Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sárgaangyal

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra terítéken a korkülönbség kérdése, valamint a „két tűz között”- kapcsolatok bonyolult lelki motívuma. A lány azt hitte, terhes - aggodalmát meg is osztotta párjával, aki meglepően jól fogadta a hírt. Később kiderül, hogy a gyerek vaklárma volt. Aztán…..
sárgaangyal 2010.03.10 14:30:09
@Rebelde:
Laura, nem látod, hogy a "szerető" az igazi? Csak félsz a korkülönbség miatt, hogy egyszer majd nem leszel neki elég jó, ezért bebiztosítod magad egy másik - nagyon is hasonló - pasival is? Pedig egyszerűen csak lehetne jó pár szép évetek a "szeretőddel", akkor is, ha esetleg nem örökre maradtok együtt. Azt úgysem garantálja neked senki, hogy majd egyszer találsz valaki "örökreszólót". Így meg még az esélyt sem adod meg magatoknak. A saját bizonytalanságod miatt majd a "szerető" egyszer csak be ne dobja a törölközőt... És nem vetted észre, hogy hiába, hogy te nem hiszel kettőtök jövőjében, mégiscsak te voltál, aki másikat is keresett a "szerető" mellett és a Szeretőd meg csak utána nézett másik csaj után, mikor te már léptél. (A tiédhez nagggyon hasonlatos alaphelyzetemből kiindulva mondom ezeket. Ez így gyávaság, és a szeretődet (kvázi "az igazit") bántod vele.)
Szerintem légy bátor és dönts, mert ez így rengeteg energiaveszteség!!!
sárgaangyal 2010.03.10 14:43:07
@Primitív Állat:
De mire fel akarjon a szerető összeköltözni egy olyan nővel, még ha álmai nője is, aki folyamatosan mondogatja neki, hogy nem bízom benned, túl fiatal vagy hozzám, és elhagyja egy másik pasiért egy évre, mert csak úgy, hátha jó lesz, de utána meg mégis visszamegy hozzá és foggalma sincs, hogy mit akar tőle??? Igen, ha látná, hogy "teper ezerrel" érte, akkor nem azt mondaná neki, hogy "talán te leszel az", de hát így???
sárgaangyal 2010.03.10 15:01:12
@Primitív Állat:
Igazad van. De azt ne felejtsük el, hogy ez a Laura verziója, aki önigazolásból pasizik a Tuti pasi mellett, mert ő is tudja, hogy egy-két évig még jó lehet a srácnak, aztán meg ki tudja... De ha meg így áll hozzá a dolgokhoz, akkor a srác se veheti komolyan a dolgot, én csak ezt mondom.