Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RealPower

16 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előforduló problémák akkukkal kapcsolatban: Leszámítva a gyártásból eredő hibát amely előfordulhat esetenként felújítás esetén(pl. ponthegesztés hibája), az akku felújítás egy megbízható szolgáltatás, normál-megbízható élettartammal. A hozzánk visszaküldött…..
RealPower 2016.12.21 19:46:44
@Horthy István: Az akku feszültségét és kapacitását küldje el kérem.
Felújítani lehetséges az akkut.
Információk a Ni-Mh és a Li-ion akkumulátorokól: Ni-Mh akkuk jellemzői: kis memória effektus(rátöltésnél sem csökken olyan mértékben a kapacitása, mint a Ni-cd esetében) magas kapacitás(50%al nagyobb kapacitás is elérhető a Ni-Cd hoz képest azonos méretben) 0,8V-os cellánkénti feszültség alatt…..
Cégünknél lehetőség van csak akkupakk vásárlására típus, fénykép vagy minta alapján. Sokan szeretnek barkácsolni otthon, nekik ajánljuk szered magad szolgáltatásunkat. Küldjön egy fényképet szerszámgép akkujáról, és ha ismert típusról van szó, elkészítjük az…..
Cégünk megkezdte a Panasonic BK300SCP típusú cellák használatát akkumulátor felújításokhoz. Fontos tudni, hogy a legtöbb márkás szerszámgépben ez, ill. egyéb Panasonic és Sanyo típusok vannak beépítve. Így lényegében bátran mondhatjuk, hogy aki ezt a felújítást…..
 Ceruza elemek Túl sokat nem kell tudni róluk de azt feltétlen,hogy a gyártók előszeretettel írnak rá angolul persze olyanokat "hosszú élettartam " , "tartós használat" nem ez a lényeg hanem a jelzése R6 AA , LR6 AA. Az R6…..
Cégünk vállal bármilyen li-ion és LiFePo4 akkupakk készítést. Védelmi elektronikával, vagy anélkül, külső intelligens töltővel. Minden esetben egyeztetés szükséges, hozott minta vagy rajz alapján készítjük el az akkupakkot, figyelembe véve a fogyasztó maximális…..
Először is szeretném kiemelni a li-ion laptop akkumulátor felújítás leglényegesebb tudnivalóit. Laptop akku felújításnak hívjuk, ha egy régi, használt laptop akkumulátort szétszedünk, a benne levő li-ion cellákat új, márkás cellákra cseréljük, majd az elektronikát…..
 Töltés / használat:Ni-cd akku esetén először merítse le az akkupakkot. A teljes merítés után 100%-ig, egyhuzamban töltse fel, a normál töltési időn felül 5-6 órát hagyja még a töltőn. Ezt követően használja az akkut, majd amikor csak tudja, teljes merítés után…..
 Miért fontos, hogy ne minden esetben új akkumulátort vásároljon?Egyszerű a válasz! Minden új akkumulátor vásárlásával hulladékot képezünk, valamint a gyártáshoz szükséges gyárak/szállítás stb. által okozta károsanyag kibocsátás környezetünk kárát okozza.Ha Ön…..
RealPower 2010.08.18 20:48:24
@Jazoja: Nem teljesen értem a kommentet. Li-ion akkukat máshogy kell tölteni valóban. A li-ion akkuk önmagukban nem jelentenek problémát, ha felújításra godnolsz akkor az elektronikájának a programozása jelenthe gondot, mivel nem mindegyiket lehet programozni a cellák cseérje után.
RealPower 2011.05.19 08:36:33
@Watt25: mindig az összes cellát cseréljük. Ha csak egy cellát cserélnénk, nem tudnánk rá garanciát adni, mivela többi cella közül bármelyik tönkre mehet bármikor. A régi cellákkal naggyából megegyezőt nem valószínű, hogy lehetne találni, mert nincs annyi féle kapacitású cella....
 Miért fontos, hogy ne minden esetben új akkumulátort vásároljon?Egyszerű a válasz! Minden új akkumulátor vásárlásával hulladékot képezünk, valamint a gyártáshoz szükséges gyárak/szállítás stb. által okozta károsanyag kibocsátás környezetünk kárát okozza.Ha Ön…..
RealPower 2010.12.06 13:49:50
@robbby: A 2Ah kapacitás nem 4/5, hanem Sub-c cellára utal, ha csak nem Ni-Mh a cella. A gyorstöltésnek nem szabadna gondot okozni, főleg, ha GP cellák vannak benne. Az 1/10 töltáram minden cellára vontakozik, de az csak ajánlás, az adott kapacitást ilyen töltőáram mellett garantálják, nem azt jelenti, hogy csak pont ennyivel lehet tölteni. Külön gyorstöltésre alkalmas cellával nem dolgozunk, nem is igen tudom, hogy étezik-e olyan. Minden cella adatlapján fel van tűntetve a gyortöltésnél használható ajánlott ára, ez általában a kapacitásával megegyező áram.
Szerintem nem a töltőárammal van gond. Lehet, hogy a cellák régiek voltak... Más ötletem nincs
RealPower 2010.06.14 09:34:24
@h0o2a7j6: Annyi különbség van, hogy a fenti márkák 20-30 vagy akár 80-100%-al drágábbak mint a noname cellák, még a garancia is ugyan annyi rájuk, mint a nonamere...
Az akkumulátor szétszedése, csavaros vagy ragasztott kivitel fordul elő. A megfelelő cellák kiválasztása: A cellák összeillesztése, majd összekapcsolása ponthegesztéssel:  Végül az érintkezők átszerelése az új akkupakkra, és a ház összeszerelése.Első…..
  Laptop akkumulátor első töltése:1. Vásárlás után egyből töltse fel az új akkumulátort egyhuzamban, 100%-ig. A töltöttségi szintet bármilyen laptopon az energiagazdálkodások beállításban nézheti meg. Érdemes éjszaka tölteni az akkut, így nem szakítja meg a…..
RealPower 2010.03.31 11:28:19
@Obama: a 60-70 perc lehet kevés, de az is lehet, hogy normális, ehhez tudni kéen, hogy mennyi a fogyasztása a gépnek, és mekkora kapacitású az akku.
Illetve ha tudja az eredeti akku mennyit bírt újonnan, ahhoz kéne viszonyítani. Hol vásárolta? Érdemesl lenne ott megkérdezni.
A régi akkut csak akkor érdemes megpróbálni felújíttatni, ha szükség van egy plusz akkura. Az ár általában 14 és 17 ezer Ft körül mozog és nem minden esetben lehetésges.
RealPower 2010.03.31 12:11:54
@Obama: Az akkura rá van irva a kaapcitása: mAh a mértékegysége. A gép áramfelvétele pedig a gépen van egy feszültség adat és mellette egy áram adat, pl 19V 4,74A
Akku felújítás Akku felújítás 2010.03.30 09:54:00
 Miért fontos, hogy ne minden esetben új akkumulátort vásároljon? Egyszerű a válasz! Minden új akkumulátor vásárlásával hulladékot képezünk, valamint a gyártáshoz szükséges gyárak/szállítás stb. által okozta károsanyag kibocsátás környezetünk kárát okozza. Ha Ön legalább 5 alkalomból néhányszor…..
Akkupakkok készítéseElső fontos kérdés: hogyan lehet összeállítani több cellából álló pakkot?A legfontosabb, hogy forrasztással nem!A hagyományos forrasztás során keletkező hő károsíthatja a cellákat. Éppen ezért, ha külön vásárol egy boltban cellát, általában egy…..
 Sokszor felteszik a kérdést: Ni-Cd vagy Ni-Mh?Nos a válasz nem olyan egyszerű.Először is fontos, hogy minimum olyan legyen a felújított akku, mint amilyen az eredeti.Tehát, ha Ni-Cd akku az eredeti, Ni-Cd-ra biztosan felújítható. Egyes esetekben lehetőség van Ni-Mh-re…..
 Laptop akkumulátor első töltése:1. Vásárlás után egyből töltse fel az új akkumulátort egyhuzamban, 100%-ig. A töltöttségi szintet bármilyen laptopon az energiagazdálkodások beállításban nézheti meg. Érdemes éjszaka tölteni az akkut, így nem szakítja meg a töltést…..