Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MutyiKormányzat

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Márciusi állásfoglalása nyomán beadvánnyal fordult az Alkotmánybírósághoz a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa, amelyben indítványozta Páty Község Önkormányzatának egy 2006-os rendelettel elfogadott szabályozási terve, a hatályos településszerkezeti tervet…..
MutyiKormányzat 2010.06.17 00:04:16
@patbateman:

Azért Pátyon is van ilyen, csak már a 2.0 továbbfejlesztett változat: Junek Mariann képviselő és iskolaigazgató asszony Pátyon lakik, de bejelentkezett egy budapesti lakásba, hogy elszámolhassa a költségtérítést. Tegnap 18.00-ig várták a válaszát, mivel nem érkezett, feljelentés indult.

docs.google.com/leaf?id=0B1lqqEBadFjgYTJjMWFjZTgtZWFkYS00ODk1LWEwMWQtMGE3ZGM4ZjdmMWRl&hl=hu&pli=1
Tollner József, a megalomán pátyi projektet ellenző pátyi képviselő korábban hűtlen kezelés gyanújával ügyészségi feljelentést tett, ugyanis a Grupo Milton golfberuházásához kapcsolódó utak megépítésére vonatkozóan Kovács Bence János nemteljesítés esetére egy…..
Önkormányzati és országgyűlési képviselőt, emiatt lemondott polgármestert, és indexes újságírót is megfenyegettek, lejárattak, rágalmaztak a kétes ingatlanügyletben érdekelt felek...
MutyiKormányzat 2010.04.18 11:51:42
@Magyarországom: összeeskövés elmélet kiegészítés, ami jelenleg a legvalószínűbb:

(6) Noah Milton Steinberg - Wallis / Wing Zrt. a parlamenti választás első fordulója után változtat a hírdetési stratégiáján. A Fidesznek hízelegve lemondja a Népszabadság, 168óra hírdetéseit és kb. 160 MióFt értékben hírdetéseket rendel meg a Heti Válaszban, Magyar Nemzetben. Az leglátogatottabb internetes portálok közül először az index.hu-t keresik meg. Az első hírdetés április 15-én jelenne meg, azonban megdöbbenve látják, hogy aznap egy cikk jelent meg a főoldalon, a PR cikk pont mellette lenne. Telefon a szerkesztőségbe, Ujj Péter nem elérhető. A servilis Tevan Imre azonnal érti a csíziót és leveszi a vitatott bekezdést. Azonban hiába telefonál önelégülten a Wallis központba, ott még mindig látják bodoky utolsó bekezdését. Tevan őrjöng, Wing el. A többit ismeritek...
Az SZDSZ 1998-as és az LMP 2010-es eredményeit nézve komoly átfedést találunk. Az LMP-sek nagyon hasonlítanak az egykori SZDSZ-szavazókra. (Kép: vokscentrum.hu) Lendvai Ildikó hétfőn azt bizonygatta, a Fidesz kétharmadát csak az LMP-vel együtt lehet megakadályozni. Lendvai…..
Remekül időzített elsőfokú ítélet, egyszerűen pompás. Este már megint pezsgőzve kell néznem a híradót. Mostanáben nagyon fogy az a pezsgő ... Budai Bettikét kérdezném, vajon még most is megilleti eme csuda becsületes embereket az ártatlanság védelme? Vagy még megvárjuk a…..
Hypotheticalfriend remek kommentjét önálló posztnak kiemelem ide. A szerző a blog.hu felhasználója. "Orbán és Gyurcsány felosztották maguk közt az országot, és csak a tévében játsszák az öriharit a hülyére vett rabszolgáknak, hogy közben elvehessék az…..
MutyiKormányzat 2010.03.11 19:56:37
Capital Group (Political Capital cégközpont)
Építtető: Wing Zrt. (volt Wallis csoport) volt tulajdonos Libajnai
Kivitelező: Market Zrt. (Wallis-Wing csoport tagja), amely véletlenül szinte az összes állami iroda-lakó-szolgáltató épület beruházást az elmúlt két évben elnyerte.

Én régen azt hittem, hogy a Political Capitals néhány ifjú diákból áll.

Hogyan tud egy egész irodaházat megvenni vagy bérelni Budapest egyik legdrágább és legszebb helyén.
Mi a kapcsolat a Winggel, Bajnaival, az MSZP-vel. Talán ezért alázták meg szegény MDF-es képviselőket?

www.youtube.com/watch?v=gZrolqyn_wg

(mostanában ezt nézem, ha rossz a kedvem)

Vagy egy tucat "Capital" cég van kitéve cégnévvel, logóval.
Ezek elvileg "kutató" cégek, a valóságban mind lobbicég, amely nagy multiknak az érdekeiben járnak el parlamenti képviselőknél.

Hogyan kapták meg törvénytelenül a használatbavételi engedélyt? (Közighivatal elutasította a használatbavételi engedélyt, mire a kerületi jegyző "kihírdette"! Komolyan!)
4 évig változtatási tilalom volt a területen, mire a tulaj eladta a wingnek. 2 hétre rá nem volt tilalom, és pikk-pakk volt építési engedély is. (FIDESZ-es kerületben).

img197.imageshack.us/img197/9725/p11800201.jpg
Megint egy olyan történet, amiben benne van minden, ami ezt az országot Abszurdisztánná teszi. Pannonhalma mintegy 4.000 lakosú kisváros Győr-Moson-Sopron megyében. Leghíresebb látványossága az "ezeréves" Bencés Főapátság, amely 1996 óta a Világörökség része, és…..
Az Audival csak a gond van, rossz ómen ez a márka. Szegény Kocsis István BKV elnök is csak pár hétig használhatta, pedig neki csak bérelték, most meg a jó Veres Janit szívatják ...Éjjel-nappal gürizik az országért, tényleg nem érdemel meg egy új autót? Most egy 14 milliós Audi…..