Regisztráció Blogot indítok
Adatok
somosi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben az ország az Alkotmány ünnepélyes aláírásának "lázában ég" (reméljük Schmitt Pálnak sikerül elsőre helyesen leírnia a nevét), meg 135 millió forintból ezt még képesek is megünnepelni, eközben Matolcsy a boszorkánykonyhájában már kotyvasztja a legújabb…..
somosi 2011.04.24 10:51:01
Ezek hülyébbek mint a szocik pedig azoktól is teli volt már a tököm.
A szocik egyszerűen nem csináltak szart se ebbe a kuplerájba, de ezek!
Most komolyan! Van ebben a országban egy kibaszott politikus aki még normálisan önállóan gondolkodik, és nem paktált le valamelyik nyugati köcsöggel?
Miért velünk egyszerű melósokkal kell mindig kibaszni? Hát nem látnak a pénz sovárgó szemüktől ezek a patkányok? Miért kell nekik mindig mindenféle zsidó multi világirányítónak kedvezni?
Azért , mert a java a parlamentben ülő mélyen tisztelt genyónak szintén sábeszdeklis vagy velük szimpatizál! De ez így megy már nagyon régen csak ti kedves olvasó mindenki nem látjátok át ezt az egész világi összeesküvést. Minek kelletünk az EU.nak? Ennek. hogy legyen 7-8 idióta ország akiket lehet szivatni amíg ők dőzsölnek a javakban.
Miért nem kell tőlünk hús, gabona, cukor, meg még sorolhatnám, csak a munkaerő? De kimondottan csak itthon persze itthoni törvényekkel ami megint csak a nyugati buziknak kedvez!
Hát ezért.
Mi mindig csak megfeküdtünk a történelmünk folyamán és most is így van. Csak most mi magunk ajánlkozunk fel arra hogy tönkretegyük az egész magyar társadalmi rendszerünket és behódoljunk egy olyan Nagyhatalmi faszságnak amit úgy hívnak hogy GLOBALIZÁCIÓ!!!!!!!!!!
Aztán hívhat ezek után bár ki nacionalistának. Leszarom! Én legalább még aggódom a gyerekem jövőjéért . Nem úgy mint ti, FASSZOPÓ politikusok!
somosi 2011.04.25 20:15:08
@Aullah: Tudja valaki hogy ezeknek a rühes cigóknak a gyerekeit már március elején szervezték hogy elviszik őket vellneszelni? És pont abban a bizonyos időpontban.
Akkor meg most mit verik már megint magukat?
A 600 milliós reklámkampányról óhatatlanul is eszembe jutott, hogy ellenzékből hányszor emelte fel a szavát a Fidesz a közpénzből finanszírozott propaganda ellen. Persze más a kampány és más a kormányzás, ahogy az ősi mondás is tartja.Addig is,  amíg elkészül a…..
somosi 2011.04.24 11:00:25
@Horizont: Úgy látszik te is vak vagy. Vagy csak nem nagyvállalkozsó?