Regisztráció Blogot indítok
Adatok
plurális zóna

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma este 21:40-kor végre adásba kerülhet az új közszolgálat számára, évtizedek óta először készült tévéfilm, a T. Ú. K. - Tanár úr kérem! az m1-en. Mátyássy Áron filmjének első kitűzött premierjét az MTV elhalasztotta, mivel az NMHH szerint a tévéfilm kerettörténetét…..
Veiszer Alinda az m1 Záróra című műsorában beszélgetett Kathleen Gatival, azaz Gáti Katival, hazánk egyik legismertebb sorozatszereplőjével, aki rengeteg amerikai sorozatban volt már epizodista. Érdekes interjú, érdemes megnézni. ..
plurális zóna 2011.03.04 16:48:45
@Valami? Amerika? Naná!: ühüm, azt leszámítva, hogy az m2-n ment, nem az m1-en:)
Összeállításunk négy részben idézi fel az áldott/átkozott 2010-es évet a tévében, az első darabot itt találják, a második negyedévről ma írunk.ÁprilisA hónap első napján felszámolta Kommunikációs igazgatóságát az RTL, Soma ls Hajós András is bekérezkedett a Cég…..
Szombaton indul a világbajnokság egyenes kieséses szakasza, ezért a párhuzamos mérkőzések után már kizárólag az m1 csatornán – és a Telesport.hu-n, illetve az Indexen – követhetik élőben a mérkőzéseket a nézők. Szombattól Faragó Richard, Egri Viktor és Gundel…..
plurális zóna 2010.06.29 12:21:52
@Aragorn831109: khm, azér nem olyan bonyolult, a Telesport.hu-n elég jól el van magyarázva (idézet a címlapos cikkből):

A FIFA Labdarúgó Világbajnokság 2010. élő mérkőzéseit és újra megnézhető összeállításait - a jogtulajdonos kérésének megfelelően - csak területi védelemmel (IP-szűréssel) tudjuk közvetíteni.

Ez azt jelenti, hogy a Magyar Televízió kommentátorai hangjával ellátott meccsek csak és kizárólag Magyarország területén láthatók.

Az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) azonban lehetőséget biztosított arra, hogy kiküldjünk egy magyar hanggal ellátott videójelet, amelyen keresztül a külföldről érdeklődő felhasználók is megnézhetik a mérkőzéseket.
Foci vb az MTV-n! Tincs, ami nincs 2010.06.15 16:15:00
Széllel szemben nem éri meg stand-upolni... Hesna küzd az elemekkel Dél-Afrikában. ..
plurális zóna 2010.06.19 13:17:41
Az MTV-s Wavin'flag klipforgatásának kulisszavideója. Még csak annyit szeretnénk hozzátenni, hogy "ilyen jó közönségünk még sose volt" :)(rendező: M. Nagy Richárd)és közkívánatra a szöveg: Halld a hangom, hidd az álmom Vidd magasra, égbe szálljon Lelked büszke,…..
Knaan Wavin Flag című dalának magyar változatát Hrutka Róbert feldolgozásában az MTV kommentátorai és népszerű műsorvezetői adják elő. A tévé rockzenekara, a Szabadság tér 17. kísérte az MTV arcait. A klipben szerepel Jegyes Tóth Kriszta, Somogyi Dia, D.Tóth Kriszta, Al…..
A Géniusz negyedmilliárd forintos költségvetéséből valószínűleg futotta volna nem csak főcímre, de egy jó főcímlogóra is. Csakhogy az MTV pécsi filmsorozatában aranyfüstből előbukkanó főcím költséghatékonyan, fillérekből és mindössze pár perc alatt készült:…..