Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hair iz on ford

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angéla csodás ajándékot eszelt ki nekem: beváltotta a legalább egy éve tett ígéretét és lement hídba. Tornászlány volt egykor a szentünk, pár év kihagyás után is simán hozta a gyakorlatokat. A fotókat nézve ugyan nem volt teljesen elégedett: „görbén áll a lábam, nem…..
hair iz on ford 2010.06.01 15:41:41
@farkamatvakarva:

Szerintem ezzel a Hitler bajusszal pont rad varnak a Winkler es hasonlo nevu szep emberek.

Amugy ekkora hatalmas ludtalpas labat meg az eletemben nem lattam lemenni hidba.

Izlestelen-otlettelen szar semmi , mint minden a Totalcarnal.
14:15 Bendével az irodájában éppen a Hotel Daniaban készült videót nézzük, amikor Vályi Pista nevét írja ki a telefonom: Történelmi pillanat, a Ponty és a csapat megérkeztek Viszre. Öröm, eufória és könnyek. Margó, Karesz felesége pityereg a megkönnyebbültségtől, közben meg sem áll, mert gigantikus…..
hair iz on ford 2010.03.09 10:15:12
@Mr. Homn: Ne irigykedj. Nyalhatsz te meg olyan nedves foltokat az eletben. Csak ertelmes dolgokra kell atterned! Ne tevepontyokra razzad!
hair iz on ford 2010.03.09 10:22:45
@Mr. Homn: Eppen irni akartam ,hogy en mar reg nem akarlak meggyozni arrol ,hogy tobbek kozott te vagy a hulyek egyike.Utoljara Lipotmezo keritesenel probaltam ugyanezt elmagyarazni egy bentlako sosrtarsadnak mire o azt felelte,hogy en vagyok a hulye mert engem zartak ki! tevepontyos poloban volt amugy a srac.
hair iz on ford 2010.03.09 10:28:36
@Mr. Homn: Nem a profi ,mindenki altal nagyrabecsult veteranauto gyujto szaki szereli? Karesz az ugyeletes csicska ma?