Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jelenidő

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Azokon a területeken, ahol a fegyvertartás szabadabb (USA; Svájc), a racionális bűncselekmények gyakorisága általában alacsonyabb” Get off my lawn!   Az Alsóörsön történt tragikus kettős gyilkosság megrázta az országot. A blogvilágban ismét előkerült,…..
A 2000-es nagy tiszai árvíz után is volt tűzijáték. Egy nemzetnek a legnehezebb időkben, háborúban vagy ostrom alatt is meg kell tartania saját ünnepeit. A Fidesz-kormány megfontolja, hogy vagy szerényebb méretben, vagy egyáltalán nem tartja meg az augusztus 20-i budapesti…..
jelenidő 2010.06.28 17:24:06
@Caravallo: Augusztus 20. = csomó látványos esemény + tüzijáték = rengeteg turista (belföldi és külföldi egyaránt) = jó sok fogyasztás = jóval nagyobb költségvetési bevétel = több pénz a költségvetés "katasztrófa-alapjába".
Egy szóval nem teljesen értem a kezdeményezést, és a hasonló leegyszerüsítő hozzáállásmódokat.
Levélírónk a magyar oktatás problémáját veszi górcső alá, végignézve a családi hátteret, a modern média hatását és az iskolai tartalomszolgáltatást. Egy diák szemszögéből nézve az általunk már annyiszor megvizsgált problémák új aspektusait ismerhetjük meg. Kedves…..
jelenidő 2010.03.12 13:11:18
@záporjózsi: A tanárképzés minőségét én is megtapasztaltam, de rengeteg lelkes fiatallal is találkoztam (akik több év szélmalomharc után végül mégis othagyták az iskolát). Remélem a körülmények változnak majd.

Addig is segíteni kell a megmaradt kolégákat, hogy ne keljen többet átélni olyat, mint egy éve egy tehetséggondozással kapcsolatos beszélgetés során: mindenki csak azt hajtogatta, hogy nincs pénz.

Kell a pénz is, de pusztán azzal, hogy együttműködünk hihetetlennek tűnő eredményeket is el lehet érni.

Meg kell változtatni a hozzáállásunkat.
jelenidő 2010.03.12 13:37:57
@záporjózsi: A lényeg hogy az olyan kezdeményezések mint a miénk megteremti az alapokat: egy helyet ahol talán kapunk segítséget talán nem, ahol megoszthatjuk a véleményunket és tapasztalatainkat stb. Az hogy ki miként használja/nemhasználja az már másik kérdés.

Nem csak arról van szó, hogy valaki megosztja a saját módszereit és anyagait. Arra kell törekedni, hogy minél többen tegyék meg ezt egy helyen.

A rendszer természetesen csak önkéntes alapon működhet, és azzal a kitétellel, hogy mindenki lemond a jogdíjakról és hasonló baromságokról. :)

Ha csak elvétve lesz köszönet, már nyertünk