Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Debreceni Asztalos

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karesz rég volt ennyire lelkes. Tegnap reggel megjött a vezérműlánc a motorhoz, azonnal befűzte, átforgatta kétszer önindítóval, volt rögtön olajnyomás - ezt már az előző posztban megírtam. Egész délelőtt és kora délután az olajteknőt rángatta le a motorról, vizsgálta a…..
Debreceni Asztalos 2010.03.11 18:42:20
@Domsjoi egestol olvad a ho!: Tegnap szerintem egész értelmesen elbeszélgettünk most még egyszer írok neked aztán végeztem. Teljesen igazad van az utolsó szóig!!!!!! Ez egy béna történet, bénák a szereplő is akik folyton bénáznak. De hagy tetszen már ez nekünk, engedd már meg, hogy mi élvezkedjünk rajta ha ez egyszer nekünk jó! Elmondtad már a véleményedet ezerszer is, hidd el mindenki felfogta, mindenki tudja mit gondolsz erről, semmi újat nem tudsz mondani, innentől kezdve minden hozzászólásoddal csak a kattintásokat növeled. Amikor Csikóst szidod, mindenkit megsértesz amiért persze beszólnak neked, te visszaszólsz és innentől ez megy órákig. Okos enged, szamár szenved! Ismered ezt a mondást? Legyél már te az okos és hagy szenvedjünk mi szamarak magunkban. Szerintem vagy te annyira értelmes ember, hogy észrevedd: mi menthetetlenek vagyunk!
Karesz persze nem bírt magával, szokás szerint mire kettőt pislogtunk, könyékig belenyúlt a motorba. Reggel már jött az esemes: megvan a hiba igazi oka...
Debreceni Asztalos 2010.03.10 05:04:15
@A ponty ledobta a lancot: Válaszra méltatnád az én mondandómat is?
Debreceni Asztalos 2010.03.10 06:23:11
@A ponty ledobta a lancot: Kössz a választ! Meg fogsz lepődni, de tulajdonképpen egyetértek veled: ez egy blőd sztori. De! Nekünk csak ez van! Az emberek hada pedig azért figyeli ezt, mert nekünk még ez is csodálatra méltó kategória, mert mi még ezt sem tudjuk megtenni! Én legalábbis biztos nem, de szerintem a többség is így van ezzel. Igazad van, ez szánalmas, de mit vársz egy olyan országban ahol lassan már az is luxus lesz, ha az embernek egyáltalán autója van, tök mindegy, hogy milyen?
Igen, balekok kétbalkezesek Csikosék, de pont ettől tartozik ez sokunk számára az elérhető kategóriába. Ha valaki azt írná le, hogy hogyan hozat be Dubaiból egy Ferrari Enzót valami tuti logisztikai céggel az a kutyát nem érdekelné, mert ilyenről mi még álmodni sem merünk. Egy átlagos állapotú veterán lábon történő behozatala szerencsétlenkedések közepette még pont az a kategória, amiről az átlag magyar legalább álmodozni mer, ezért olvassuk ezt.
Én elhiszem, hogy neked ez unalmas, gondolom te ennél többet engedhetsz meg magadnak, de hagy örüljünk már legalább ennek a kicsinek, hagy szurkoljunk már a mi szerencsétlen kelet-európai hőseinknek anélkül, hogy folyton azt kellene olvasnunk, hogy valaki ócsárol minket, hogy milyen szerencsétlenek vagyunk. Igen azok vagyunk, 50 kommunizmus meg 20 évnyi rablókormányzás után mit vársz? Ez itt még mindig kelet-európa és kelet-európaiak a történeteink is. Ezért ne lepődj meg, ha nálam kevesebb türelemmel megáldott emberek a maguk módján adják a tudtodra a véleményüket, mert még ha nem is érzed, de igen komolyan belegázoltál a lelkivilágába sokaknak, mert amiket írsz azokkal nem Csikósékat sérted meg, hanem mindannyiunkat, magyarokat. Amit csinálsz, az olyan mintha egy hajléktalant röhögnél ki azért mert papundekilból csinál magának házat, aztán csodálkozol ha melegebb éghajlatra küld ahelyett, hogy udvarias csevegésbe kezdne veled. Nekunk erre fussa, ez van, ha neked többre, akkor örülj neki, de ezt ne dörgöld az orrunk alá, elég szar nekünk amúgyis.
Debreceni Asztalos 2010.03.10 06:48:53
@A ponty ledobta a lancot: De látod, hogy mégsem pukkadozik itt rajtad kívűl szinte senki ezen. Hagy tudjuk már mi jobban, hogy nekünk mi a polgárpukkasztó és mi a szórakoztató, elvégre mi élünk itt, majd mi felháborodunk ha szükségesnek érezzük, nem kell féltened minket, ebben azért elég jók vagyunk. Pont azért olvassuk ezt, hogy legalább addig se a mindennapos problémáinkkal foglalkozzunk. Ezt hívják kikapcsolódásnak amire még a legnagyobb nyomor idején is szükség van. Elég szar lenne az élet ha egy pillanatra se lehetne kikapcsolni és pont ehhez szükségesek az ilyen sztorik. Vannak akik piálnak, mi meg ide járunk. Fel sem merül bennem, hogy irigy lennél, szerintem csak túl régen élsz távol Magyarországtól és ezért nem érted meg a mi lelkivilágunkat. Én megértelek, csak próbálj végre te is megérteni minket.