Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seaman

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KITARTÁS.HU portáltól átemelve utólagos engedélyükkel.UI: egy barátom információi szerint - aki suliba jár és a mai megemlékezésen hallotta - már 10. 000. 000 azaz tízmillió halott zsidónál tartunk.Ma délután 16 órakor kezdődik az immár hagyományosnak mondható…..
  Nem lehet minden hülye mellé paragrafust állítani.   Ha Sólyom László asztalára kerül egy törvény, a köztársasági elnök három dolgot tehet: visszaküldi az Országgyűlésnek, bocsássák újbóli megtárgyalásra. Ha alkotmányellenesnek találja, elküldheti a taláros…..
seaman 2010.03.10 21:37:33
@Gempacsöki Boborján: Hát nem érted ? Ebben az országban már mindenki kapott lehetőséget,nézettől függetlenül.Mindegyik még a szart is kilopta alólad.Most meg győzköditek egymást,hogy ki lesz a fasza.Hát ezért vagytok nagyon buták.Buták,földbuták.
Mentek majd kiöltözve Áprilisban.Csak azt nem fogjátok fel,hogy mindenki,akikre szavaztok EMBERBŐL van.Érted? EMBERBŐL van !( lesz )Te, meg az agymosott ,vagy agynélküli ( nem személyeskedem ) néhány hónap múlva hőbölögsz,hogy nem ezt ígérték,mehetsz a picsába.Mondd azt,hogy ez az elmúlt 20 évben nem így volt.
seaman 2010.03.10 21:44:34
@Názáreti Brájen:
Pöcs a kisfröccsért szopó anyád !
seaman 2010.03.10 22:04:23
@Názáreti Brájen:
Te sértegetsz sokakat.OK.Neked visszaszólnak:Az már sérti mélyen cizellált lelkedet...De anyád tényleg leszopott a kisfröccsért !