Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács Gültem

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anna képtelen elfogadni, hogy egy magát 0-24-esnek nevező hipermarketben este 10 után ne lehessen pultból sem húst, sem édességet venni, de még vevőszolgálat sem legyen. Ha nincs meg a szokásos szolgáltatás, inkább zárjon be az áruház, mondja olvasónk. És mit mondanak a…..
Vitatható, hogy a lenti képek alapján Nóra mennyire jogosan kapta a helyzethez képest nem igazán alacsony összegű büntetést, de a rendőrök fotóján elég egyértelműnek tűnik a helyzet, az meg nem életszerű, hogy ők forgatják a táblát, hogy aztán arathassanak. Szintén…..
Kovács Gültem 2010.04.10 15:38:12
@MP: szerintem is ez a fotó semmit sem ér. Látszik valahol a távolban egy világos színű furgon vagy kisteherautó? Egyáltalán minek a fotó? Mert ha szükséges, akkor ez nem az igazi, olyat is kellett volna csinálni, amely közeli, és jól látható az autó mellett pl. a rendelőintézet vagy a földhivatal cégtáblája.
Ugyanezt ugatom évek óta a parkolási problémákkal kapcsolatban is, a fotók nagy része semmit sem bizonyit, mert nem azonosítható be a helyszín, akkor pedig mi alapján mondják ki hogy az az autó ott állt???
Burzsuj Így utazik Madonna 2010.04.04 12:56:00
Elcsigázott, verejtékező hordárok cipelték Madonna csomagját a londoni Heathrow reptéren tegnap. Nem csoda, hiszen az 51 éves énekesnő és két örökbefogadott gyereke nem mindennapi pakkal érkezett meg New Yorkból. A 25 darabos poggyászt két kocsira tudták csak feltornyozni, és…..