Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hho2

37 bejegyzést írt és 193 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pfúúúú azt sem tudom hol kezdjem...? Már évek óta nem született bejegyzés, de a napokban eszembe jutott, ránézek a blogra. Az megvan, hogy szívunk rendesen, minden szinten? Mennyi a benzin? Hová jutott az autózás és az autók? Meg úgy egyáltalán, miben ülünk nyakig? Milyen nyavajákat szórtak ránk,…..
hho2 2023.03.04 13:07:16
@Juhééé: Talán még van, de meg kell néznem. Alkatrészek a lemezeket kivéve viszont vannak.
Felhőtlen tavaszt Mindenkinek! Ezt a bejegyzést pár hete kezdtem írni, pihentettem, szerkesztgettem, közben Patkolttojás kolléga megelőzött, de sebaj! Jól látjátok, nem könnyeztek, a HHO News csatorna ismét jelentkezik. Nem fejezte be a sugárzást, csak érdeklődés és…..
Idáig elmerültünk az elméletben, építettünk cellát, beszereltük, megigézve néztük a bubikat, lássuk mitől fog ez az egész fogyasztáscsökkenést eredményezni.Először is a cella felől közelítsünk. Simán mezítlábasan a cellára rákötöttük a 12 Voltot, működik a dolog,…..
hho2 2010.07.14 19:51:42
@120kg: Szia!
Az a biztos, ha kipróbálod. Ahogy kiveszem a szavaidból, két kisebb cellát akarsz összerakni. Ki is lehet számolni az áramfelvételt Ohm törvénye alapján, de nálam már sokszor megbukott az elmélet. Ha van eredmény ennyivel okosabbak leszünk.
HHO2
hho2 2012.09.21 07:21:29
Szia!

A gaz bevezteset illetoen es egyben a MAP dolgot is ideertve, szakertok egyertelmuen kozvetlenul a pillangoszelep ele valo bevezetest ajanljak, Itt egy kalibralt fem csovecske van a motor fele iranyitva, felig a levego aramlasba tolva. A gazt egy kis pumpa is hajtja, tehat a cellanak tobb gazt kell termelnie, mint amit a motor elfogyaszt. Ilyen beepitest itthon meg senkinel nem lattam, gondolom a beepites nehezsegebol adodoan.
Legtobben a legszuro ele kotik, attol felve, hogy a KOH-s para bejut a motorba. Igy pedig a legszuro ezt is szuri, Masik leggyakoribb megoldas a MAP utan a legszuro es a motor koze bekotni. Nem lehet egyertelmuen kijelenteni mi a jobb. Van akinek egyik, van akinek masik valt be. Az 5-10 evvel ezelotti autokban a MAP jeladok eleg butak, nem annyira erzekenyek, viszonylag konnyu dolgunk van. Az ujabb autoknal az ECU mar nem csak a jeleket nezi kulon-kulon, hanem also-felso hatart szab es egy bonyolult logaritmus szerint hasonlitgatja mindegyiket a tobbihez a motor es a kulso parameterek pillanatnyi allasanak fuggvenyeben. Ezeket a jeleket csokorba szedve, a gyarban kihegyezik a motort mostanaban a legjobb fogyasztasra.
Had ragadjam meg az alkalmat egy ujabb tapasztalat megosztasaban. Autom egy 1.4-es Honda normal esetben 6.5-7.5 kozott fogyaszt. Raakasztottam egy 1 tonnas utanfutot + a kocsiba kb. 500 kilot pakoltam. 2000 km-en keresztul vontattam, igy boven volt idom nezegetni a fogyastast stb. HHO nelkul a fogyasztas 12L/100 es hogy is mondjam, finoman szolva is a motor 110%-ban volt terhelve. 2000 km alatt kb. 10X forrta el az osszes vizet. HHO-val fogyasztas 11.5 nem egetrengeto kulonbseg, DE eroben egyertelmuen erezheto a gaz hatasa. 1 sebessegi fokozattal feljebb tudtam valtani a HHO nelkulihez kepest. HHO nelkul 5.-ben meg sik terepen sem birta, HHO-val konnyeden.
Elnezest az ekezet nelkuli irasert, jelenleg csak ilyen gephez jutottam.

HHO2
hho2 2012.09.21 14:47:15
@axelsandor:
Szia!

Sok autonal csak MAP/MAF-kent van jelolve, A vegeredmenyt tekintve teljesen mindegy mi a neve. Mindketto angol rovidites. MAP: mean air pressure-vagy manifold absolut pressure, itt abszolut nyomast mer, MAF- mass air flow, itt a levego tomeget meri.
A veztekek szama nem biztos, hogy iranyado.

Udv
HHO2
Kedves Szimpatizánsok, Nem Szimpatizánsok és Mindenki Aki Él, Mozog és Olvas!Az utóbbi időben megszaporodtak e-mail fiókomban azok a levelek amik arról kérdeznek, miért nem történik érdemben semmi, van-e valami kézzelfogható eredmény elektronika gyártás terén, vagy hol van a klub…..
hho2 2012.02.05 06:34:14
@tomabear:
Szia!

Igen, beszéltünk, megadtad a számot utólag is köszönöm! ...de annyiszor futkároztam üresben, kapott telefonszámok, nevek után is, hogy belefáradtam. Lehet, hogy a Tiéd lenne az ami működik. Ha megsértettem bárkit, itt kérek elnézést, de nem véletlenül írtam a végére az inget.
HHO2
hho2 2012.07.14 11:19:54
@amper-vadasz:
Szia!

Mostanában keveset foglalkoztam a HHO témával, minden tekintetben, de az említett dolgoknak utána fogok nézni.

Üdv
HHO2
Napsugaras napsugarat!A minap kaptam e-mailben egy levelet, ami pár hónap tapasztalatát gyűjtöte csokorba röviden.  Álljon itt vágatlanul. Olvassátok, érdemes!Kedves HHO rajongók!Lassan 2 éve aktív HHO felhasználó vagyok. Néhány gondolatot, illetve tapasztalatot szeretnék…..
Sziasztok!Beszéltünk már sokat a HHO cella anyagainak kiválasztásáról, fontosságáról, azonban úgy érzem még mindig nagy a tájékozatlanság ez ügyben. Különösen az elektródák (lemezek) terén. Ez a kis bejegyzés ezt a bizonytalanságot és a jelölésekkel járó…..
hho2 2010.12.17 18:30:45
@hidrogén:
Ismerem, sokan ezeket a motyókat árulják az USA-ban. Nem tudom hogy éri meg nekik, a súly miatt renegeteg a szállítási költség. A kínaiakkal pedig nem nagyon lehet egyezkedni. Ha 10.000-ével veszel valamit akkor is csak filléreket engednek az árból.
HHO2
hho2 2010.12.17 18:51:01
@lütyő:

A doboz kultúrált. De mi van benne? Semmi nem derül ki sehonnan, csak a reklámszöveg amit mindenki előad. A nagyobb HHO generátoraik rettentő rossz hatásfokkal működnek. Nézd meg számolj utána. Bevezetett áram a termelt gáz ellenében. A sokat emlegetett MMW ezeknél 2-3 között. Ez elég karcsú. Az a tippem, hgy egy rakás áramot vezetnek bele és persze valamennyi gáz lesz, de egy valamirevaló elektronika hiányzik. Legalább is ez a véleményem. Megnéznék egyet, de az európai kereskedőnek nincs weboldala, csak cím, telefonszám.
HHO2
hho2 2012.03.19 06:39:04
@Arosso:
Szia!

1 mm vastagság elég. Összerakhatsz 7 lemezest is 1+, 5 semleges, 1- összeállításban. A 13 lemezes kicsit több gázt fog adni (arányaiban annyival több gázt nem fog adni amennyivel több lemez van a 7 lemezeshez képest). Itt 1-, 5 semleges, 1+, 5 semleges, 1- lesz a kiosztás. 4 semlegessel melegedni fog.

HHO2
   A történet igaz. 2011 szeptember 16.-án, pénteken történt meg, de nem valakivel, hanem velem. Úgy kezdődött, hogy elmentem levizsgáztatni az autót a szomszéd faluba, ahova eddig is tettem kétévente. Azt tudtam, hogy a benzin fogyóban volt, de bőségesen elég volt a megtenni…..
hho2 2012.01.21 11:49:02
@realbalu:

Szia!

Az igazság a sorok között van, olyanok tollából, akik NEM CSAK a neten való névtelen pocskondiázás lehetősége miatt irogatnak.

HHO2
hho2 2012.01.22 16:18:58
@hidrogén:
Szia!

Már felajánlottam a szerkesztőségnek a mérést. Kíváncsi vagyok mit lépnek rá?

HHO2
Elérkezett a folyt. köv. 3. része. Tehát van mindenünk, ahhoz, hogy összeszereljük száraz cellánkat. Itt szándékosan nem térek ki arra melyik furat hová kerül, mert teljesen egyéni dolog. A 16x16 cm-es lemez ahogy már említettem, jó méretnek bizonyult.Összeszerelés előtt,…..
hho2 2010.03.26 19:49:42
@gambino: Szia! A 3/8"-os a jó méret, a kisebb határeset, a nagyobb felesleges. a 3/8" jó a gázhoz és a vízhez is. Idáig is volt szinte mindenem, csak volt aki ezt vitte, volt aki azt és nem pótoltam a hiányzó dolgokat folyamatosan. Nem gondoltam, hogy ilyen macerás itthon mindent összevadászni, azt hittem csak én voltam ibolya...

HHO2
hho2 2012.01.21 11:44:44
@bubu2:
Szia!

Teljesen mindegy mit használsz, egy a lényeg: ne legyenek benne kicsapódó ásványi anyagok stb., ami szigetelőként ható lerakódást képez a lemezeken. Ha a csapvíz tudja ezt akkor a csapvíz is jó. A víz magában nem teszi vezetővé az egész ketyerét, kivéve ha van egy szuper elektronikád ami nagyságrendekkel javítja a bontás hatásfokát. Így marad a KOH. Nem tudsz túl sok gázt termelni, előbb fog valami elolvadni az elektromos rendszredben.

HHO2
Hogyan építsünk hho generátort kicsiben? Belinkeltem egy nagyon egyszerű hidrogén generátort azoknak akik nem értik hogyan működhet itt megnézhetitek. A folyadék csapvíz + szódabikarbóna = elektrolitA többihez nem kell magyarázat.Persze a rendes működéshez elengedhetetlen a…..
hho2 2011.04.07 11:16:07
@hidrogén:

Köszönöm! Megelőztél! Annyira nem is kell a sorok között olvasni, feketén fehéren leírtam többször, szóról szóra ezeket a dolgokat.
Bár volt már olyan blogolvasó, aki e-mailben azt nehezményezte, miért nem küldöm el neki a beméretezett rajzokat, pontos címeket, elérhetőségeket, videót az összeszerelés menetéről!

HHO2
hho2 2012.01.20 16:08:57
@dobozos001:

Szia!

A bejegyzés amire reagáltál 3 éve volt. Itt még nem én voltam a szerző. Azóta bebizonyosodott az, amit említesz. Erről más bejegyzésekben már írtam. A polírozás két (itthoni) legnagyobb hátránya az ár és a polírozást végző vállalkozók megbízhatatlansága. Pl. az 1 hetes átfutás, 2 hónap, vagy ....?

HHO2
Happy Hannukah! Nem érted a köszöntőt fogadom! Na akkor napjaink egyik, ha nem az egytelen legnagyobb giga-mega eseményéről maradsz le és egy nagy anti-multi vagy, vedd tudomásul. ... és hogy ismereteid eme hézagát bepótold, a Nyugati téren a helyed még egy hétig. "Mit mondott,…..
Szurkolást????? Mihez is? Hogy bírjuk a benzináremelés maratont szusszal...Mostanra gondolom minden Kedves Olvasónk visszatért a nyaralásból, feltöltődve energiával, élményekkel és (vagy) szilikonnal.Gondoltam megosztom pár tapasztalatom, gondolatom a nagyérdeművel, ami az utolsó…..
hho2 2011.11.09 06:51:23
@amper-vadasz:
Szia!

Anno személyesen beszéltem kanadai egyetemistákkal, akik ezen indultak. Cak annyit mondtak: nem beszélhetnek, mert titok. Hogy mi volt a titok? A dizájn, vagy az eredmények? Érzésem szerint ezek a cégek hamarosan öngólt lőnek, ha nem húznak elő valami új nyulat a kalapból. Igaz más eset, de az Exxon Valdez baleset után, több 100.000 ember küldte vissza a központba pakurába mártott Esso kártyáit. Nevetségesnek tűnhet, de mégis komoly veszteséget okozott az akció.

HHO2
hho2 2011.11.10 06:21:14
@amper-vadasz:
Szia!

Nincs ilyenem, de a Vaterán láttam. Itthon -ahogy az már lenni szokott- vagy nagyon kevés a tapasztalat, vagy titkolják. Annyira nem ismerik, hogy nem is keresik. Te vagy a második, aki ez után érdeklődött 2 év alatt. Tőlünk nyugatabbra, ahogy olvasom kb. 50-50% az eredmény. Akinek bejött örül, mert olcsón megúszta, akinek nem az sem vesztett sokat.

HHO2
hho2 2011.12.05 07:21:06
@nyereg:
Szia!

A 98-as 1.4-es Honda Civic-be télen fele-fel tankolok E85-öt, amióta kapható. Ha több az etanol csak hosszú köszörülés után indul. Nyáron 90-95% E85. Ilyenkor semmi gond. Ezen felbátorodva egyszer teletankoltam etanollal.... 50 km/h volt a vége, miközben egyfolytában rángatott, durrogott. Átalakító nincs benne, de most már nem is lesz.
HHO2
 Alkatrészeket beszerezni leírás alapján sem egyszerű. A befőttes üveget nem is ajánlom, mert szétfagyhat és oda a lényeg. Egyébként alternatív megoldás a műanyag tárolóedény, ami fagyálló és hőálló.A mikrózható edények tökéletesen megfelelnek, ha nem a laposat…..
hho2 2011.09.26 07:16:20
@OOOO: Szia!

Elég komoly, átgondolt rendszernek néz ki! Tapasztalatok, erdmények?

HHO2
Napsugaras Napsugarat Mindenkinek! Tele van a város szerelemmel, no meg aggódó autósokkal. Itt a tavasz, minden kellemes hozadékával, de a nyár várhatóan nem fog túl sok jót hozni. Valami nóta ugrik be, azt hiszem Zorántól, "ne várd a májust kedvesem" röfrénnel. Szomorúan…..
hho2 2011.05.10 06:47:32
@tomabear:
Szia!
Röpke 1.5 hónap után elkészült a mintadarab polírozva. Ha minden igaz, most políroznak egy adagot amit náluk hagytam. Az ára miatt, azt hiszem csak kísérletezésre fogom használni, vagy ha valaki megfizeti és elég türelmes.
HHO2
hho2 2011.05.13 06:38:13
@tomabear:
Szia!
A Sáska féle alakulat, a Farkas általam ismert utolsó ügynökeinek egyike volt. Köztük is lezajlott a viharos válás, január környékén. Most ezen a néven megy a dolog. Az "intézetet" ők hozták létre, ahogy olvashatod is, mintegy reklámozandó a SáskaHHO-t. Tagdíjakról, 2000 EUR-ós bevizsgálási díjakról nem is beszélve.
Csak zárójelben jegyzem meg: érdekes egybeesések sorozata, hogy amikről írtam a cikkekben, valahogy másnak is abban a pillanatban jutott eszébe! Ilyen volt az intézet is.
HHO2
hho2 2011.05.26 07:04:16
@HHOnda:
Szia!

Már régóta nézegetem a LED-es autóvilágítást. Ha adhatok tanácsot, ne itthon keresd ezeket. Ide a legócskább vackok kerülnek be, horror áron. A lakásvilágításom mind LED, 1 éve cseréltem le, ezeket itthon még nem is lehet kapni, ill. 1 helyen 3-4 szeres áron. Ha szeretnéd látni hol tart ez a dolog, nézz szét az Ebayen, de ne a magyaron. 1-2 jó megoldás létezik már a tompított és fényszóró kiváltására, de szerintem 50 USD és afelett drágának tartom. Féklámpa, helyzetjelző stb. viszont már óriási választékban van.
HHO2
 Természetesen nem muszáj általánosítani, mivel MÉG nincsenek ellenvélemények ezért tudok csak negatívokat beszerkeszteni. Remélem lesznek pozitív kommentek is!A bejegyzés egy másik post kommentjeiből lett szerkesztve.Addig is ki mint vet, úgy arat (bár a szar jó táptalaj :)…..
hho2 2011.04.21 06:56:16
@Tuning:
Sziasztok!

Tavaly az első bejegyzéseim egyikében írtam arról miért is van lambda szondánk és mintha át lennénk verve, nem kicsit, nagyon. Mielőtt a szonda megjelent volna az autókon, kitalálták az üzemanyag ködölését. Ez leegyszerűsítve olyan porlasztás, ami "köddé" porlasztja a benzint gázolajat. Eredmény: 1-2 literrel működő autók! Mi történt? Léptek az autógyárak, kitalálták a szondát elöl, hátul. Ezekkel már nem működik a ködtechnika.

Osztom a véleményt a régebbi autókkal. Pár éve adtam el egy 86-os Corolla kombimat, 6.5-ös fogyasztással. Megbántam. Egyszerű, igénytelen, megbízható volt. Az autógyárak szerintem kaján vigyorral figyelik, a hozzánk hasonló szerencsétlenek erőlködéseit. Egy profi cuccot ami mindent tud kb. 50 USD-ból be tudnák építeni. Ugyanakkor csírájában fojtanak el minden kezdeményezést akármilyen jelentéktelennek is tűnik.
Én már nem okoskodnék bele a szonda témába, de egy biztos, a mostanában tőlem elvitt és beszerelt HHO generátorok mellett egyik autóban sem volt szonda beavatkozás és kevés kivétellel jelentkezett az 1-1.5 liter fogyasztáscsökkenés.
HHO2
hho2 2011.04.21 10:00:07
@somagabor:
Szia!

Nem szeretném a titokzatoskodó, mindenttudó okostojás szerepét felvenni, de... Kinjártamkor elmeséltek pár dolgot, milyen feltételekkel operálhat egy pl. HHO-val vagy egyéb energiamegtakarítással foglakozó cég és melyik az a szerv amelyik a kontrollal meg van bízva. Csak annyit, semmi köze az iparághoz, csupán kökeményen diktál és szankcionál. A szankció nem pénzbüntetés... Meghallgattam, megértettem, megígértem részleteiben nem beszélek róla.
Vagy mivel magyarázható az a 2 telefonhívás amit kaptam, "nem félek-e" kezdetű kérdéssel? Nem agresszív, de burkolt formában elhangzó megfélemlítés volt a folytatás.
Kérdezem én: miért kell tartani egy olyan porszemnél is kisebb élőlénytől mint én? Miért kell félni egy olyan kezdeményezéstől mint ez a blog? Ennyire veszélyesek vagyunk a mi kis szerkezeteinkkel?
Talán egyszer nyilvánosságra fog kerülni mindenhol, milyen megegyezés van kormányok, autógyártók, olajcégek stb. között. Részleges bizonyíték erre, a "véletlen" halálesetek nem kis száma. Szerencsés aki egy-két év pihenővel megússza. Pl. lásd itt:peswiki.com/index.php/Directory:Andrea_A._Rossi_Cold_Fusion_Generator
Minden tekintetben tanulságos olvasmány!
HHO2
hho2 2011.04.22 09:12:28
@Tuning:
Szia!

Lehet, a butaságom vakmerőséggel párosul, de nem ijedtem meg túlzottan. Főleg időhiány az oka.
HHO2
Kedves Feneketlen Zsebű Polgártársak! Viszonylag hosszú hallgatás után, folytatom a kint tapasztaltak leírását. Miért hallgattam idáig? Nos, időm sem volt túl sok, másrészről értek tudtalanságból vagy rosszindulatból született támadások. Elgondolkodtam: túl gyors a…..
Kedves Gyerekek!Ma egy olyan messzi földről fogok mesélni Nektek, ahol csupa szép, okos és segítőkész csudalény lakozik. Ezeket a furcsa szerzeteket egy cél vezérli: egy olyan szerkezetet akarnak a drága jó magyaroknak -csak nekik- adni, ami "kivonnya a vízbül a zoxigént",…..
hho2 2011.03.07 18:33:21
@amper-vadasz:

Üdv!

Igen láttam ezeket a cellákat. Az elrendezése, mivel 24 Voltos rendszerre szánták, 12 semleges kiosztással két pozitív 2 negatív, valamit egy nagyobb cella szintén 12 semlegessel, 3 negatív, 2 pozitív. De amint sikerül jobban hangolni a cellákat, csökkentik a lemezek számát. A 2 anód-2 katódos, 12 semleges megoldást fogják használni a szettben.
HHO2
hho2 2011.03.09 07:16:07
@Puca76:
Szia!

Ha érdekel van 18x18 cm-es 20 mm vastag plexim, 1400.-/db., amíg a készlet tart.
HHO2
hho2 2011.03.09 08:26:45
@Puca76:
Szia!
18x15.5 cm-es is van, 1100-ért.
HHO2
Happy Kitörési, Csendőr és Valentin Napot Mindenkinek!Mostanában egyre többen keresnek azzal, ha 20-40-80-500-10.000 stb. %-os üzemanyag megtakarítást garantálok, ők vevők mindenre. Kérdésemre -nem mintha nem tudnám a választ- honnan vették ezeket a számokat, a válasz: hát…..
hho2 2011.02.18 17:49:58
@imiapo:
Szia!
Fülekkel felszerelhető 2 literes tartályom van, 2000.-/darab ha érdekel. Univerzális kiegyenlítőtartályként használják az USA-ban. A sapkája nem az igazi, nem zár rendesen, de tömítés sincs alatta.
HHO2
hho2 2011.02.23 13:30:19
@imiapo:
Szia!

Minden van, most eppen az USA-ban vagyok. Jovo heten leszek.
HHO2
Adjon az Isten szebb buborékot!Arra a kérdésemre, miszerint mit kéne erőteljesebben boncolgatni, 0 javaslat érkezett.  Sebaj, amint  tapasztalom nem fogyunk ki a témából. Ezt bizonyítja a sok kérdés itt és kedvenc kótya-vetye oldalamon is. Egyikük  a PWM kérdése.Az…..
hho2 2011.02.12 17:31:06
@gordini:
Szia!
Ez a kontroller még annyira új, hogy tudtommal 1 cég foglalkozik vele világszerete. Biztos mások más néven forgalmaznak hasonlót, de "tudásban" kissé hátrébb vannak. Sem árat, sem közelebbit per pillanat nem tudok. Tárgyalások folyamatban az itthoni gyártásról vagy egyéb értékesítési formákról.
Mielőtt bármit veszel, beszereltetsz, végezd el a "házi feladatot"! Egyre nagyobb a kínálat, de egyre több a kókler, a szerencselovag.
HHO2
hho2 2011.02.17 16:22:30
@mpg99:
Szia!

A desztillált és az ioncserélt víz nem ugyanaz, de a mi célunkra mindkettő használható.
A desztillált víz, a felmelegített víz gőzeinek lecsapatása, miközben visszamaradnak az ásványi anyagok.
Az ioncserélt víz, (fordított ozmózis) egy gyantát alkalmazó eljárással cseréli le az ásványokat sókra. Mindkét eljárás a vízben lévő ásványi anyagoktól szabadítja meg a vízet, ami a vízkövet és egyéb lerakódásokat eredményezi.
HHO2
hho2 2011.02.23 13:28:06
@roadless:
Szia!

Turelem, jelenleg az USA-ban vagyok HHO ugyben. Jovo heten valaszolok mindenre, egy uj bejegyzessel a latottakkal kapcsolatban, ami sok mostani kerdesre is valaszt ad.
HHO2
Tisztelt Nagyérdemű! Ahogy korábban is említettem várom a HHO autózással kapcsolatos téma felvetéseket, amiről bejegyzés(eke)t lehet nyitni! Ha nincs annak örülök, mert mindenki szakértő a témában, lassan zárhatjuk a blogot. Bár a hozzám intézett napi 30 körüli e-mail és a…..
hho2 2011.02.02 20:05:00
@imiapo:
Szia!
Olvasd el az új bejegyzést!
HHO2
hho2 2011.02.07 18:07:48
@Kutyka:
Szia!

Lehet! Az ipari méretű bontót lásd itt:www3.statoil.com/hydrogentechnologies/svg03816.nsf?OpenDatabase
Itt pedig a hidrogénnel hajtott autók motorok, sok linkkel:en.wikipedia.org/wiki/Hydrogen_vehicle
De a hidrogén cellás autó nem keverendő össze, a belsőégésű, hidrogénnel hajtott motorral, mint ahogy a média is teszi!
Ha pedig az autóba épített bontóra gondolsz, ami termeli a gázt, hagyományos motorunk pedig csak azzal működik, akkor igen is meg nem is. Ahhoz hogy elegendő gázt tudjunk menet közben előállítani, nagyságrendekkel kevesebb energiával kellene ezt tennünk. Itt az elektronika a kulcs, amiről folyik a blogon az értekezés egy ideje. Ami a motort illeti, azon is kellene egy-két változtatást eszközölni. Ugyanis a HHO vagy tiszta hidrogén égési tulajdonságai kicsit mások mint a benzin levegő keveréké.

HHO2
hho2 2011.02.08 18:40:08
@Kutyka:
Szia!

Igen régebben láttam a videót. A kinti HHO közösség elég szkeptikusan fogadja ezt a céget. Rengeteg alapinfó hiányzik a találmányból. Állításuk szerint 4-5 Bar (60PSI)nyomás alatt van a HHO gáz, DE... még a weblapjuk tetején is pirossal kiírva: adott körülmények között- nyomás, hőhatás, sztatikus kisülés- a nyomás alatt lévő HHO gáz robbanhat!
A HHO gázt meg ne próbáld süríteni!!!!! De más se!!!!
Tavaly Kaliforniában volt egy haláleset, mert ő ezt nem tudta, vagy nem akarta megérteni. www.vcstar.com/photos/2010/jun/17/99518/
Sokan kérdezték az LPG-HHO párosítást. Értékelhető tapasztalat ezidáig nincs.
HHO2
Oxigénnel Dúsított Jó Napot Mindenkinek!Tegnap este (2010 január 21-én, pénteken) egy, a magyarok által (is) kedvelt olimpiai sportágat választottam. Ellazulva nyomkodtam a TV távirányítóját, hátha találok egy csendesebb csatornát, ahol nem üvölt a pofámba az ügyeletes bunkó…..
hho2 2011.02.01 19:11:46
@tinga9:
Szia!
Ha megírod a linkeket, meg is tudjuk nézni.
Üdv
HHO2
hho2 2011.02.01 20:21:52
@tinga9:
Szia!
tamasfabian(kukac)hotmail.com
HHO2
hho2 2011.02.01 21:21:08
@tinga9:
Szia!
Ez valami komolyabb dolog, ha telepító lemeze is van. OK, várom.
HHO2
Sziasztok!Kicsit megpezsdült a blog a hozzászólások révén, főleg Farkas HHO ügyben. Emberünk annyi ellentmondó információt hord össze a honlapján és a videóiban, hogy az már szédítő. Gondolom élőben se lett senki okosabb Kaposváron. X Amper x Liter stb. Egyébként nemes…..
hho2 2010.06.04 18:38:23
@degumentes: Már árat is kértem, csak az anyag 3000 Ft. egy 16x16cm-es lemez esetében, vágás nélkül.
70 EUR/kg.13-14 kg egy 2mx1m-es tábla. Lehet számolgatni.
HHO2
hho2 2011.01.26 16:36:37
@spori03:
Szia!

Mit értesz normális áron? Nálam készen és alkatrészenként is van. Ha küldesz egy e-mailt, küldöm a listát.
tamasfabian(kukac)hotmail.com
HHO2
Kedves Elvtársak, Kedves Elvtársnők, Barátaim! Először is reményteljesebb, eredményesebb Új Évet mindenkinek! December folyamán a blog látogattottsága rekordott döntött, érthető okokból. Ezúton is köszönjük minden olvasónk érdeklődését, erkölcsi…..
hho2 2011.01.20 09:02:39
@vízagy:
Szia!
Köszönöm! Nem a vasárnappal, hanem más hosszan sorolható kifogásokkal utasították el, de valamit kitalálok. Második helyen szerepel a tervek között, hogy egy utánfutót rendezek be, ezzel járnék autós és egyéb találkozókra, bemutatni miről is szól ez az egész.
HHO2
hho2 2011.01.21 17:51:48
@vízagy:
Szia!
Köszönöm, rendben, szólok.
HHO2
hho2 2011.01.24 06:45:41
@hkft8700:

Szia!

Kedd a jó, szerdán nem vagyok itthon.
tamasfabian(kukac)hotmail.com
HHO2
Kedves Sorstársak, Mekk Elekek!Rendhagyó módon két csoportnak szól az alábbi bejegyzés. Mint mindig az idetévedt Olvasóknak és a jelenleg Mekk mester státuszban lévőknek, akik remélem ide fognak keveredni.A minap gogondoltam jó lenne körbenézni miz'újs HHO fronton Magyar Honban. Ki…..
hho2 2011.01.19 14:00:48
@Atis74:
Szia!
Igen erre. ...és a gyöngyszem a válaszok között: "Végül is a HHO készülék kihasználja az autó többlet villanyáramát. Tehát amit a generátor feleslegként termel. Legalábbis a fórumokon ezt lehetett olvasni... - GreenFuture"
HHO2
hho2 2011.01.19 15:25:43
@Atis74:
Szia!
Beszerelést nem tudok vállalni, mivel nincs erre alakalmas műhelyem. Kimondottan erre az autóra nincs konkrét tapasztalat. Igen 11 lemez van benne. A vastagsága 43mm. Az elektrolízis elméletileg 1.2 Volt környékén kezdődik. Mivel mi egy nagyobb mennyiségű gázt is szeretnénk termelni, kicsit több kell. A semleges lemezek számát úgy kell megállapítani, hogy 2 lemez között ez a több kb. 2-2.5 Volt legyen. Ha 13 Voltot veszünk ezt kell osztani 4 semleges lemez esetén 5-el, 5 lemez esetén 6-al stb. Ez lesz 2 lemez között a fesz esés. A többlet csak az elektrolitet fogja fűteni. Ezért számolnak be sokan forró generátorokról. Az elméleti lemezek közötti esés egy dolog, gyakorlatban kicsit mások lesznek a mért értékek, de ha elvégeztük a kezdeti matek feladatot, túl nagy meglepetés nem érhet. Ha minden lemezt bekötsz, rövid idő alatt elforralod a vizet. 13 Voltból kb. 10.5 fog elmenni haszontalanul.
HHO2
hho2 2011.01.20 09:04:51
@Tuning:
Szia!
Erre lesz jó a laborberendezés amire várok. Éppen most kaptam üzenetet: jövő héten mondják meg az árát.
HHO2
Víz az üzemanyaghoz! Javaslat... 2010.12.20 09:49:00
Ho-ho-ho Kedves Gyerekek!Miután nem tudom igazán lemérni, érdekel-é egyáltalán valakit, amiről írom a bejegyzéseket, szeretném ha a jövőben, egyfajta Önök kérték formában folytatódna a dolog. De.... arra is megkérném a Tisztelt Egybegyűlteket, mielőtt kérdésük akadna,…..
hho2 2010.12.30 17:56:08
@degumentes:
Szia!

Igaz nem nekem üzentél, de el sem hinnéd, ezek után amit összeírtam ez ügyben, hány olyan levelet kapok ami azzal kezdődik: és milyen anyagok kellenek hozzá?
Ha csak 1 darab kell valamelyik elektronikából és meg akarod csináltatni, több 10.000 lesz a vége. A legtöbben nem is értik mit szeretnél! Elhiheted futottam már pár kört ez ügyben. A PWM még az egyszerűbbek közé tartozik, de a szenzorok kezelésére már kismillió megoldás létezik. Azt pedig már le sem merem írni: várjuk olyanok jelentkezését akik elektronikában jártasak, mert idáig is süket fülekre talált!
HHO2
hho2 2010.12.31 15:18:06
@degumentes:
Szia!

Azt hiszem ezt a linket is egyszer már közzétettem, de itt van még egyszer. Ez mindent tud amiket leírtál. Nem tudom, hogy ez a verzió vagy egy másik, de még érintőképernyős változata is létezik. www.youtube.com/watch?v=xvIUNE87PCI
Az ára 430 USD + posta + vám. Valami gond lehet a céggel, mert vevőjük lenne rengeteg, csak időről időre elérhetetlenek.
Ha pedig a Nagyrabecsült Olvasók követik a blogot az új évben is, beszámolhatok egy amerikai üzemlátogatásról, ahol is elektronikák fejlesztésével foglalkoznak. Reményeim szerint valamiféle együttműködést is ki szeretnék dolgozni velük. Vagy ők szállítanak készen, vagy licenc alapján lehetne itthon gyártani, vagy-vagy- vagy... Minden esetre amit már most fel tudnak mutatni az könnyedén piacvezetővé teszi a céget, a HHO szabályzás terén, túlzás nélkül állítom, világszerte. Sok részlet amiről írnak, nekem sem világos, de gondolom személyesen minden azzá válik.
Addig is BUÉK!
HHO2
hho2 2011.01.14 10:47:15
@Icekukac:
Szia!
Ezt hívják tájékozatlanságnak, hiszékenységnek. Hogy lehet az hogy az én 40.000-es cellámból egyesek alkudoznak, az övéért pedig 150.000-et kifizetnek alku nélkül? Ezek kiszűrésére tervezem hamarosan létrehozni a magyar HHO intézetet.
HHO2
          Sziasztok "Feltalálók"!A következő pár bejegyzésben (mini sorozatban) segítséget szeretnék nyújtani mindazoknak, akik még csak tervezik hogy építenek generátort, akik még kísérleteznek vele, akik építettek és…..
hho2 2010.07.02 22:02:02
@bdt: Szia!
Laborfelszerelési boltok főleg a weben, Azúr vegyi bolt, pár gazda bolt vidéken. A gond néha csak az, hogy 25 kg-os kiszerelésben.
HHO2
hho2 2011.01.12 18:17:45
@skoda120:

Szia!
tamasfabiankukachotmail.com

Üdv

Tamás