Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lefttruth

30 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4X36 2011.01.20 12:20:00
Másfél avokádó előttem a tányéron, fél rákenve az arcomra pár csepp citrommal, piros kombiné, AS Roma mez, világoskék, kissé kitérdesedett virágos pizsialsó, sízokni, a régóta, erre az alkalomra őrizgetett Leffe. Nem, nem bolondultam meg, ez a meccsnézős szerkóm, akkor most…..
lefttruth 2011.01.21 11:04:14
@Nyuladék: Hát én a 20. TE MEG A 47. :)

Lehet kimenni a kertbe!
lefttruth 2011.01.21 11:04:44
@viola narvilly: Csak a tányérokból meg a mosogatóból gondoltam :)
lefttruth 2011.01.21 11:20:58
@Nyuladék: Én pl kábé utolsónak jöttem be, de Csinálom, csinálom!. Ezért is lehetek a 20.
w Elnöki pornó 2011.01.03 06:45:00
A köztársasági elnöknek, komolyabb jogosítványok híján, egy feladata van tulajdonképpen: hogy legyen rendes ember. Tudjon viselkedni, látsszon tisztességesnek, és ha van is pártkötődése, legalább úriemberségből ne mutogassa úton-útfélen.   Igazán nem kérnek tőle sokat.…..
Egy kollégánk jelezte, hogy az mr1 ma reggeli műsorában, valamikor hat óra tájékán egy perces, rögtönzött adásszünetet tartott Mong Attila műsorvezető. Az akcióra a ma hajnal három óra környékén elfogadott új médiatörvény sajtószabadságot súlyosan korlátozó…..
lefttruth 2010.12.21 16:46:58
@Tarelkin:
Mong a hírblokk előtt (!!!) tette, amit tett. Tehát a hírektől elkülönítve, nem pedig mondjuk a médiatörvényről szóló hír után közvetlenül. Tehát a törvénytek tök megfelelt. El is mondta, hogy miért teszi, és gondolom bemutatkozott reggel, amikor beköszönt a műsorban. Szóval mi itt a probléma?
Hinni akarok!..
lefttruth 2010.11.20 16:15:15
Miért? Ez a tenyérbemászó szélhámos jobb?
www.marketingkommando.hu

Voltam az ő Online Marketing Expo-ján. Vazze, mint egy Vidám Vasárnapba oltott AMWAY szeánsz. Ja, és természetesen még véletlenül se online konferenciát szervezett. Igaz azért nem tudott volna 10 rongyot bezsebelni belépőnként. És mindezt azért, hogy eladhassa 5 rugóért a rendkívül igénytelen (ám szép borítójú) fércmunkáját (vö: könyv). Tudom miről beszélek: vettem egyet kíváncsiságból.

Szóval tele van a szakma ilyen sehonnai szélhámosokkal.
Subba Faszent 2010.11.04 08:30:00
Sajnos már lezárult a licit. :-(..
lefttruth 2010.11.04 15:24:42
@EMU: "Tisztelt lignum! Csere érdekelne ipari méretű satupadra?"

Azért ez se kispályás kérdés :)
Kettős Mérce Hiszterojobb 2010.10.26 19:24:00
 A Fidesznek nem tetszik az Alkotmánybíróság ítélete. Volt már ilyen, jogállamban ez azért megszokott történni. Járt már így gyakorlatilag minden kormány az elmúlt 20 évben. De még egyetlen párt se gondolta azt, hogy ezért jogköröket kéne elvonni az…..
   2010. október 12.-én Ughy Attila átvette fővárosi önkormányzati képviselői mandátumát. Ezzel ő is belépett azon politikusok közé, akiket a köznyelv csak politikai álláshalmozóknak hív. Ennek oka, hogy kedd óta Ughy Attila egyszerre országgyűlési képviselő,…..
w Világosítsd fel gyermeked 2010.10.05 09:04:00
Újságírócsaládokban biztos felülreprezentált a jelenség, de nyilván másutt is mindennapos: a gyerek figyel, fülel, és mindent tudni akar. Viszonylag könnyen hozzájut a természettudományos ismeretekhez, történelemből talán még túladagolása is lesz, már megint csak abból nincs…..
Szerkesztőségünk kapott egy névtelen levelet. Ebben Ughy Attila októberre tervezett naptárja volt, amelyet most közzéteszünk. A látottak alapján azt gondolom nyugodtan nevezhetjük péntek 9:00 - 9:30-ig polgármesternek!           Megosztás | ..
Zseniális, csak ennyit mondok.- A mai napon két további butuska-bulla „esett el” e jelképes szabadságharc során - mondta el a NapiászOnline.hu-nak az első "támadás" végrehajtója, Dr. Dániel Péter ügyvéd. - A civil-kurázsi és a polgári engedetlenség…..
Sötétek Hivatala Szélkakas 2010.04.22 12:07:00
Egy nappal azt követően, hogy kiderült, a Fidesz visszavonja egyetlen választási ígéretét (azonnali és radikális adócsökkentés) film készül Kispest fideszes jelöltjéről.A film bemutatja, hogy milyen sebességgel változik egy egy fideszes politikus véleménye egy adott…..
Egy tavaly novemberi tévéfelvételt és egy 2010 áprilisi hírt szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani. Mindkettő a Fidesz vezető politikusától származik, és mindkettő ugyanarról a témáról. A véleményünk leginkább a no comment, úgyhogy egyelőre csak néhány…..
A nagyarányú adócsökkentés, a megszorítások nélküli szociális biztonság és a csökkenő költségvetési hiány hármas célja azonnal vagy akár rövidtávon, megvalósíthatatlan az új kormány számára. Márpedig az ellenzéki Fidesz gazdasági retorikája sokáig e háromszögre…..
A közelmúltban sokan észrevették, hogy Ughy Attilának a honlapja 2005-ben frissült utoljára. (a sok funkciója miatt biztos rettenetesen elfoglalt volt). A honlap -www.ughyattila.hu - nagy mosolygásra adott okot sok internetezőnek a kerületben. A cselekménysort persze még több esetben a…..
Viszlát kultúra, pihenés, oktatás és szórakozás!   Kedves Kerületi Lakos! A Bókay kertet bizonyára nem kell Önnek bemutatni. Ez a 16 hektáros park egy igazi kincs, amellyel csak Pestszentlőrinc-és Pestszentimre büszkélkedhet. Páratlan lehetőséget teremt sportolásra,…..
Pestszentlőrinc és Pestszentimre két szakorvosi rendelővel rendelkezik. A pestszentlőrinci 2009-ben került felújításra. Korábban itt került kialakításra az egy napos sebészeti beavatkozásokat lehetővé tevő műtő, és itt működik a több szomszédos kerületet ellátó…..
Pestszentlőrinc- Pestszentimre Önkormányzata több, mint 80 intézményt tart fent. Ezzel a kerületben a második legnagyobb munkaadó a Budapest Airport után. A kerület intézményeiben több, mint háromezer ember dolgozik. Az elmúlt évek egyik eredménye volt, hogy ezen a területen a…..
Kósa Lajos háromszor is nemet mondott arra, hogy az aktivistáik listázzák az embereket.  A következő hangfelvételen azonban egyértelműen elkérik a nem szimpatizáns nevét, hogy tudják "ki nem adta le…..
Kerületünk három művelődési házat tart fent. A Fidesz nyílvánosságra került tervei szerint amennyiben alkotmányozó többséget szreznek, első lépéseik egyikeként összevonják a főváros kerületeit. Ez Pestszentimrére nézve súlyos következményekkel járna. Egy összevont nagy…..
Ughy Attila, a Bókay telep önkormányzati képviselője, a kerület Pénzügyi Költségvetési és Közbeszerzési Bizottságának tagja, a Fidesz fővárosi frakcióvezető helyettese, a Főváros Városképvédelmi Bizottságának elnöke. Ezen túlmenően több vállalkozásban áll…..
És nemcsak ott. Elsősorban a fővárosban, de az egész országban tapasztalhatóak voltak tegnap azok a szavazási anomáliák, amelyek eredményeként egyrészt felborult az OVB tájékoztatási szolgáltatása, másrészt elképesztő káosz alakult ki néhány szavazókörben. Mint menet…..
Vajon a XVIII. kerületben hány tízezer "Komcsi", vagy "Nyugger" szerepel a Fidesz ellenség listáján? Kérdezze meg Ughy Attilát és Kucsák lászlót! ..