettségiztetsz
Rendszeresnek nem mondható, de időnkénti kitekintéseink közül már megszokhattátok, hogy erdélyi sporttársaink segítségével rendszeresen bejelelentkezünk, ha valami érdekes történik arrafelé. És most történt, amit egy olyan éles kijelentéssel kezdenek kifejteni, hogy: Európa…..
Régi álom valósult meg, mikor végre 2010. májusában ott álltam a Fratton End-en. Hallgattam a 21 000 torokból feltörő „Play up Pompey, Pompey play up!” csatakiálltást a Big Ben harangjainak dallamára. És láttam egy patinás futballklub talán utolsó hazai meccsét……..
Éjszakai Fények Kérdés1 2010.05.23 21:10:46
Az úgy volt, h nekem nem is tetszik ez a kiscsaj., Mert kicsi, mert 19, mert szűz, mert izé.Nem akarom megcsalni, mer' az olyan etikátlan. De a kislány (nevezzük egyeskének) annyira liba meg akarnok nőszemély és annyira látszik h szerinte róla szól az egész, hogy szinte kéri, sőt…..