Regisztráció Blogot indítok
Adatok
91#Lacika

173 bejegyzést írt és 237 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint ismeretes, december 20-23. között rendezik Galacon a Románia Kupa idei kiírásának küzdelmeit, nekünk pedig természetesen szándékunkban áll elutazni a Duna-partra, hogy a megszokott módon közvetítsük a mérkőzéseket. Természetesen ez nem csak rajtunk múlik, hisz ahhoz, hogy mindez…..
Az elmúlt napokban, hetekben a csapattal kapcsolatos kérdések mellett, folyamatosan témába került, hogy vajon az idei mérkőzéseket közvetíti-e a Keresztes Média? Nos, összedugtuk a fejünket, és arra az elhatározásra jutottunk, hogy bizony ezt folytatni kellene, mivel a vártnál is nagyobb igény van…..
Újabb nyereményjáték következik, ezúttal pedig nemcsak egy, hanem hét nyertesünk lesz. Bizony, nem állunk le a játékokkal, itt is van a következő: a gyergyószentmiklósi Senior Férfiruha Szaküzlet, valamint a Keresztes Média jóvoltából, dedikált bögréket sorsolunk ki a Csíkszeredai Sportklub elleni…..
A gyergyószentmiklósi Keresztes Média jóvoltából lehetőség nyílik, hogy a csapat idegenbeli mérkőzéseit is figyelemmel követhessük, főleg a rájátszásban. A legutóbbi galaci mérkőzésünket már jó minőségben követhettük a Facebookon, azonban ahhoz, hogy folytatni lehessen a kezdeményezést, támogatók…..
Úgy kellett nekünk egy vagány induló, mint Galacnak a kapuscsere. Évek óta beszélünk róla, hogy milyen jó lenne, ha a csapatnak lenne egy úgynevezett „himnusza”, egy dal, amelyre egyként dobban a piros-fehér szív, és lám, imánk meghallgattatott. A No Sugar zenekar pályája egyre inkább felfelé ível:…..
Micsoda két meccsen vagyunk túl. A srácok teljesítették a kívánságunkat, jött a hat pont a rivális ellen, a mackó pedig bizony rátappintott a rájátszás felé vezető ösvényre. Noha van még elég a végéig, kiabálni pedig nem szabad, mert egyelőre úgy fest, bárki okozhat meglepit ebben a szezonban.…..
Újabb két nagyon nehéz mérkőzésen van túl a csapat, és noha pontot szerezni ezúttal nem sikerült, szégyenkezni egyáltalán nincs okunk. Óriási öröm, ugyanakkor – a lábadozásom közepette – hatalmas elégtétel volt számomra, hogy idegenbe is elkísérhettem a csapatot. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy…..
Bizony, ezt vártuk egész nyáron. Meleg ide, jó idő oda, strand amoda, de egy kibaszott jó Progym-meccs nem ér fel semmivel. Főleg ha nyerünk, mert tegnap mi nyertünk, nem igaz? Persze, hogy mi. Monológot félretéve, a tegnapi meccs méltán adhat okot bizakodásra a szezont illetően, hisz egy olyan…..
Annyian megállítottatok ma a hogylétem iránt érdeklődve, komolyan jól esett. Legalább annyira, mint ott lenni a meccsen, noha nem a megszokott helyemen, mert egy egész mérkőzést csak fogcsikorgatva bírnék végig állni. Sántikáltam, bicegtem, de nem adtam volna semmiért, mert ott voltam, ahol a…..
Késő ősz volt, teljesen átlagos nap egy átlagos, hozzávetőleg ötödikes kölyök életében. Tudtam, hogy délután leckeírás lesz a program, majd nagy valószínűséggel valami dög unalmas tévéműsor újabb dög unalmas epizódját élvezhetem, hisz mi mást csinálhatok egy olyan délutánon, amikor reggel óta…..
Sokszor betevő sem jutott az asztalra, noha a szülők megfeszített munkával próbáltak megfelelő életkörülményeket biztosítani a gyermekeknek. Volt eset, hogy az éjszaka csendjét a korgó gyomor törte meg, a hitén kívül azonban nem sok mindenre támaszkodhatott a fiú. Tudta, hogy odaadással és kemény…..
Ezt gyakorlatilag csak a Progym-szurkolók érthetik. Talán mi tudjuk a legjobban milyen érzés az, amikor a sírból jönnek vissza a reményeink, a lényeg, hogy a drámai hatás sosem maradhat ki a forgatókönyvből. A tavalyelőtti – szintén Steaua elleni – bronzcsatában nagyon csúnyán elveszítettük az első…..
Hála az égieknek a blog még nem fuccsolt be, noha nagyon úgy néz ki, hogy kicsi seggel nem tudjuk megülni a nagy nyerget. Mindez ellenére nem tudom megállni, hogy a mai meccsről ne írjak néhány sort, hiszen fáradalmas hosszú verejtéközön, és szűnni nem akaró szentségelés után, ma ismét a Progymot…..
Lassan nem látunk ki a pókhálótól a blogon, ez azonban nem azt jelenti, hogy befejeződött a működés. Az elmúlt időszakban leginkább a csapat új hivatalos oldalával dolgoztunk, ezért tapasztalhattatok itt ekkora csendet. Továbbra is várjuk azok jelentkezését, akik segítenének a…..
Csapatunk hátvédje, Koncsag Arnold a blognak elmondta, csakis saját maguknak köszönhetik, hogy elveszítették a pénteki mérkőzést. Négygólos hátrányát dolgozta le egygólosra a Progym, ekkor azonban egy figyelmetlen csere miatt emberhátrányba kerültek, és gólt is kaptak a…..
Időhiány ide, időhiány oda, olyan régen volt cikk a blogon, hogy már csak pofából írni kell valamit, ehhez pedig pont kapóra jön a Brassó elleni két meccs. Két teljesen különböző mérkőzést láthattunk, ami elsősorban a brassóiak keretének volt köszönhető: míg a pénteki…..
Voltak akik imára kulcsolták a kezüket, mások a fejüket fogták, az erősebb idegzetűek pedig megállás nélkül káromkodtak. A Steaua elleni második mérkőzés utolsó harmadában – 7-1-es bukaresti vezetésnél – nagyon csúnyán elütötték csapatunk hátvédjét, Pál Ferencet.…..
Kiáltotta Restás Szidnikroszbi, majd jobbkezesével megbökte a szürke kanca bal farpofáját. Bármennyire is hihetetlennek tűnik, hétvégén bajnoki mérkőzései lesznek szeretett csapatunknak. A hosszú és annál csendesebb szünet után lekerül a hímtagról a fólia, és újra több…..
„Rend lesz itt kérem” – mondta Lepcses Margitka néni, majd egy jól határozott mozdulattal berúgta a szart az ágy alá. Nagyon úgy tűnik, hogy szeretett csapatunk háza táján nem ezt a módszert követik, ugyanis több jó hírt is hallottunk az elmúlt időszakban, így boldogan…..
Hosszú ideje nem jelentkeztünk új cikkel, komolyan mondom még belépni is furcsa volt a blogfelületre. Ez egy ilyen időszak: a szurkolók nem jelentkeznek a fotópályázatra, a csapatunkról nem tudunk semmit, a hőmérséklet emelkedésével gyakorlatilag mindenki elfelejtette a hokit. Nem,…..
Mi is tudjuk, elmaradtunk a bronzérem megnyerését összefoglaló cikkel, ezért két tea és egy lázcsillapító között ezt a hiányosságot próbálom most pótolni. Bizony, a brassói kirándulást és örömünnepet követő napon ágynak döntött a betegség, de értesüléseim szerint…..
Nyerhettünk volna sokkal nagyobb különbséggel is, de ki is kaphattunk volna, így hát ne legyünk telhetetlenek. Nem is tudom, hogy mikor győztünk utoljára Brassó ellen, ez a siker pedig nagyszerű válasz volt azoknak, akik temették a csapatot a galaci vereséget követően. Ennek a két…..
Megint nem állt szándékunkban, nem akartam bejegyzést írni, azonban az emberi idiotizmus arra sarkall, hogy leüljek a klaviatúra elé. Mindig türkőztetem magam, hogy ne reagáljak, az értelmetlenül bégető hozzászólások tömkelegére, azonban ami a csapat hivatalos Facebook-profilján…..
Biztosan kíváncsiak vagytok rá, hogy csapatunk szlovák hátvédje hogyan is érzi magát nálunk, melyek az első benyomásai, na meg persze mit is gondol rólunk, szurkolókról. Kicsit féltve a testi épségünket ugyan, de felvettük vele a kapcsolatot, az elsődleges tapasztalataink pedig…..
Az elmúlt hétvégén volt a Halálkatlan premierje, és nem mondhatjuk, hogy olyan rosszul sikerült volna. Egyelőre az Oscar még elmarad, azonban jó esélyei vannak rá a közeljövőben. A film szinte mindent tartalmazott, amire egy ilyen alkotásban szükség van, valami azonban mégis…..