Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pocokfa

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az X-Faktor hétvégi kiadását elnézve az ember nem győzött csodálkozni. Azt, hogy a fellépők kevés kivétellel olyan hamisak voltak, mint egy középiskolai ki mit tud indulói, az egy dolog, a tavalyi produkciók után nem voltak különösebb elvárásaink. Még az is belefér, hogy a…..
  Kis szünet után újra itt van Top 10-es rovatunk. Szép számmal jönnek a horror bemutatók októberben (A dolog, Paranormal Activity 3, Fertőzés). Ennek apropóján összeszedtem a 10 legjobb horrorfilmet. A lista összeállításánál nem csak azt vettem figyelembe, hogy mennyire…..
 Tetszett, kellemes olvasmány volt, de számomra ennyi. Nem volt meg az a katartikus élmény, amit vártam. Nem volt meg a megvilágosodás, az aha-élmény, mert persze, hogy nincsenek véletlenek, és mindennek oka van az életünkben, azt eddig is hittem, tudtam. Jól mesél az író,…..
szerelmemakonyv 2010.03.10 08:41:00
A legelső könyv, amiről írok a blogban és ami teljesen levett a lábamról Maggie O'Farrell: Miután elmentél című regénye. Iszonyatosan jó könyv, nagyon különleges hangulattal, picit Rosamunde Pilcherre emlékeztető stílussal. Egy hibája van, maga a sztori rettentő szomorú, én…..
szerelmemakonyv Ma indulok:) 2010.03.10 08:38:53
Régóta olvasgatok már mindenféle könyves blogokat és úgy döntöttem, itt az ideje, hogy elindítsam a sajátomat. Ugyanis a blogolók többsége ugyanarról a pár 10 könyvről ír állandóan, melyek 70%-a ráadásul vámpíros. Mást nem olvastok, emberek?..