Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyedinick

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sándor szerencsétlenségére pontek 13.-án adta fel kalibrálásra Nikon D7000-es fényképezőgépét, amit azóta sem találnak a DHL raktárában:Amit most leírok az nem vicc, tényleg megtörtént péntek 13.-án, pedig egyáltalán nem vagyok babonás. A történet azzal kezdődik hogy van…..
A paradicsom valójában krumpli. Akármilyen meglepő is, ez így van, a burgonyafélék közé tartozó növény. A paradicsom konzerv meg nagyrészt sárgarépa, ugye, ez így már nem is olyan megbotránkoztató?Pedig az igazi olasz paradicsomszósz a paradicsomon kívül sok mindent nem…..
Néha rájön az emberre, hogy a rendelt gyros-t, pizzát, hamburgert, burrito-t és társait úgy elkészítené otthoni körülmények között is. A tapasztaltabbak már tudják, hogy ez legtöbbször csalódással jár, és se időt, se pénzt nem tudunk spórolni a konyhában művészkedéssel.…..
Kishitűen azt gondoltam, hogy ha csak fél túró rudikat fogok teszteltetni a Hiperárak Tesztcsapattal, már akkor is csomó maradékot és csoki, illetve túró törmeléket kell kihajítanom, ami ugye fáj. De csalódnom kellett. Befaltunk fejenként ötször fél rudit és a szervezetünk…..
Mi minden változott az utóbbi 10-20 évben?! Például a rágógumi. Nem is olyan rég, mikor még a távol-keleti autót is nyugatinak hívtuk, színes gömböket harapdáltunk, amiket méter hosszú sínből pattintottunk ki előtte. Minden alkalommal rácsodálkoztunk, hogy a golyó belseje nem…..
Egy városi legenda szerint volt nagy döbbenet, mikor a boldog amerikai űrhajósok első űrutazásuk élményét papírra szerették volna vetni, de nem volt mivel. A magukkal vitt toll gravitáció híján ugyanis maximum a másik papírgalacsinokkal való irányított köpködésére volt…..
Ha valamivel sosem volt baja a háklis Homárnak, akkor az a lift- és plázazene. Nem beszélve a McDonaldsról, ahol az adás sajnos jobb szokott lenni, mint a kereskedelmi rádiókban. P.J. bezzeg utálja az ilyesmit. lejet, hogy csak mi vagyunk érzéketlenek, és a zeneundor általános?…..
Egyedinick 2010.07.22 13:52:20
Erősen roncsolja egy nyaralás minőségét, ha otthonról hozott anyagból kell táplálkozni, de tény, hogy lényegesen olcsóbban megúszhatjuk a vakációt, mintha szállodába vagy étterembe mennénk. A kemping romantikájához meg kifejezetten hozzátartozik az instant ételek gázfőzőn…..
Ma már kritikus szemmel nézik azt, aki harmonikus, családi légkörben, egy fárasztó nap után lepihenve egy kényelmes kanapén kinyújtózkodik, kifújja magát és berúg. Inni már csak úgy lehet, ha beszélünk róla. Borról már volt szó, pálinkát és whiskey-t (skótéknál…..
"Hó végi gasztronómia". Ne keresse a wikin, az sem tudhat azért mindent! Ez ugyanis szakzsargon. Olyan felelőtlen emberek használják, akik hó elején minden baromságot megvesznek, a hó idusa pedig a nélkülözés eljövetelét jelenti számukra. Nekem például van már…..