Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bakegér

27 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fekete Péter, állatos, növényes, hajós, mindenféle, ami csak gyermekének megfelelő lehet. Tekintse hát meg széles kínálatunkat kártyajátékok terén! Klikkeljen, és vásároljon webshopunkon keresztül! ..
Fekete Péter vagy magyar kártya. Normál vagy mini. Mindenkinek más a kezébe illő. Ám Ön is választhat egyet: rajta hát, klikkeljen honlapunkra, szerezze be a legújabb pakli kártyajátékokat! Ne várjon: most minden termékünk akciósan elvihető! ..
A kártyajátékokból egyszerűen nem lehet kinőni. Bármennyire is teljen fejünk fölött az idő: kártyázni szeretünk. Elveszett volna egy pakli kártyája? Szerezzen be újat: kattintson honlapunkra és vásároljon most! ..
Nem csupán állatos kártyajátékok vannak, hanem fellelhetők a Disney-sek, a Micimackósok és a Verdás kártyajátékok is. Tekintse meg hát széles kártyajátékokkal teli webshopunkat, élvezze, hogy Ön vezeti a játék menetét! ..
Játszani mindenki szeret, még a felnőttek is. Próbálja ki Ön is a kártyajátékok valamelyikét és engedjen teret a szabad játék örömének. Disney-s, Micimackós és Verdás kártyák. Ön melyiket választaná? ..
Addig jó, amíg az asztalon van. Ha a földön látjuk landolni a mini kártyajátékok elemeit, az már nagyobb bosszúsággal tölt el bennünket. Nem baj: meg tudja venni utólag is a kártyajátékokat. Kattintson honlapunkra a részletekért! ..
Lehet vele játszani a szabadban és odabent a szobában, ha kint esik az eső. Mindenki megtalálhatja számára a leginkább megfelelőbb kártyajátékot. Ön melyiket szeretné? Melyik áll Önhöz a legközelebb? ..
Állatos, léghajós, tankos, történelmi és sok minden más. A kártyajátékok széles választékával találkozhat Ön is, ha honlapunkra kattint. A Disney-s kártyákon kívül találkozhat még repülőgépes kártyajátékokkal is! ..
Van, aki a magyar kártya örök híve, míg más a Fekete Péterre esküszik. A kártyajátékok széles választékával tudjuk mi is meglepni Érdeklődőinket, klikkeljenek hát honlapunkra, s tekintsék meg aktuális ajánlatainkat! ..
Azért szeretjük, mert könnyen bárhová magunkkal tudjuk vinni, azt azonban már nehezebb elviselni, amikor otthon a szőnyegen szana-széjjel dobálva látjuk a földön heverni a 32 kártyás magyar kártya szettet. Mindig kell tehát az utánpótlás: kártyajátékok webshopunkon, néhány…..
Nem kell több napot várnia. Az általunk kínált jelmezek raktár készletről azonnal elvihetők. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánljuk jelmezeinket. Tekintse hát meg Ön is termékkínálatunkat: kattintson honlapunkra most! ..
Kedves vagy megbotránkoztató? Egyszerű vagy bonyolult kisugárzást keltő? A jelmezek terén nem ismerünk tréfát, nálunk többféle árfekvésű és minőségű jelmezre is találhat. Böngésszen hát honlapunkon, tekintse meg aktuális akcióinkat! ..
Ha jelmezekről van szó, mindenki egyre gondol: valami nem hétköznapira. Vásároljon Ön is tőlünk farsangra vagy egyéb alkalmakra illő jelmezeket. Meglátja majd, hogy nálunk a jelmezek valódi minőségűek! ..
Ha még sosem öltözött be, íme eljött az idő: öltözzön be mesehősnek, képregény szereplőnek vagy egészen egyedi „karakternek” a mi jelmezeink segítségével. Tekintse meg a honlapunkon is megtalálható széles termékkínálatunkat a jelmezek terén! ..
Aki eddig még nem öltözött be senkinek, ideje, hogy bepótolja lemaradását! A jelmezek széles kínálatát vonultatjuk fel bárki számára, aki webshopunkra kattint. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a hozzájuk leginkább illő jelmezeket! ..
Játékok Jelmezek kedvező áron 2012.05.06 22:20:00
Válassza ki Ön is a megbízható minőségű, mégis kedvező árú jelmez együtteseket. Vásároljon tőlünk, majd meglátja, hogy mi nem ismerjük a tréfát jelmezek terén: klikkeljen és böngésszen: legyen a mi partnerünk! ..
Nem csak a 20 éveseké a világ a jelmezek terén. Felnőttek számára is kínálunk jó minőségű, kedvező árfekvésű farsangi és egyéb alkalomra illő jelmezeket. Tekintse meg Ön is jelmez kínálatunkat, kattintson honlapunkra most! ..
Kinek, mi a kedvence. Nekem Szörnyella de Frász az igazi. És Önnek? A jelmezek széles tárházát kínáljuk fel bárki számára, aki ellátogat honlapunkra. Tekintse hát meg kínálatunkat és vásároljon tőlünk jelmezeket webshopunkon keresztül! ..
Szörnyella de Frász vagy éppen a Szörnyirtók csapata és a Flinstone család. Bármilyen szerepet is válasszon, mi garantáltan fel tudjuk öltöztetni Önt. A jelmezek széles kínálatát ajánljuk az Ön számára is: látogasson hát el honlapunkra, s válogasson kedvére a jelmezek…..
Farsangi mulatságokra, egyéb alkalmakra a jelmezek széles tárházát mutatjuk be a nagyérdeműnek. Válasszon Ön is magának kedvenc szerepet és öltözzön be! Kicsik, nagyon egyaránt válogathatnak honlapunkon! ..
PC Játékok Az állatbarát 2011.02.16 16:41:53
Alighogy elindítottam ezt a blogot, már nem is nagyon törődtem vele. De a játékokat bezzeg nem hanyagoltam el. Mostanság kevés időm van komolyabb pc-s játékokhoz, így az online, flash játékokkal szoktam eljátszadozni 5-10 percig (persze munkaidőben :)). Mostanában…..
Játékok Az agyam kifolyt 2010.10.21 14:44:26
Most botlottam a Nim Mester című játékba és azt hittem kihullik a hajam. Nem vagyok egy hülye gyerek, de egyszerűen képtelen voltam megverni a gépet. Kőkemény logikai játék annyi szent. Javaslom mindenkinek, hogy próbálja ki.A játék célja az utolsó követ levenni a tábláról…..
PC Játékok Pókerpápa 2010.10.21 14:24:00
Rég óta hobnbim a póker és be kell valljam nem is gondoltam volna, hogy valaha is hajlandó leszek valódi tét nélküli játékba belemenni. Kicsit az interneten turkáltam és belefutottam a Governor of Poker 2 be. Mivel a 333.hu amúgy is az egyik kedvenc játék oldalam, gondoltam meglesem…..
Játékok RPG és tower defense 2010.08.16 19:48:00
Kicsit barangoltam a neten, gondoltam felkukkantok a kedvenc játékoldalalmra, a kongregate.com-ra. Itt mindig találni szuperjó játékokat. Rányomok randomra a képekre és hopp - egy remek RPG feelingű td-re bukkantam. Kezdeti izgalmam röpke egy óra alatt alábbhagyott és félbehagytam a…..
PC Játékok Versenyzős játékok 2010.08.16 19:40:00
Azt hiszem -kissé méltatlanul- elhanyagoltam ezt a jó kis leporolt és hamvaiból feltámasztott blogot. Mivel PSP jelenleg nincs a birtokomban, ezért elsősorban a PC-s játékokra fogok fókuszálni.Elsőként nézzünk néhány remek versenyzős játékot, amikra most bukkantam netes…..