Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csiga Apó

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi cikk kifejezetten a magyar könyvekre lett kihegyezve, de ugyanúgy vonatkozik a külföldi művekre, és nem csak a könyvpiacra érvényes. Szoktál letölteni olyan könyveket ingyen, amikért egyébként fizetni kellene? És megosztani? Tudtad, hogy a feltöltéssel jogsértést követsz el, ami miatt…..
Mindig azt hiszem, hogy a C64 körül gyülekező, ma is nagyon aktív és népes közösség már nem tud meglepni, aztán mindig tévedek. Most olyan történt, amire nem nagyon volt még példa: egy C64-es klasszikus (nem hivatalos) pc-s folytatását visszaportolták C64-re. A Bruce Lee-ről…..
IDDQD Heti retro: Commodore 64 2012.09.07 08:42:09
Tudom, a Jetpac következne a rovatban, de hadd előzzön be egy hardvertéma, aminek nemrég volt aktualitása. Augusztusi pihenőnk alatt ugyanis szép csendben harmincéves lett a Commodore 64 (1982 augusztusában jelent meg), és bármilyen hihetetlen, erről a gépről nem volt még nagyobb…..
Csiga Apó 2012.09.07 13:44:05
@Adani: Most megnyugodtam, mert már látom, hogy a játékok kreatív elnevezési-átnevezési szokásai nem csak nekem nehezítik meg az évekkel későbbi nosztalgizását meg játékgyűjtemények összeállítását :)
A faljárósról pedig a leírásod alapján a squish'em jut eszembe: www.gb64.com/game.php?id=7286
IDDQD Bezár a PC Guru 2011.07.08 13:56:00
Úgy tűnik, most már hivatalos, amit a zuhanyhíradó suttog pár hete: a német Motor Presse kiadó megelégelte a veszteséges működést és kivonul Magyarországról, pár magazinját átveszi más cég, párat meg bezárnak. Utóbbi kategóriába esik a PC Guru, az egyik legrégebbi magyar…..
Csiga Apó 2011.07.09 12:16:31
@Vittore.: az első az nem a Cinnamon-féle Nonsense Madness nevű cucc? Elég beteg egy program, asszem volt benne olyan pálya, ahol vécé papírral dobált az a repülő fej vagy micsoda.
A BKV dolgozói és közeli hozzátartozói (házas/élettársa, gyermekei) díjmentesen utasan a BKV járatain, mint azt tudjuk. Ezt egy Utazási igazolvány nevű laminált, fényképpel ellátott papírossal tehetik meg, amire minden évben kerül egy érvényesítő matrica. Előfordul…..