Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Istóczy

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig csak egyszer foglalkoztam a közvélemény-kutatásokkal, s tulajdonképpen nem is terveztem, hogy ismét megteszem. Bár nem vagyok szakembere a kérdésnek – mindig meg is lep, amikor az egyes cégek részéről a mintavételhez és a statisztikai eljárásokhoz láthatóan (és…..
Istóczy 2010.03.11 22:20:50
Drága Testvéreim!

Nagy napok előtt állunk, itt a lehetőség, hogy hatvanöt év után először végre tényleg magunk döntsünk a magyar sorsról, a magyar feltámadásról.
Az elmúlt húsz évben az országot kifosztó zsidó karvalytőke és a hazaáruló parlamenti pártkartell tönkretett nemzetünket, eltüntették a nemzeti vagyont, évente Cegléd nagyságú várossal fogy nemzetünk, koldusbotra juttatták honfitársaink millióit. A liberálbolsevik oldal nyakig, a Fidesz "csak" derékig van benne ebben az ördögi mocsárban, de íme mára összeforrt, ami mindig is a felszín mögött egybetartozott: a Fidesz-MaSzoP nagykoalíció. Akinek van füle hallja meg! Mesterházy már a napokban bejelentette, hogy kész visszalépni a narancsseggűek javára, hogy megakadályozza az egyetlen nemzeti érzelmű, sőt, az egyetlen magyar párt előretörését és győzelmét: a Jobbikét.
A Fidesz az elmúlt húsz évben bizonyított: helye a hazaárulókkal és júdásokkal egy asztalnál van. Nincs se programja, se nemzetstratégiája: egyet akarnak, a hatalmat, de azt nagyon. Az ő küldetésük a nemzetközi zsidó szabadkőművesség - alias cion bölcsei- forgatókönyve szerint az, hogy vörösöket váltva befejezzék a sáskajárást az országon, s utolsó kincsünket, a magyar termőföldet is kiárusítsák Brüsszel, Washington és Tel-Aviv szolgahű féreg helytartóiként.
Ezt akarjátok, barátaim, magyar testvéreim?
A Haza nagy bajban van, nagyobb veszedelemben forog, mint valaha. Kérlek benneteke, drága barátaim, testvéreim, ha csak egy kis szemernyi hazaszeretet szorult belétek, küzdjetek a nemzetért. Nem kell ehhez sok, csak április 11-én egyetlen tollvonás: a Jobbikért. Nagy dolog? Sokba kerül? Pedig csak ennyi az egész. Az ország, a nemzet, a haza sorsa a Te kezedben van: rajtad áll, hogy megmentője vagy hóhéra leszel. Dönts és szavazz a Jobbikra!
Isten áldjon Titeket és szebb jövőt!
www.istoczyemlekkor.blogspot.com
Abban a jelenleg messze nem elképzelhetetlen esetben, ha az MDF-nek és/vagy az LMP-nek nem lesz meg az összes (azaz húsz) területi listája, ezen pártok szavazóinak egy része április 11-én nem fogja megtalálni kedvencét a szavazólapon. Mindez – a választói csalódáson…..
A hivatalos adatok szerint az LMP benyújtotta nyolcadik budapesti jelöltjének ajánlószelvényeit is, ezáltal – ha a választási bizottság is zöld utat ad - eldőlt, hogy a pártnak lehet fővárosi listája. Egy újabb területi lista természetesen nem a világ, az MDF budapesti…..
Istóczy 2010.03.11 04:32:52
@pokerforaliving: www.istoczyemlekkor.blogspot.com/
akarsz-e többet tudni az Igazságról öregem?
Istóczy 2010.03.11 04:33:59
@Magyarnaba: @kékestető:
igen, de ti alapvetően nem látjátok a pontos igazságot orbánékról
van egy jó cikk róluk egy blogon, amit nem régiben találtam és megegyezik az itteni becenevemmel:
www.istoczyemlekkor.blogspot.com/
Lehetne arról beszélni - és persze vitatni is rögtön -, hogy Gyurcsány Ferenc váratlan megjelenése az MSZP kampányában professzionálisan megtervezett, széles körben egyeztetett és a szavazatmaximalizáció céljainak megfelelő lépés. Most, hogy az MDF (már nem is olyan) lassan…..
Istóczy 2010.03.10 00:23:49
@jjulie: ennyire buta nem lehetsz, Julikám.
A nemzeti oldal a nemzetért aggódók közössége.
Istóczy 2010.03.10 01:16:08
@Jómunkásember:
Ostoba senkiházi, aki hazaárulónak nevezi Vonát és a Jobbikot, hiszen a napnál is világosabb, hogy a nemzeti feltámadás záloga a kezükben van.
Ők politikusok és nem lehet a legelején fejjel a falnak menni. Igen, én is szívesebben venném, ha nyilaskeresztes zászlókat is lengetnének és keményebb retorika jelenne meg, de majd annak is eljön az ideje, nem most, majd egy kicsit később. Amíg nincs a nemzeti radikális oldalnak valamire való médiája, addig nem tudnánk az elmúlt hatvanöt év hazugságait csak úgy elmosni, s minden elhamarkodott kijelentés vagy okos antiszemitizmus is csak támadófelületet jelentene. Szerintem így is elég korrekt a Jobbik retorikája, és ha kell majd keményít rajta. Kitartás és szebb jövőt!
E kettős köszönésemben is már sokat kiolvashattok. www.istoczyemlekkor.blogspot.com
Nem lehet azt állítani, hogy ezen a blogon ne foglalkoztunk volna eleget az MDF helyzetével. Január 12-én, amikor kiderült, hogy igaz a sokáig tagadott hír: az MDF valóban az SZDSZ-szel tárgyal, a következőt írtam: „Mi szüksége van az MDF-nek Retkes Attilára? Miért kell…..
Istóczy 2010.03.09 18:40:31
@jjulie: hé,hé srácok, elég a vitából, itt már rég nem a meddő a fidesz-maszop-típusú sárdobálás, hanem a nemzet fennmaradása a kérdés, pártállástól és politiki oldaltól, színtől, akármicsodától függetlenül.
Egyetlen párt van, ahol pártállást nem nézve nem diszkriminálnak, nem utasítank el, ahol a befogadás és a megértés a döntő, és ez a Jobbik, mert engem is bevettek cigány létemre, pártoló tag vagyok, segítek a kampányban és én is küzdök a csendőrségért, a rendért, a cigánybűnözés ellen, mert nekem, mint munkás, magyar embernek és magyar cigánynak a fő ellenségem a munkakerülő, bűnöző cigány, hiszen miattuk kerülhetek rosszabb helyzetbe én is.
Magyar hazafiként pedig azt mondom, hogy egyedül a Jobbik írhatja felül az elmúlt húsz év nemzetgyilkolását, a nemzeti vagyon elrablást, ami itt folyik.
Népítéletet! Nemzeturalmat! Nemzeti önrendelkezést! Húsz évért húsz évet!
Szavazzatok a Jobbikra, ha elutasítjátok az indirekt népirtást, a parlamenti pártokráciát, azt hogy ennek az országnak mán a szemit is kilopják!
Szebb Jövőt!
És hajrá Gábor, szuperek, objektívak az elemzéseid, bár remélem nem vagy ballibsi...
Válasz erre
Istóczy 2010.03.09 18:56:00
www.istoczyemlekkor.blogspot.com/
Ez az Istóczy Győző Emlékkör blogja.
Keressétek fel, hasznos és érdekes lehet!
Ha ez a blog azt a cél tűzte maga elé, márpedig ezt tette, hogy ne politikai vonzalmakról és vágyakról, hanem tényekről és eseményekről, valamint azok elemzéséről szóljon, akkor most ki kell mondani: Vona Gábor mai, Orbán Viktornak címzett levele ékes bizonyítéka a Jobbik…..