Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anti homár

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest Száksz Március 15. 2010.03.15 07:00:00
anti homár 2010.03.15 10:30:24
@Fedup Sári: node akkor mivan, ha a vizszintesen tartott nemzeti színű szalagot nem FELFELÉ hanem - esetleg mániákus depressziós lévén , ahogy jó magyarhoz illik - LEFELÉ kezded el tekerni?
Szerintem akkor a ZÖLD szín kerül középre, ezt vitatni nem lehet.
Van, aki semmiből nem tanul. Péter például minden ráutaló körülmény ellenére filmszínházban óhajtja megtekinteni a látványosnak ígérkező filmeket, ahelyett, hogy kivetítőre gyűjtene. A végzetet ő sem kerülheti el, addig meg legalább a Mammutot elkerüli: Egyike vagyok azon…..
anti homár 2010.03.11 12:54:45
Homározók!

Szánalmasan ostoba , komplexusoktól szenvedő , gyáva hangemberek! Ezek vagytok.
Az internet névteleségébe burkolózva fikáztok mindent és mindenkit. Tényleg azt gondoljátok, hogy csak mert be tudtok kapcsolni egy számítógépet és meg tudtok írni egy posztot már mindenhez értetek is? Én nem úgy látom. Ostoba dilettánsok vagytok, akik otthon ülve azt gondolják : “ezt én tudom” , “ehhez én értek”. A második mondatotoknál messziről bűzlik, hogy egyetlen dologhoz értetek: FIKÁZNI.
Tanulni kellene, dolgozni, élettapasztalatot gyűjteni a való világban! Nem lógni a főiskoláról, munkanélküli segélyen, feketén “vállalkozni”, otthon ülve fikázni mindent. Ha már olyan iszonyatosan hozzáértők vagytok, miért nem oldjátok meg a problémákat? Jah, ki kéne mozdulni a monitor mögül? Bizonyítani kellene? Letenni valamit az asztalra? Miközben a sok ostoba dilettáns fikázza minden próbálkozásotokat? Nehéz. Nem vállaljátok…

Ez az egész homárosdi semmi másra nem jó csak arra, hogy az olyan életképtelen, ostoba, gyáva alakok, mint ti – akik képtelenek az életben felmerülő problémáikat önállóan, kúltúráltan, emberhez méltóan megoldani – névtelenül , egy egyirányú csatornán (gyengébbek kedvéért, akiket sértegettek azok nem tudnak válaszolni) gyalázkodhassanak, mocskolhassanak más EMBEREKET, sértegethessenek más EMBEREKET, belerúghassanak más EMBEREKBE.

Gondolkodtatok már azon, hogy mindenki más, akik szerintetek azért dolgoznak, hogy a ti igényeiteket kielégítsék, na azok is EMBEREK? Mi lenne ha köszönnél mikor odalépsz egy eladóhoz? Mi lenne ha KÉRNÉL egy mozijegyet? Mi lenne ha MEGKÖSZÖNNÉD , hogy kiszolgáltak?

Eszedbe jutott már, hogy ha problémád van akkor segítséget KÉRJ? Nem nekiugrasz annak aki téged kiszolgál? Aki azért dolgozik, hogy te szórakozz? Akinek esetleg semmi köze ahhoz, hogy elromlik egy gép…

Olyan vérlázító stílusban tudjátok előadni az amúgy égtelen nagy ostobaságaitokat, hogy az ember legszívesebben visszautalna titeket óvodába, hogy még szocializáljanak titeket kicsit. Akkora baromságokról vagytok teljesen meggyőzödve, hogy az már hajmeresztő, és ha esetleg megpróbálják nektek elmagyarázni mi a helyzet, összesen kettő érvetek marad: “Kérem a panaszkönyvet!”, nnna , hát ilyen jelenleg Magyarországon nincsen, “Vásárlók könyve” van, de mindegy… ; és “Ez felkerül az internetre!”…

Tessék! Helyben vagyunk! Valami nem úgy történt , ahogy te elképzelted, véletlenül nincs igazad, mert ostoba vagy, hát írsz az internetre. Ott nem kell nevet megadni, nem kell arcot felvállalni, nem kell észérvekkel vitatkozni. Mert te gyáva vagy magad felvállalni, ostoba vagy vitatkozni, életképtelen vagy problémát megoldani…

Marad a távoli, névtelen, egyirányú, ostoba FIKÁZÁS…

Remélem egyszer majd abból kell megéljetek, hogy a magatokhoz hasonló ostoba, udvariatlan, magát felsőbbrendűnek tekintő “öntudatos fogyasztókat” kell kiszolgáljatok, miközben azok úgy semmibe vesznek titeket, olyan stílusban és olyan ostobaságokat vágnak a fejetekhez, amikkel most ti bombázzátok az utatokba kerülőket! Remélem előbb utóbb nektek is nyelnetek kell!

anti homár

u.i.: bizonyos szavak teljes tudatossággal szerepelnek sokszor az írásban, hátha így eljut az OSTOBA agyatokig...