Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mókus(s)

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor az óvodában megláttam, hogy  Maros Tamás nevű pajtásom (ma már sikeres szívsebész) azzal a sárga dömperrel játszik, amivel én két napja, azt hiszem teljesen jogosan háborodtam fel. Mert hát hogy jön ő ahhoz, hogy azt a dömpert tologassa a homokozóban, amibe kedden még…..
Közeledünk az X-Faktor végéhez ezt leginkább onnan tudhatja az, aki idén egy adást sem nézett még meg, hogy Istenes Bence most már alapjáraton is üvölt, amikor pedig nagyon lelkesnek kell lennie, akkor úgy racsít, hogy lejjebb kell venni a tévé hangját, mert a szomszéd még azt…..
Szerdán, ahogy a cc is beszámolt róla, Bródy János azt írta a Facebookon, hogy bár a köztévé teljes terjedelmében levetítette Koncz Zsuzsa emlékkoncertjét, egy dalt valahogy mégis kifelejtettek belőle. Valahogy kimaradt a műsorból az Ezek ugyanazok című dal, holott Bródy…..
A Blikk és a Bors is megírta, hogy péntek reggel Sebestyén Balázs élő adásban tudta meg, hogy meghalt egy közeli rokona. A műsor első 15 percében még ott volt a stúdióban, aztán a következő blokkban már csak Rákóczi Ferenc és Vadon Jani maradt a Morning Showban. Ők…..
Véget ért az első Voice-évad, aminek döntője pont azoktól a gyermekbetegségektől szenvedett, mint az egész műsorfolyam. Néhol lassú volt és vontatott, meglepően sok hamis hanggal, elbaltázott dalválasztással és üresjárattal. Az érdemi résznek kb. fél 11-re vége volt, utána…..
mókus(s) 2013.01.26 11:30:19
@fordán tamás: A kiscsajok, anyukák és b..zik is emberek véleménnyel, azaz szavazhatnak. Ha az arány nem tetszik, miért nem szavazol Te is. Az elejétől lehetett tudni, hogy szavazós műsor, azaz az nyer, aki a legtöbbet kapja. Lehet vágyakozni a lottó ötösre, ha szelvényt sem veszel...
Ha azt hittük volna, hogy a Heti hetesben súlyos milliókért mondanak fáradt politikai poénokat az asztal mellé bebetonozott fejek és a pár új arc, akit sikerül rávenni az egyre kínosabb műsorban való szereplésre, akkor tévedünk. A mai Bors számolt be arról, hogy Hajós András…..
mókus(s) 2013.01.22 08:20:52
@Patreides: Ez alatt csak azt értettem, hogy az Ő választása volt, hogy a rendelkezésére álló képességekkel mit kezd. Azért mert valaki "művészlélek", még ebben a világban kell megélnie, és valóban, ha nincs rá vevő, éhen hal. Azt hiszem még így is van olyan "ügyes", hogy a társadalom felső 20 %-ba tartozzon.
A célegyenesbe értünk, megvan a négy finalista, nem nagy meglepetésre négy férfi, bár ha a tehetséget és a hangot nézzük, akkor Nádor Dávid helyett inkább Nikát kellett volna a döntőbe bevinni. Hiába, a lebonyolítási rend kegyetlenebb, mint a fröccsöntő kisiparosra vadázó…..
Tinireménységek nélkül maradt a The Voice, a Tv2 tehetségkutatónak is nevezett énekversenye. Tegnap egy adásban hullottak ki a Szécsi-ikrek és istenfélő Henderson Dávid, a legjobb nyolc közé pedig csak olyanok kerültek be a jógaoktató tatár nő mellé, akik már legalább egy…..
A mai Borsban olvastuk, hogy a Jóban Rosszban egyik színésze úgy varratott magára egy fekete csillagot, hogy nem tudta, az anarchista jelkép is amellett, hogy egy ötágú, fekete csillag. Teccik tudni, mint a swastika, amit addig forgattak, hogy ha már sehogy sem tanácsos a nyakunkra…..
Úgy szeretném kitörölni az emlékezetemből azt a félórát, amit a Tv2 új Bűnök és szerelmek című sorozatával töltöttem, de nem lehet. Minden egyes képsora örökre beleégett a retinámba, kezdve a Bodzás klán fejét szórakoztató Blikk-pucérnő Larion Zoé majdnem kivillanó…..
A Bors számolgatott egy sort, és kiókumulálta, hogy mire elkezdődik az X-Faktor negyedik szériája, Ördög Nóra éppen a gyermekével lesz elfoglalva, és nem a műsorral. A műsorvezető éppen öt hónapos terhes, tehát valószínű, hogy a műsor beindulására tényleg nem lesz még…..
A magyar bulváripar lendületesebben kezdi az évet, mint Overdose azt a pár futamot, ami előtt nem sántult le, VV Boglyasfejű Évi videóklipje például nagyon odabasz, meg is mutatjuk, tessék: Csobot Adélból revüsztár lett az Ofreumban, és jobban járt az egész X-Faktorozással,…..
mókus(s) 2013.01.03 11:02:34
Most sajnálhatja igazán Mohamed Fatima, hogy kihisztizte magát a Voice-ból: az előző heti, igen tisztességes felhozatal mellé a második adás jó, ha három igazán ütős hangot tudott csak felvonultatni, a nyolc továbbjutó között pedig csak egy olyan van, akinek tiszta szívből lehet…..
mókus(s) 2012.12.29 10:45:13
@Abril: Tudod, mindegy mekkora a farok, ha nagy.
mókus(s) 2012.12.29 10:48:39
@kamasuka: Hacsak úgy nem.. :)
Véget ért a harmadik X-Faktor, és nem tört meg az RTL-átok: a kertévé tehetségkutatóiban nő nem nyerhet. Oláh Gergő győzelmét nemcsak a trend miatt nem lehet meglepetésnek nevezni (az ilyen műsorokban általában nők szavaznak, faszikra), hanem azért sem, mert teljesen megérdemelt…..
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
Amikor a The Voice válogató adásai során egy anya-fia és egy ikertestvér-párt is továbbjuttattak a mesterek, lehetett tudni, hogy ebből dráma lesz később, családi, de nem kiabálós-kurvaanyázós, mint a Családi titkokban vagy a Gyanú árnyékában című rivális sorozatban, hanem…..
Az előzetes forgatókönyvnek megfelelően Stone esett ki a Jimmy fia Krisztián szárnyalása utáni első faktorból, jövő héten majd szépen követi a mostani adásban párbajozó Szabó Dávid is, akinek tegnap két jól hallható lélegzetvétel között azt bírta mondani Ördög Nóra,…..
Pont amikor tényleg kezdem megszeretni a Voice-t, a Tv2 ellen-X-Faktorát, pont akkor jön egy olyan adás, ami pont annyira igazságtalan, hogy picit keserű szájízt hagy maga után, és elrontja a felhőtlen szórakozást. Jó, tudom, hogy ez egy tévéműsor, és párbajban szereplő duók…..
mókus(s) 2012.12.01 15:32:38
Donald Abbey az Egyesült Államok egyik leggazdagabb ingatlanmágnása, a kaliforniai Bradbury-birtok pedig a maga 78,8 millió dolláros árával az egyik legdrágább magáningatlan. Megmutatjuk, milyen is egy ekkora palota kétszintes könyvtárral, teremgarázzsal és hatalmas…..
Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni. Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá…..
mókus(s) 2012.11.11 14:35:04
@opál13: Szóval vannak dorgáló, és dicsérő műsorok. Ha ennyire nem az előadás számít, akkor vagy a zsűri fölösleges, vagy az előadók.
Nem kéne ott ülniük. Ki lenne téve egy-egy fotó, Nóri meg fölolvasná, hogy mi a véleménye X mentornak.
Még egy örökbecsű idézet:
Beszélgettem a Besenyő Pista bácsival,
És megmondta a véleményem.
Szerintünk a medve jó kis élőlény,
Hogyha álmos, alszik, de ha nem, nem.
Óh igen, óh igen.
mókus(s) 2012.11.11 17:39:06
@kispisti: Természetesen fontos a pozitív hozzáállás, viszont nem arról van szó a műsorban, hogy összeszedünk az utcáról, gimiből, futószalag mellől, irodából 12 embert, és lássuk, hogy mit lehet belőlük kihozni, és drukkolunk az ügyetleneknek, hogy igyekezettel alakítsanak valami hallgathatót. Itt komoly tehetségeket keresnek, olyan gyémántokat, akikből drágakövet lehet csiszolni. Mi meg gyémántok helyett csupa jóindulatból a faszéntől várjuk, hogy csiszolás után értékes legyen. Nem Adél, Krisztián, Stone hibája, hogy alkalmatlanok magas teljesítményre. Ezt hívják tehetségnek. A baj az, hogy miután saját magukat képtelenek reálisan látni, ez a műsor el is hiteti velük, hogy valakik lehetnek.
Immár 10 hónapja az SZDSZ nélkül tengetjük napjainkat, érdemes számba venni azokat a pontokat, miért is jó ez nekünk, és miért nem sajnáljuk egyáltalán, hogy a történelem egy olyan helyére kerültek, ami igazán méltó hozzájuk. 1., A rendszerváltás elárulása. A 80-as évek…..