Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kíváncsi Politikus

3 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bajban a szocialista párt afrikai platformja!Nem a Homár-olvasók elleni bűncselekmények, hanem különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt kérdezték ki pénteken Fürst Györgyöt a Központi Nyomozó Főügyészségen. Tehát még a terézvárosi, MSZP-s…..
Pompás, a Homár ollója hegyére illő sztori H. Éváé és G. Zoltáné, bár ők talán nem röhögnek rajta annyira szívből. Az Elmü olyan abszurd váddal illeti olvasóinkat, amilyet direkt se lehetne kitalálni. Éváék bejelentést tettek az ELMÜ-nél, hogy a villanyórájuk túl sokat…..
A Köztársasági Elnök aláírta a holokauszt nyilvános tagadásáról szóló törvényt. Ez alapján bárki, aki nyilvánosan tagadja, kétségbe vonja, vagy jelentéktelen színben tünteti fel a holokausztot, és ezzel a holokauszt áldozatának emberi méltóságát megsérti, akár három év börtönbüntetéssel is…..
Tach Pfőrtner, hier steht es also, Ungarn, dein Parlament, indem der Konferenz-Tourismus heute beginnt. Denn zur Feier des Tages haben sich die Chefdiplomaten etwas ganz besonderes ausgedacht: Die Jubilaumskonferenz zu Bologna findet nicht an nur einem Ort statt, sondern gleich an zweien. Das…..
Földönkívüliek az iwiwen? Frankenstein a facebookon? Egy csapat zombi a hotdogon? A profilképek alapján simán elképzelhető, hogy valamelyik név mögött valami szörnyszülött bújik meg. A Samsung legújabb fényképezőgépéhez összeszedett fotós trükköknek köszönhetően most…..
Napi vinnyogvaröhögős álreklám az Oscar-díjas Marion Cotillard főszereplésével. ..
retro gastro Piros mogyorós csoki 2010.03.11 06:16:00
Aki a ’70-es években volt gyerek, annak mogyorós csoki csak egy van: a piros. Hiába tűnt el az ABC-k polcairól már több mint húsz éve, ha mogyorós csokira gondolok, mindig a piros csomagolást, az egész mogyoró darabokat és a 3 cm széles létraszerű osztással ellátott…..
Kíváncsi Politikus 2010.03.11 15:10:22
A hűtőmágnes az egyik legjobb dolog, az én hűtőm tele van mindenféle mágnessel. Általában külföldön veszem, minden meglátogatott országból egy. De persze vannak itthon vásároltak is. Ha iPhone-fanatikus lennék, biztosan beszereznék néhányat ezekből az iPhone App-os…..
Kíváncsi Politikus 2010.03.11 15:07:41
A magyar Švejk 1889.09.15. 2010.03.11 07:01:00
Vasárnap van. Reggel ½ 2-kor fel, fehérkávézás [tejeskávézás], s el 3-kor, Hlinskóig, éneklés az úton, Hlinskóba ½ 7-kor értünk, ott bevásárolni voltam, az eső kezdett esni, s megáztunk. 7 után a honvédséggel beszálltunk a [vasúti] kocsikba, hatalmasan esett az…..
Kíváncsi Politikus 2010.03.11 14:47:23
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/11 Subject: Bukka Party - Jelentkezés To: bukkaparty@bevallalos.hu   Sziasztok Bevállalósok!   A siteon olvastam - edgeH a nickem - hogy jelentkezőket vártok a II. BukkaPartyra, ahol Throath Andival a főszerepben három lány egyszerre próbálja…..
Kíváncsi Politikus 2010.03.11 14:45:30
A Cnet összesítése és az általam látott kommentek alapján összerittyentettem egy kis kérdezz-feleleket, hogy azt a keveset, amit tudunk, legalább egy helyen tudjuk, néhány új infóval megspékelve. Miben küönbözik az iPad az eddig látott tablet PC-ktől? Legfontosabb, hogy nem a…..
Kíváncsi Politikus 2010.03.11 14:38:19
A magyar büntetőügyek nem a bíróság előtt dőlnek el, hanem már a nyomozás során. Ez pedig a rendőrök és az ügyészek felségterülete. (Fotó: blikk.hu) Hétfő óta biztos: rendőri erőszak esetén normális ember nem tesz feljelentést Magyarországon, hiszen semmi értelme. A…..
Kíváncsi Politikus 2010.03.11 14:32:24
@pafff:

Te egy bővös sárkány vagy, aki semmitől se fél?:)

Amúgy igazad van szerintem.

Ki akar viccből bíróságra járni.
Megdőlni látszik a legenda, ami szerint az OMV atomra terrorizálja a kutasait, akik emiatt nem merik vizezni a benzint. Márton robogója még karácsonykor fulladt le egy OMV-tankolás után. Szervize szerint "erősen vizes" volt a 95-ös benzin, ám panaszára sem a magyar, sem…..
Tamás, ki tudja hány társával együtt, egy rakás pénzt fizethetett a kormányzat szerencsétlenkedése miatt. Az év elejétől megváltoztak az autók műszaki vizsgáztatásának szabályai, aztán a közlekedési minisztérium a dühös reakcióktól megijedve február 17-én mindent…..
A napokban érkezett a bejelentés a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület központjába, mely szerint az I. kerületben már tollas bagolyfiókák vannak. Ezt a hírt a Budapesti helyi csoportunk titkára, Morandini Pál is megerősítette, aki a bejelentést követően többször is…..
A politikus és a Kíváncsi Politikus összehasonlítása: Mi érdelki, mi nem érdekli? PolitikusÉrdekli:- Fizetése- Kampánypénzek- Népszerűsége (főleg választások előtt)- Újra meg legyen választva- ... Nem érdekli:- Választók igényei :-) Kíváncsi PolitikusÉrdekli:-…..
Kedves Kíváncsi Látogatóm!Először is köszöntelek a kíváncsiak között, csak semmi para, nem öregszel hamar, ne dőlj be nekik.Szóval mert kíváncsi vagy, használd az oldalt és nézd miket firkálgatok. :-)Jó szórakozást!Szia és Üdv:a Kíváncsi Politikus :-) ..
Nem hiszek az öregedés és a kíváncsiság kapcsolatában. Majd erről később. :-)..
A sors ritkán annyira igazságos, hogy a gazdasági köntösbe bújtatott pártpropagandát 24 órán belül leleplezze, de tegnap ez történt. Járai Zsigmond persze nagyon házhoz ment a pofonért.A Kárpátok Bankárgéniuszának a jelenlegi kormány eredményességéről két lényeges…..
Elképzeltem, mi lenne ha Mesterházy naplót vezetne. Mi lenne, ha elhagyná és én azt megtalálnám...2009. november 20.Feri és Ildi felkértek miniszterelnök-jelöltnek. Bár az asszony nem kifejezetten örül neki -lúzernek nevezett- de én még gondolkodom rajta, ugyanis a feltételük az,…..
Abban a jelenleg messze nem elképzelhetetlen esetben, ha az MDF-nek és/vagy az LMP-nek nem lesz meg az összes (azaz húsz) területi listája, ezen pártok szavazóinak egy része április 11-én nem fogja megtalálni kedvencét a szavazólapon. Mindez – a választói csalódáson…..
Ártatlan, dolgos, családfenntartó rosszhumorbloggerként vissza kell utasítanom azt a vizuális és főleg mentális agressziót, amit Cseregle követett el, amikor elküldte a fenti képet, a következő szöveggel:A neten épp Robin Hood-ról szóló angoltudósos cikket olvastam és jutott…..
addict Jobbik-Quaestor plakátbaki 2010.03.11 07:40:00
Igazán jó plakátkihelyezési bakira eddig csak külföldi példákat láttam, de valamelyik hazai kültéri cégnek (Tudja valaki melyik dolgozik kék óriásposzterekkel?) köszönhetően ezen a téren is közelebb kerültünk egy lépéssel az irigyelt nyugathoz. A párt és a Quaestor-csoport…..
Hétfőn belenéztem az Echo TV műsorába ahol Vámos György arra hívta fel a figyelmünket, hogy feltétlenül vegyük meg a keddi Magyar Hírlapot, mert olyan lesz benne, de olyan...Hát jó. Másnap reggel szépen elbattyogtam a közeli benzinkútra és megvettem a deklaráltan fideszes…..
Kíváncsi Politikus 2010.03.10 23:02:59