Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laura1976

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kínos incidens beszámolója következik: Tom mindig is higgadt típus volt, akár fát is lehetett volna hasogatni a hátán. Maximálisan megbízott szürke egér barátnőjében, egészen addig, amíg viszont nem látta őt egy videón, aktus közben, egy idegen sráccal. De még ekkor sem borul…..
laura1976 2010.03.11 09:45:23
@madpapa:
Csak nyugodtan.
Újra terítéken a korkülönbség kérdése, valamint a „két tűz között”- kapcsolatok bonyolult lelki motívuma. A lány azt hitte, terhes - aggodalmát meg is osztotta párjával, aki meglepően jól fogadta a hírt. Később kiderül, hogy a gyerek vaklárma volt. Aztán…..
laura1976 2010.03.10 17:26:11
@Primitív Állat:
Kedves, nem tüntem el, csak éppen hazaértem... :)
A meggyanúsítgatáshoz meg nem tudok hozzászólni és nem is akarok mert nincs értelme.
primu, mondtak már rám sok mindent, de hogy kapcsolatfüggő lennék - azt soha. Világéletemben nehezen szántam rá magam egy- egy kapcsolatra, és elég sokáig egyedül is éltem.
A bebukásban viszont igazad van. És abban is hogy mindkét pasi "kéne". De nem mindenáron.
És hogy megszületett már az a pasi, aki mindkét pasi ismérveivel rendelkezne? :) Kétlem... azt meg pláne, hogy ha él és létezik , valaha is belebotlanék.
laura1976 2010.03.10 17:37:25
@Primitív Állat:
Elképzelhető. De engem most jobban foglalkoztat ezen probléma megoldása.
Egyébként bárki kerülhet bonyolult helyzetbe, amiből nem tud szabadulni - ha valaki még nem tapasztalta meg, majd megfogja idővel. Ahogy azt is, hogy azt a szót hogy "soha" mindenki törölheti is a szótárából.
Az élet nem csak fekete -fehér, hanem olykor más színekben is pompázik. Sajnos, vagy hál égnek, egy biztos: a problémákat meg kell oldani - és vállalni a következményeket.