Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bocca

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A CET építése mindig is érdekelt: tetszik a formája, tetszik a funkciója, tetszik, hogy némi izgalmat hoz a lapos és unalmas modern budapesti építészetbe. Éppen ezért többször is írtam már róla: először, amikor kiderült, hogy milyen éttermek lesznek benne, aztán amikor…..
(A szerző a Magyar Külügyi Intézet munkatársa, a Sinológiai Szemle vezető szerkesztője.)Nincs is nagyobb öröm a magamfajta külpolitikai elemző számára, mint látni, hogy lassan már a csapból is Kína folyik. Különösen így van ez a nemzetközi pénzügyi- és gazdasági válság…..
Azért valljuk be, ez az ártatlan zarándok Miklós nem akármilyen tempóban nyomja ... Hagyó a harmadik, szintén budai ingatlanjának haszonélvezeti jogát a barátnőjére jegyezte be március 12-én. (Pont az Antall-interjú megjelenése előtt 1 nappal. Nem érdekes, hogy véletlenül a…..
bocca 2010.03.25 18:48:59
@bocca: @derelyeek. szellem: törvények vannak, meg menő ügyvédek a gazdasági bűnözőknek sok (lopott) pénzük van arra, hogy túlterhelt ügyészeket bírákat lehengereljék.
A börtönök csak a piti bűnözőkkel vannak tele . A milliárdos fehérgalléros "urak" eljárása házi őrizet, évekig tartó eljárás, és mikor a figyelem már nem annyira éber, elévülés, minimális büntetés.
Törvények vannak, csak alkalmazni kellene.
A bírák nem függetlenek, ez ellen hivatalosan ők tiltakoznak a legjobban, de csak hivatalosan!
A héten  az Országgyűlés dönt a BOM által elkészített olimpiatörvény sorsáról, amely megalapozhatja a 2011-ben benyújtandó pályázat sikerét. A Fővárosi Közgyűlés már megszavazta, egyhangúlag. Az országgyűlésben a törvény elfogadásához a jelen lévő…..
bocca 2010.03.13 12:31:39
@Tigeri: Tegyük fel van 1 milkád, vegyél egy 100 milkás autót hitelbe és taxizz vele, jól fogsz keresni. Rövid időn belül dobod a törölközőt.
A Kínaiak rendeztek, mert nem tudnak mit kezdeni a szabad milliárdjaikkal, a Magyarok meg az adósságukkal.
Megoldás: növeljük az adósságot?
Szombaton robbantotta a bombát a Magyar Nemzet a Balogh-interjúval. (Nem, még nem unjuk). Nokiadoboz, párizsi, máris kult az egész. Hagyó minderre úgy reagált még aznap, hogy 2 dolog valós az interjúból. "Való igaz, szeretem a párizsit. Való igaz, sajnos nem vagyok pontos,…..
Van a KRESZ, amit be kell tartani, pont. Ettől függetlenül nincs ember, aki rendszeresen vezet autót, gyalogol, kerékpározik, vagy bárhogy máshogy közlekedik és soha nem szeg szabályt akár véletlenül, akár tudatosan, mert az teljesen értelmetlen és életszerűtlen. Aztán van az,…..
Tamás, ki tudja hány társával együtt, egy rakás pénzt fizethetett a kormányzat szerencsétlenkedése miatt. Az év elejétől megváltoztak az autók műszaki vizsgáztatásának szabályai, aztán a közlekedési minisztérium a dühös reakcióktól megijedve február 17-én mindent…..