Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nico777

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csodálatos utóélete van a Túl hangosan szexel a palóc utcai asszony című posztunknak, amiben egy backdoor üzenetet mutattunk be. A csodás utóélet egyik fele a remek kommenthalom, olyan kis gyöngyökkel, mintfaqq: Sosem értettem az üvöltve kúrókat. Azért 20 éves kortól nem akkora…..
nico777 2010.08.30 08:32:05
Sziasztok.
Én dolgoztam egy motelben, ahol a recepciós igazi szégyenlős, pirulós, templomba járó csajszi volt. Olyan aki még egy káromkodás hallatán is elpirul. Egyszer hallom ám az egyik földszinti szobából, hogy a nőci, akit éppen szúrnak, visít mint akit ölnek. A szoba ablaka a kávézó rész terasza mellett. Ablak persze nyitva! Gondoltam, itt az alkalom a poénra, szóltam a recepciósnak, hogy jöjjön ki, mert szerintem valami gond van! Nem értette, de jött!! :-) Ami történt, arra viszont nem voltam felkészülve. Egy ideig néma csend, aztán a pasi, (nem ám a nő!!) iszonyatosan elkezd hörögni. De mint aki tüdőlövéssel kiabálni akar. Kérdezi a recepciós lány, hogy ennek vajon mi lehet a baja?? Mondom, nem tudom, de biztos nagy a gáz. Már majdnem bekopogott, amikor bent elérte az öröm a nőcit!! Visított, mint akit ölnek. Közben a hapsi tovább hörög. A kollegina rájött a tutira. Elpirult, aztán elsápadt, és gyorsan elinalt!
Egy óra múlva jöttek kijelentkezni. Csak akkor láttam, kik ezek a vonyítva üzekedők! A csaj 120 kg körül, szűk pólóban, sztreccsnadrágban, 6,5 kg festékkel, amit korongecsettel kent fel. A pasi egy 155 cm körüli, fal fehér, szódásszifon szemüveggel, Chubaka szőrzettel! Akkor jött, amitől még én is megijedtem! A recepciós először elvörösödött, aztán elkezdett vihogni, amit nem tudott abbahagyni. A főnökasszony rendezte a kijelentkezést, fizetést. De amikor elmeséltem a sztorit, megértette az okokat!
Úgyhogy kedves őrjöngve élvezők, menjetek idegenbe visítani, ott még szórakoztató is lehet!!!
nico777 2010.08.30 11:11:27
@Nandi29:
Kedves Nandi29!
Ha valaki ennyi okosságot képes ilyen rettenetes helyesírással leírni, ott valami nem stimmel! Nem szoktam ilyenen fönnakadni, de ez már nagyon durva! Amikor írod a hozzászólást, mit gondolsz, mi lehet az a piros aláhúzás???
Legalább azon gondolkodj el, kérlek!!!