Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KuruczA

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hideg van, és már megint esik a hó? Télen ez maximum a fővárosi közterület-fenntartókat lepi meg, pedig ami Budapesten az elmúlt hetekben történt, semmi ahhoz képest, ami Ojmjakonban van. A jakutföldi falu ugyanis a világ leghidegebb állandóan lakott települése. A regionális…..
Nagy élményben volt részem 2012. október 20-án, Tófejen – egy kis zalai faluban –, ahol annak idején általános iskolába jártam. Az ötvenedik évfordulót ünnepeltük egykori osztálytársaimmal, akikkel 1962-ben fejeztük be az általános iskola nyolcadik osztályát. Pár hete…..
Az állatvédők sokszor kapják azt a képükbe, hogy ugyan már, így is nagy a kutya-macska szaporulat stb. Itt a blogon is volt már - szerencsére nem sok - olyan vélemény, ami ezt a hozzáállást tükrözte. Persze azért a természetfilmeket mindenki szereti, megnézi, és meg is hatódik…..
addict X-Faktor, Zs-kategória? 2010.04.02 11:25:00
A két konkurens kereskedelmi csatorna között hatalmas csata várható a tehetségkutató műsorok terén, hiszen az RTL a Megasztár ellen indítja a világszerte sikeres X-Faktor hazai verzióját. Még el sem kezdődött azonban a műsor, mégis máris 2:0 arányban vezet a TV2. Egyrészt…..