Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sophie :)

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága Olvasóim, ma estétől a Strange's Fashion & Gossip blogot új, a korábbinál jóval letisztultabb felülettel olvashatjátok majd. A régi külsőt már borzasztóan untam, így rászántam a hétvégém egy részét, és új, szebb köntösbe bújtattam a blogot. Az eredményt pedig…..
Zuhair Murad 2012-es, csodálatos, meseszép ruhákból álló esküvői kollekcióját választottam erre a csúnya, borongós pénteki napra.  ..
A világ legdrágább kutyanyakörve egészen pontosan 3,2 millió dollárba (azaz körülbelül 704 millió Ft-ba) kerül - persze ha valaki igazán szereti négylábú kedvencét, akkor semmi nem lehet túl drága. De vajon mi kerülhet ennyibe egy nyakörvön? Például három hatalmas, 52…..
... avagy, magassarkú sportcipők. Nem ez az első eset, hogy sportcipőket magas sarkakkal szerelnek fel, láttuk ezt már korábban is (például az Adidasnál, itt), most pedig a Nike tálalásában van itt néhány egészen elképesztően ronda darab. A csúnyaság mellett teljes…..
Azt már elég régóta tudjuk, hogy Karl Lagerfeld saját nevével fémjelzett tavaszi/nyári kollekcióját Abbey Lee Kershaw és Baptiste Giabiconi népszerűsítik, sőt már egy képet is volt szerencsénk megnézni az akkor még csak készülő kampányból (itt). Most itt van a többi is.A…..
A júniusi francia Elle-ben Lily Cole hajszínével játszadoztak egy kicsit. Így megvizsgálhatjuk, hogy vajon melyik hajszín áll legjobban - a szőke, a fekete (sötét barna), vagy a vörös - az alapvetően is vörös hajú modellnek. A fotós egyébként Kayt Jones volt. Nektek melyik…..
Egy isztambuli harisnyákat és zoknikat gyártó cég, a VOG érdekesnek mondható reklámfotókat készített színes harisnyáinak népszerűsítésére. A modelleket egy laza mozdulattal póknővé retusálták. Lefotózták őket, aztán kaptak még 3-3 pár lábat. Vicces vagy inkább…..
A Salvatore Ferragamo 2011-es tavaszi/nyári cruise kollekciót áthatja a luxus és az elegancia. Könnyed, világos, inkább tavaszias összeállítások drága tengerparti városkákba, üdülőfalukba... ..
Kicsit megkésve...Múlt héten szombaton Shanghai-ban került sor a Dior 2011-es Cruise kollekciójának bemutatására. John Galliano szokásához híven csodálatosan szép, csinos, nőies ruhákat vonultatott fel a kifutón, néhány maszkulin összeállítással megfűszerezve. Inspirációt a…..
A Nike 6.0 Lifestyle kollekciójához készült katalógushoz nem profi modelleket választottak, hanem három sportoló - Ellery Hollingsworth, snowboardos, és két szörfös: Carissa Moore és Monyca Bryne-Wicker - mutatja be az utcai viseletre szánt Nike ruhákat, cipőket. A fotós Helena…..
Scarlett Johansson látható a V magazin 65. számának címlapján. A fotókat az Inez van Lamsweerde-Vinoodh Matadin páros készítette, a stylist Joe McKenna volt, akit jól fejbe koppintanék, amiért ilyen feltupírozott frizurát gondolt ki Scarlett-nek. Ráadásul sajnos nem ez az egyetlen…..
Újabb sorozatot láthatunk Natalia Vodianováról, méghozzá ismét a kínai Vogue májusi számából. A fotós ezúttal Patrick Demarchelier volt, aki a "Dream Girl" nevet adta sorozatának. A címnek megfelelően a képek kicsit elmosódottak és fényesek, Natalia pedig légies és…..
Sophie :) 2010.04.16 21:24:26
A mexikói divathéten mutatták be egyébként.....
Karl Lagerfeld sosem pihen: éppen csak bemutatták Párizsban a Chanel őszi/téli kollekcióját, már készülnek is a kampányfotók a ruhákhoz. Akik biztosan népszerűsíteni fogják a márkát: Abbey Lee Kershaw, Freja Beha Erichsen, és természetesen Baptiste Giabiconi. Akkor…..
Sophie :) 2010.04.03 01:23:21
Giorgio Armani lassan minden ünnepen (gondoljunk csak a halloweeni, vagy a Valentin-napi csokikra) az alkalomhoz illő csokoládét dob a piacra. Nincs ez másképpen idén húsvétkor sem, ezúttal csokitojásokat vásárolhatunk az Armani-boltokban, két méretben, három félét: étcsokiból,…..
Sophie :) 2010.04.03 01:05:30
Az orosz Elle áprilisi számához Vika Damaronak modell-t Slava Philippov fotózta kutyusok társaságában. Hasonló, kutyás-modelles képsort már láthattunk korábban (itt), akkor Karolin Wolter pózolt a német Vogue-ban. Mindkét fotósorozat a "Best Friends" címet kapta. És…..
... avagy Suri Cruise. Ezúttal legalább nem magassarkúban.Azt viszont nem értem, hogy miért hadakozik azzal az esernyővel, nem is esik :) ..
Az áprilisi Numero magazinban látható az alábbi fotósorozat, melyet a régi hollywood-i filmek és azok hangulata inspirláltak. Nekem nagyon tetszik, különösen a robogós kép :) Fotósok: Luciana Val és Franco Musso; Modell: Rasa Zukauskaite; Stylist: Capucine Safyurtlu. ..
A H&M magazin tavaszi számában látható az alábbi fotósorozat "Spring Feelings" címmel - Dree Hemingway-jel, Boyd Holbrook-kal és Ollie Edwards-sal. A képeket Alasdair McLellan készítette. ..
Egy német cég, nevezetesen a Donkey Products teafiltereket tervezett - Prêt-à-porTea fantázianéven - a divatvilág közismert szereplőivel. Így ezentúl "együtt" teázhatunk Karl Lagerfeld-del, Donatella Versace-vel, Jean-Paul Gaultier-rel, Naomi Campbell-lel vagy éppen Claudia…..
Sophie :) 2010.03.18 21:43:46
Georgia May Jagger alig egy éve kezdte modell-pályafutását. Első megbízását a Hudson farmercégtől kapta. Azóta dolgozott a Versace-nek és a Rimmel-nek is.Most azonban ismét Hudson farmerekben pózol, hiszen az új kampánynak is ő lesz az arca. ..
Elie Saab őszi/téli kollekciója a vártnál kevésbé lett izgalmas. A meghatározó, uralkodó szín a fekete, csak elvétve akad egy-két burgundi vörös, mélykék vagy zöld ruha. A ruhák csinosak, nőiesek, de egyáltalán nem különlegesek. Kivéve talán a csipkés-muszlinos csodákat,…..
Íme a Burberry kiegészítő kínálata tavaszra, nyárra. A megszokott elegancia, a megszokott kockás minta, és a megszokott kockák szívecskékkel ötvözve... ..
Sophie :) 2010.03.12 18:56:12
A Louis Vuitton őszi/téli kollekciója meglepett. Semmi cicoma, semmi szőr, telefonzsinór és egyéb díszítésként szogáló, ízléstelen izé-bizé. Marc Jacobs utóbbi időkben megszokott "műveihez" képest ez egy egészen konzervatív kollekció, sőt sok esetben…..