Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arel

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt egy kis kérdezz-felelek. Tétje nincs csak kiderítheted, mennyire értesz a GoA-hoz és mit tudsz a HunTers céhről. Kérdések:1.Hogy hívják Keterben a Stratégiai csapatvezért?2.Keter területe hány részből áll, nevezd meg őket!3.Mi az Oroszlánkirály njk-nak neve és ki áll…..
Hajnalban, elmentünk segíteni az egyik céh társunknak Káoszba. Mikor észre vettük, hogy egy piros pötty közeledik felénk a radaron. Egy 80-as derioni volt, kinek az az élvezet, hogy az 50-es fejlődni kivánó játékosokat ostromolja. Neki estünk ketten buff nélkül. Végül is…..
Sziasztok!! Ez a levél másolata a hunters blogon közzétettnek, hogy ne kelljen keresgélnetek!A Valkyre vezetése egyetért a petició tartalmával és kéréseivel.Aki szintén egyetért, az írja alá a petíciót, ami a lap alján található,ezt mindenkinek a saját belátására…..
 Kérlek írjátok le a véleményeteket a játékban felmerülő problémákról, vagy pozitív dolgokról!Szabad vélemény nyilvánítás van, de csak finoman a szavakkal! Semmi sértegetés vagy káromkodás!Mi a véleményed:Az új játékszabályról?A GM-ekről?A Kree…..
ELVTÁRSAK VÉGE! Attila és Zoli 2010.03.09 01:36:59
Cáfolja egy 2005-ben készült felvétel Mesterházy Attilának a Zuschlag-perben tett tanúvallomását – közölte a Hír TV. Egy öt évvel ezelőtt, Komlón készül felvétel szerint ugyanis az MSZP jelenlegi miniszterelnök-jelöltje a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium…..
Arel 2010.05.13 16:51:36
. Arel új meditációja 2010.05.07 16:09:00
" Az eső egyre csak esett, a tetemektől már-már haladni sem lehet. Arel pap átváltozása előtt csak ennyit mondott.- Holnap ismét megmérettetjük magunkat, készüljetek fel, nem lesz egy leányálom - majd metamorfózisának köszönhetően hollóvá változott és eltűnt a ködben.A…..
. Megoldottam:) 2010.04.28 10:45:00
Szia mindenkinek!Tehát mint köztudott az Európai fecske repülési sebessége 11méter/secundum vagyis 24mérföld/óra az az 38.62kilóméter/óra. Tehát a következő az én megfejtésem, afrikában magasabb az átlag hőmérséklet ezálltal a fecskék mozgási energiája is megnő, így…..
Mivel meguntam, hogy a lexikonban nincs le írva normálisan, melyik küldetést hogy csináld meg ezért az 59 feletti küldetéseket inkább kifejtem.(Manci)   A Gebrában található küldetések, egész érthetőek, ezért ott kezdem, hogy megcsináltad az 59-es múlat   Blonea-Salreon…..
. Figyelem 2010.04.27 09:49:19
Jó ha tudja mindenki, hogy újra nyitott a G.O.A. GM felvétel lehet, hogy már nem sokáig aki szeretne tenni lépéseket ebben az ügyben az most tegye meg!:)..
Egy új versenyt indítunk aminek célja a többiek előtt bejutni a 61, ill. a  71 titkos területre. Komoly, és értékes nyereményekért folyik a küzdelem!Akik indulhatnak 71 titkos versenyen:HunTers tagokMax. szint: 65 (kissebb lehet, de 66 már nem)  Akik indulhatnak 61 titkos…..
. Banner szavazás 2010.04.13 14:25:00
Felütötte a fejét egy olyan pici kiírás, hogy egyéni ízlésekre formáljuk eme kis blogot, hogy bárki készíthet bannert vagy headert amit majd megszavaztatunk a tagokkal és azt fogjuk az oldalon használni. A méretek 949x140 pixel.A pályázatokat a valkyrev@gmail.com mail címre…..
Arel 2010.04.13 16:01:42
. Megszületett a Valkyre-blog 2010.04.08 22:49:00
Ez úton szeretném köszönteni minden leendő olvasót, aki végig olvassa a Gates Of Andaron egyik legjobb céhének, a Valkyre céhnek a blogját, melyet a tagok szerkesztenek, nem csak a játék szerelmeseinek...
Arel 2010.04.12 14:31:48
Mindenki használjon Team Speak3-at TF alatt! Ha nincs mikrofonod, vagy nem akarsz/tudsz beszélni akkor is hallod az eseményeket. A program rendkívül kis erőforrás igényű, nem fogja meg a gépedet. Ha nem akarod hangfalról hallgatni, akkor szerezz be egy fejhallgatót (990Ft-ért már…..
 Egész biztosan sok céh fog ránk rossz szemmel nézni az elkövetkező időkben, már most is berágtak páran.. és ez még rosszabb lesz.   Több oka is van a dolognak, és reméljük meglesz a következménye is hosszútávon. Nem az az ok, ahogy a félelmetesen ostoba…..
Nem sok szabály van, de ezeket kérem betartani!Viselkedés:Ne lopj! Bármi ilyesmi azonnali céh-bann!Ne káromkodj, ne sértegess másokat, ne szidj más céhet! (Minden csetbe sem!) Ha problémád van valakivel jelezd nekem, és tisztázzuk a helyzetet. Ne írj más céhre vagy személyre…..
Megin túl vagyunk néhány harcos estén, több kevesebb (egyre inkább több) sikerrel. A Csontosokkal jól működik a szövetség, bár a Kree annyira megerősödött hogy az elfoglalt területeket szinte lehetetlen megtartani. Majdnem minden játékosnak ott kell lennie a támadott területen…..