Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lagirl

704 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ön hol bankol? - szólított meg néhány hete egy Erste brandszínű alapon Erste betűtípussal írt szöveg az egyik óriásplakáton, ami annyira rejtélyesen hangzott, hogy azonnal tudtam, ez csak az Erste bank kampányának teaser szakasza lehet. Akkor még nem sejtettem, mire fogják…..
lagirl 2010.08.26 15:33:08
Robbie Williams(36) és Ayda Field(31) Szombaton egybe keltek, Rob Beverly Hills-i otthonában, mindössze (kb.)75 barát, és családtag előtt. " A szertartás nagyon gyönyörű és romantikus volt" - mondta egy benfentes a PEOPLE-nek.Ayda kontyba tűzött hajjal és fehér…..
lagirl 2010.08.09 22:52:32
Emma Watson iszonyú rövidre vágatta a haját. Nyilatkozata szerint így szeretne véglegesen megválni a Harry Potter filmekben alakított Hermione Granger szerepétől. Azt is mellétette, hogy ő már régóta tervezi ezt a nagy lépést, és hogy mindig is kiváncsi volt, hogy milyen rövid…..
Most láttam először az új közös dalukat youtube-on, és imááádom. Még Megan Foxékat is csípem a klipben. Azt hiszem tudom hogy lehet valakit ííígy szeretni... NNa és nektek hogy tetszik? :)..
 Anglia 1.      Tower  1077-ben Hódító Vilmos adott megbízást az 1097-ben elkészült első fázis, a White Tower megépítésére, mely sokáig királyi rezidenciául szolgált, később aztán állami börtönként (1820-ig). Jó néhány borzasztó eset…..
TRENDI-Pletykafal Na igen, azt hiszem mostanra már mindenki tudja, hogy a drága LiLo-nk megkezdte 90 napos börtönbüntetését, melyet a korábbi próbaideje megszegése miatt kell letöltenie. Viszont azt nem biztos, hogy mindenki tudja, hogy Lohan kisasszonyról már 2007 júliusában is…..
Te jó ég! Ez most tényleg igaz lenne? Rob és Kristen tényleg szakítottak? A National Enquirer értesülése szerint a Rob és Kristen között mindennek vége. "Rob végül pontot tett a kapcsolat végére. Határozott szakítás volt. Boldog volt, hogy megtette, egészen…..
 eléggé divat lett mostanában a tetoválás így a "celebek" körében is :) te hogy vagy ezzel a témával?szeretnél?vagy már van?esetleg kiráz tőle a hideg?:)..
Skarpnak köszönjük a magyar kiskereskedelmet alapjaiban megrázó, kuponért utalványt akció dokumentálását. A kivételesen nagyvonalú hatása túl fog tenni minden eddig nyitási akcióén. Aki a Dunakanyar felől érkezne kedden reggel a városba, válassza inkábba  hajózóutat,…..
lagirl 2010.07.13 15:12:05
Annyira édes ez a Casillas, nem? Mondom én, hogy bejönnek a spanyol pasik :D A Sportgézáról idézek: A világbajnokságról végig tudósított a televíziós Sara Carbonero, a spanyol kapus, Iker Casillas párja, aki a vb-győzelem után is megpróbált interjút készíteni kedvesével.…..
KIKAPCS- Sportolj Nem tudom Ti hogy voltatok vele, de a bronz meccsen nem tudtam nem felfigyelni az uruguay-i csapat csatárára, a 31 éves Diego Forlan-ra. Azt hiszem még sokszor fogunk róla hallani....:)..
TRENDI-Pletykafal Wow-wow-wow, egy jó kis hollywoodi celeb esküvő kulisszatitkait leshetjük meg a követező videó segítségével. Najó, azért szó se róla, pár fotót ilyen hosszan elemezni, az se semmi... Újabb álompár született, reméljük tartós is, hisz aranyosak együtt.…..
TRENDI- Pletykafal Hm...először is nagyon meglepődtem, amikor megtudtam, hogy a 25 éves Christiano Ronaldo bejelentette a twitteren, hogy apuka lett. Közleményben adták ki miszerint kisfiát ő fogja gyámság alá venni, és az anyuka kilétét szeretnék titokban tartani. Persze egyből az…..
MIZU- Vicces Napokban elterjedt ez a valóban vicces videó, melyen izraeli katonák Kesha Tick Tock című számára táncolnak. Állitólag begyakorolták ezt a 'bonyolult' koreográfiát. Mi mást mondhatnék: További szép napot! :)..
TRENDI- Pletykafal Nna, azért bocs, hogy ilyen bulváros címmel nyitottam, hisz nem szokásom, de most ez illett legjobban a helyzethez. Claire és párja, Hugh Dancy egyébként Giorgio Armani Privé bemutatóján járt tegnap. Nem igazán hiszem, hogy maga a téma bárkit is felvillanyoz, de ami…..
TRENDI-Pletykafal Nahát-nahát, úgy tűnik Paris Hilton után Hollywood újra példát akar statuálni, aminek személy szerint nagyon örülök...nna, de ne legyünk kárörvendőek, azért mégis csak hahaha:)) Szóval nemrég tudtam meg, hogy Lohan kisasszonynak egy olyan karláncot kellett…..
Nah, most láttam az AXN-en , és gondoltam megkérdezlek Titeket, hogy mi a véleményetek róla. Ha jól látom, akkor ez már egy tavalyi dolog, nálunk mégis most megy. Nicole Kidman indiai ihletésű Schweppes reklámjára gondolok. Előljáróban olyan témák, hogy milyen érdekes, hogy egy…..
Kikapcs- Sportolj Hátha valakinek elkerülte a figyelmét, a Sport Gézán láttam ezt a Nike reklám videót a foci VB kapcsán. Szerintem zseniális! Ja persze, nem a papírforma szerint alakultak a dolgok, mint tudjuk... :)..
Sziasztok Kedves Gossip Sisters tagok! Meséljetek, ki, kivel, mikor hol, mit csinál...azaz, ki hol nyaral idén? :)..
KIKAPCS- Sportolj Mi aztán tényleg szeretjük a szívdöglesztő (bocs, ez a cikkíró szubjektív megnyilvánulása) spanyol csatárt, a 28 éves David Villát, aki berúgta a továbbjutást jelentő gólt a portugálok ellen. Na, de nem vagyunk egyedül. Egy kis Meki reklám befigyel, de amúgy…..
TRENDI- Celebleső Nem csak a főszereplőket, őket is szeretjük ám :) Nikki, Ashley és Kellan egy laza beszélgetés keretein belül...Katt jobb alsó sarokba a lejátszáshoz.....
TRENDI- Pletykafal Dorota Rabczewska lengyel énekesnő, aki most jelentette meg első nemzetközi single albumát Bad Girl címen.A 26 éves hölgy nem kisebb sztárokhoz hasonlítja magát, mint Lady Gaga, Madonna, vagy Christina Aguilera. Szerintetek van esélye a hódításra?..
Bakik mindenhol vannak, na de ekkora... és még nem is volt élő adás... Az a lényeg hogy az RTL is szólt pár szót a Twilightról és a végén nem azt mondják hogy Robert Pattinson, hanem hogy Edward Pattinson...hát, nekem eléggé feltünő...nektek nem?Itt a…..