Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minden6o

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD A Ubisoft benézte 2010.03.08 16:10:00
Nem hiszem, hogy sokan egyetértenek majd velem abban, hogy igenis szükség van olyan eszközökre, amik megakadályozzák a játékszoftverek illegális másolását, terjesztését, magyarán lopását. Ne is menjünk bele hát a szokásos vonalon lefutható, parttalan szó-dzsiudzsicuba, hanem…..
Minden6o 2010.03.09 09:45:59
@Tájfájter:

Igazad van, ugyanakkor megjegyzem, akkoriban a "hőskorszakban" nem volt médiásmárk meg elektrovörd és minden plázában 576kb és minden polc roskadásig megtömve csillivilli játékokkal. Hanem ez volt a "normális", hogy kézről kézre terjedtek. A cocialista bosszú a nyugati burzsoázián :D
Minden6o 2010.03.09 10:02:37
@Cifu78:

Hála érte Demján Papának :D
Minden6o 2010.03.09 13:32:00
@Evil One:

Bár nem ennek a topicnak a témája ezért nem fogok rá több szót pazarolni. Attól még a lopás lopás marad, mert ugy érzed hogy jogosan teszed. Biztos az én naív közgazdasággal részben fertőzött gondolkodásom mondatja velem, hogy ha többen befizetik az adót akkor kevesebb adót kell fizetni egy-egy embernek. Igy igaz lehet az is, ha kevesebb ember lop és több vásárol akkor olcsóbban is lehet a szoftvereket eladni, hiszen több emberen oszlik meg. Persze ez egy csunya ideális világban müködne, ahol senki kutyája nem hagyna maga után szart a járdán, mindenki fizetne adót és nem az jogosítana fel a jogszabályok megsértésére mert más is csinálja. Lehet, hogy mivel mindenki lop nem az lenne a jó megoldás hogy a különböző megfejthetetlen feltörhetetlen vacakokkal próbálkoznának, hanem rávennének, hogy egy minimális díj fizetése ellenében tisztességes szolgáltatást nyújtsanak. Mind tudjuk, hogy leszámítva pár kocka 80 as szintű paladint senki nem játszik egy egy játékkal éveket. Egyszer kétszer végig lehet vinni, utána polcra kerül, aztán talán párszor még elö lehet venni, de addigra jön új, jobb szebb, látványosabb, nagyobb gépigényű, lehet feljeszteni a vasat kidobni a régit és szembesülni hogy a régi vackok már el se futnak, csak emulátorral blablabla. Nekem szimpi az apple rendszere, hogy aprópénzekért nyújt tartalmat. MIért ne lehetne mondjuk valami havi megfizethető összegért accountot vásárolni egy egy cégoriásnál és mindig meglenne a lehetőséged az újra legálisan, nekik nem kéne annyit törődni a lopásgátlással, ami lássuk be nem megy és az egyszeri emberről és apránként húznának le bőrt, ami mégsem annyi mint ha egy egy nagyobb löketet kéne elkölteni, amire láthatóan nincs meg az igény.